Scudo Sports

Hoşgeldin Shimano CUES

Arkadaşlar aradığım bedeni bir yerde buldum, siparişi geçtik çok şükür.
Bu arada biraz bakınca anladım ki 2x11 sisteme geçmek için neredeyse tüm komponentler değişmesi gerekecekti sanırım. İyi masraf çıkarır yani. Neyse ki gerek kalmadı.
Cevap yazanlara teşekkür ederim 🙏

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Alazarhus
Scudo
cuesle tanışmak isteyenlere fırsat
(link)

Bataryası aktarıcı üzerine bulunan ve çıkarılabilir xtr di2 ile birlikte bir de cues'teki bu sistem tanıtıldı. Anladığım kadarı ile arka göbek içinde bulunan dinamo sistemi ile içerisindeki bataryayı şarj edilebiliyor. Bu sistem ile ilgili olarak bir forum yada benzeri bir yerde ağırlık konusu geçmiş "şöyle düşün turdasın bu sistem senin için veli nimet" tarzında bir cevap vardı.
(link)
(link)

Ülkemizde flatbar gidon modelli vites değiştiricili (mtb, trekking) tarzı bisikletler de olsa da yurt dışında bazı gravel modellerinde cues modelleri de kullanılıyor.
(link)

Dosyalar

• cues.JPG
    cues.JPG
    63,1 KB · Okunma: 21
Bataryası aktarıcı üzerine bulunan ve çıkarılabilir xtr di2 ile birlikte bir de cues'teki bu sistem tanıtıldı. Anladığım kadarı ile arka göbek içinde bulunan dinamo sistemi ile içerisindeki bataryayı şarj edilebiliyor. Bu sistem ile ilgili olarak bir forum yada benzeri bir yerde ağırlık konusu geçmiş "şöyle düşün turdasın bu sistem senin için veli nimet" tarzında bir cevap vardı.
(link)
(link)

Ülkemizde flatbar gidon modelli vites değiştiricili (mtb, trekking) tarzı bisikletler de olsa da yurt dışında bazı gravel modellerinde cues modelleri de kullanılıyor.
(link)
Bunu ben de gördüm geçen Qauto diye geçiyor sistem, eskiden dinamolu bisikletimiz vardı ön farı onla çalıştırırdı o geldi aklıma.

• Beğen
Tepkiler: EgemenGegoge
Merhabalar, Carraro Force 720 bisikletimin vites setini değiştirmek istiyorum. Daha çok dağda kullanıyorum ve tırmanış yapıyorum. 1x8 Essa sete mi geçmeliyim, yoksa üstüne biraz daha ekleyip 1x9 CUES U4000 serisine mi geçmeliyim?

Tourney’i değiştirme sebebim ise inişlerde çok ses yapması ve artık 3 vites aynakolun gereksiz gelmesi.
Cues in asıl olayı ebike lar için diye hatırlıyorum, 1 tık daha sağlam dolayısyla daha ağır ve yeni linkglide geçiş sistemi, cues ekstra para ödemenize gerek yok,

Cues in asıl olayı ebike lar için diye hatırlıyorum, 1 tık daha sağlam dolayısyla daha ağır ve yeni linkglide geçiş sistemi, cues ekstra para ödemenize gerek yok,
U4000 seti aldım hocam, 3-4 aydır kullanıyorum. tek pişmanlığım üstüne biraz para ekleyip hollowtech 2 almamış olmam. Gayet güzel, dediğiniz gibi sağlam bir grupset.

Son düzenleme:
Geri