Scudo Sports

B'TWIN Rockrider 340 C1

jeffreyzz17

Aktif Üye
Tepki
108
İsim
Jeff
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Bianchi
Merhaba abilerim,ablalarım,kardeşlerim,
Küçük yaşlardan beri bisiklet kullanıyorum ve bu sene yeni bir bisiklet almaya karar verdim.Önce Bisan baktım fakat bisikletlerle ilgili birçok bilgi öğrenince vazgeçtim.(Kadro malzemesi çelik,alüminyum vs) verebileceğim en yüksek fiyat 500-550 TL idi.Ardından Salcanolar'a bakmaya başladım ve Salcano Hector 26v hoşuma gitti fakat özelliklerine baktım beğenmedim.Daha sonra Salcano ng650 26v dikkatimi çekti, fiyatlarına baktım 600-650-700 arası değişiyordu ve ben 500 TL civarında alüminyum kadrolu bir bisiklet arıyordum.Ng650'dende vazgeçtim.Sonra aklıma Samsun'da Decathlon mağazasının olduğu aklıma geldi ve Decathlon'un internet sitesine girdim ve MTB bisikletlere bakmaya başladım (MTB bisiklet arıyorum söylemeyi unuttum) ve B'TWIN Rockrider 340 C1 diğer bir adıyla Rockrider 5.1'i gördüm ve fiyatı 499 TL bu bisikleti almaya karar verdim.Özellikleri çok hoşuma gitti.
(link)
Önerilerinizi ve Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Tüm yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
decathlon mağazasında deneme fırsatım oldu o fiyat aralığında güzel bir bisiklet bence

Istediğiniz fiyat aralığında alacağınız bisikletlerin arasında aman aman bir fark olmayacaktır. Bence hoşunuza giden bisikleti rahatlıkla alabilirsiniz.

Geri