Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.914
- Bisiklet
- Cervélo
Bu soruyu şu sebeple sordum aslında. Ben artık bir xrs001(49,52 kadro diye gidiyor) kullanıcısıyım ve bu gruptaki arkadaşların doğru yönlendirmesi ile 172cm boy 76cm iç bacak boyu ile 49kadro aldım. Sonuç doğru yapmışım. Şimdi eşim için 105 setli xrs 033 (48,51 kadro diye gidiyor) almayı planlıyorum. Malum kadro geometrileri yok. 170cm boy, 77cm iç bacak boyu ile 51 kadro mu yoksa 48 kadro mu alma yoluna gitmeliyim. Bacak boy uzunluğundan kurtarsa da üst boru uzunluklarını bilemiyorum.Eski xrs01’i kastettiniz diye düşünüyorum, çünkü yenisi zaten tamamen farklı. Sorunuzun cevabı: Hayır, aynı değil. Seleden arka göbeğe inen boruda kavisten de emin olunabilir.Bu kadrolar birbirinden farklılar![]()
274695 dosyayı görüntüle
274696 dosyayı görüntüle
yani endurance kadroda 52 ye tekabül eden kadro aero kadroda 48 oluyor demiştik. Şimdi eşinizin boyu endurance kadroya göre 48 olarak daha uygun görünüyor sanki. Siz bunu satıcıya bir sorun.Bu soruyu şu sebeple sordum aslında. Ben artık bir xrs001(49,52 kadro diye gidiyor) kullanıcısıyım ve bu gruptaki arkadaşların doğru yönlendirmesi ile 172cm boy 76cm iç bacak boyu ile 49kadro aldım. Sonuç doğru yapmışım. Şimdi eşim için 105 setli xrs 033 (48,51 kadro diye gidiyor) almayı planlıyorum. Malum kadro geometrileri yok. 170cm boy, 77cm iç bacak boyu ile 51 kadro mu yoksa 48 kadro mu alma yoluna gitmeliyim. Bacak boy uzunluğundan kurtarsa da üst boru uzunluklarını bilemiyorum.
XRS033 aero kadro değil sanırım 🤔yani endurance kadroda 52 ye tekabül eden kadro aero kadroda 48 oluyor demiştik. Şimdi eşinizin boyu endurance kadroya göre 48 olarak daha uygun görünüyor sanki. Siz bunu satıcıya bir sorun.
hocam kadro geometrilerini bir inceleyin bi okuyun endurance nedir, tırmanış kadrosu nedir, aero kadro neye denir kadro geometrileri nasıldır ağırlıkları nasıldır... gibi gibiXRS033 aero kadro değil sanırım 🤔
Direk bisikleti satın aldığım bayiye sordum öyle dedi. Ben onun yalancısıyım. Mesleğim icabı ömrüm okumakla geçti halen daha okuyor, öğreniyorum. Yabancı site ve forumları da okuyorum. Lakin Salcano hakkında veri bulmak kendi sitesinde paylaştıkları haricinde zor. Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.hocam kadro geometrilerini bir inceleyin bi okuyun endurance nedir, tırmanış kadrosu nedir, aero kadro neye denir kadro geometrileri nasıldır ağırlıkları nasıldır... gibi gibi![]()
22.320 tl olan fiyatı ile bana göre alınabilirliği kalmamıştır. 10.500 liraya 105 setlisini alıp severek kullanmıştım lakin 22.000 lirayı hakettiğini söyleyemem.
dengfu sitesine girin, salcano kadroyu ondan alıyor, orda aynı kadrosu var detaylı geometriye ulaşabilirsinizDirek bisikleti satın aldığım bayiye sordum öyle dedi. Ben onun yalancısıyım. Mesleğim icabı ömrüm okumakla geçti halen daha okuyor, öğreniyorum. Yabancı site ve forumları da okuyorum. Lakin Salcano hakkında veri bulmak kendi sitesinde paylaştıkları haricinde zor. Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.
(link)dengfu sitesine girin, salcano kadroyu ondan alıyor, orda aynı kadrosu var detaylı geometriye ulaşabilirsiniz
Onu da bisikletçiye bırakmışlar.Pis ellerinizle kirletip siyahlaştırın sizin de dokunuşunuz olsun demişler.Proaktif müşteriler olmalıyız.da yap şu gidon bandını da siyah.
Onu da bisikletçiye bırakmışlar.Pis ellerinizle kirletip siyahlaştırın sizin de dokunuşunuz olsun demişler.Proaktif müşteriler olmalıyız.
Ben de beğendim bu arada.
Çok güzel bir seçim 👍imkan varsa elinizden de geliyorsa kendiniz toplayın bu paralar boşuna gidiyor ben kendim topladım parçalarıda ona göre seçince bike fit yaptırınca tekrar masraf edip parça değiştirmye gerek kalmıyıo suluk kafesi vidasından, orta göbeğe, furş takımına kadar kadar sıfır faturalı alıp bu bisikleti topladım 13.500tl ortalama geldi uci falan yo tabi ama 5 6 sene öncesine kadar uci mi vardı allasen sonuç bu 6 ay sürdü onu sipariş ver bunu sipariş ver derken salcanoda aynı seviye 22 bin lerde jantlar daha düşük seviye olmasına rağ men carraro 21 diyo 277844 dosyayı görüntüle
Tiagra'nın Dura Ace'den iyi olduğunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Dura ace'in ismi var sadece. Tiagra'nın geçişler ceryanlı gibi geçiyor maşallah. Ben 105 seti satıp tiagraya geçeceğim. Artan parayla da 2*5L sıvı yağ alırım.bu fiyatlarla mecbur beğenicez. ama proaktif yaklaşıma katılıyorum..
sonuçta Tiagrayla duraace arasında fark yok bence.
(aman abi saldırmayın ironi yaptım.. düşen alım gücümüzün maksimum erişebileceği noktanın tiagra olacağı konusunda eleştirel bir mesajdı)