Scudo Sports

Shimano arka artırıcı

Omer27

Üye
Tepki
0
İsim
Ömer
Merhaba arkadaşlar
Benim salcano excel 26 model salcano en alt seviye bir bisiklet var bütçe buna yetti sizlerden fikir almak istiyorum bisiklet arka artırıcısi gayet dandik bir parça bende
shımano tourney rd-tx35 arka attırıcı

ile degistirmek istiyorum önerisi olanları dinlemek isterim
Şimdiden herkese teşekkürler.

Scudo
Kulaklı ve kulaksız seçenekleri var buna dikkat edin alırken

Cevapladiginiz için teşekkür ederim bu model attırıcı hakkında fikriniz nedir.iyi midir?

@Bianchi tdl 1300
Cevapladiginiz için teşekkür ederim bu model attırıcı hakkında fikriniz nedir.iyi midir?

@Omer27 bisiklette de ne kadar ekmek o kadar köfte seysi burdada geçerli ama gidipte o bisiklete acera takmaya değmez yani tourney de işinizi görür

1.5 yıldır kullandığım carraro'da bu modelden takılı uzun yol da yaptım (125 km) hiç bir sıkıntı çıkarmadı sadece ince ayar isteyebilir.

Zahmet edip de cevap yazan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. ..herkese hayırlı sürüşler

@Omer27 kollarin uyumlu olup olmadigini da kontrol edin.

Bisikleti yeni aldıysanız hemen değiştirmeyin bence gereksiz masraf yapmış olursunuz. Çünkü bisiklet zaten alt seviye sadece aktarıcı değiştirmek çokta farkettirmez. Sorun çıkarmaya başlayınca yada eskiyince değiştirmenizi öneririm ben. Detaylara takılmayın bisiklet sürmenin keyfini çıkarın.

Geri