Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
abi herhalde yarın bıçkıdere iptal gibi hava yağmurlu

Scudo
@bahtiyar közen

bahtiyar beklemedeyiz bu gün forum göçmez ise burdayız göçerse orta kanala mesaj atmaca, saat tam 14.00 de güneş açması lazım baktık yağmur yarın sabah yerler ıslak iptal ayın 29 unda protestoya gidiyorum gezi bölümüne topik açtım işimiz 6- ve 13 mayısa kalırki sıcağı sıcağına olur 20 mayıs geliyor bi şey kalmadı ,,

ekip tahminler doğru çıkıyor yarın saat 08.00 de dudullu merkezde oluyorum,,,,,,,,,,,,,,,

@Erkan Közen

yarın saat tam 08.00 de dudulluda oluyorum bi resim çeker tura bismillah deriz ve başlarız evet ilk 70 km az mola ve göçbeyli çıkışındaki bakkalda duruş yaklaşık 70 km felan vardır bakalım ben kaçta varacam oraya bu arada alemdardan sonra ta kömürlük girişine ve ordan bıçkıdereden sonra gelen rampaları hesaba katarsak buraları az mola ile devireceğiz valla iş zor,,,,,,

(link)
(link)

ultra bekle bıçkıdere,,,,,,,,,

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/p480x480/254507_215205718512010_100000677512973_682872_4256392_n.jpg

kartepenin rampaları 18 km çık çık bitmez iş zor evet 73 km in üstüne gelecek yukardaki eğimler iş zor ve çetindir 20 mayıs toplam 150 km ,,,,,,,,,,,,

hava açıyormu ozaman gidelim sabah haberleşelim

saat 21.02 anadolu yakada gökgürültüsü ,çok şiddetli şimşek çakıyor yağmur geldi ,,,,,,,,,,,,,,,,çok kısa sürebilir çiselti şeklinde,,,yalnız şile gibi yerlere fazla yağar yeşil alan çok orda evet ekip sabah yerin durumuna göre saat 06.00 da mesaj atacağım yerler ıslak iptal ,6 mayısa kadar hareket olmayacak 29 unda ben beşiktaşta olacağım,,,

@bahtiyar közen

bahtiyar sabah 06.00 kesin durumu buraya atacağım yerler ıslak iptal şu anda erenköyde çiselti yağmur var ve yerler ıslak ısı düştü,,,bura göçerse orta kanaldan saat 06.00 da mesaj atarım,,

abi riske girmeyelim yarın hava iyi olursa sahil turu yaparım

@bahtiyar közen

o.k kabul edilmiştir ,,,, 6-13 mayıs,,,,,,,,,,,,,,,,,13 mayıs bıçkıdere olur ,,,,,,,,,,,6 mayıs yağmurlu gözükmekte,,,

burdada biraz sulama olmuş yollar yarı ıslak yarı kuru sabaha kurur bu tur olacak

@Erkan Közen

son kararı erkan verdi ben onayladım bahtiyar tek kaldın evet uyku saati geliyor saat 08.00 de dudulluda olacağım ,,,ekip ben yattım sabah 06.00 da burda olacağım ,,ve saat 08.00 de dudullu kavşak,,,

abi şuan baktım hava bulutlu yolumuz uzak yağmura yakalanma riski var ileri tarihe erteleyelim

@bahtiyar közen

(link)

bahtiyar saat 07.00 den itibaren hava açık sonra çok pişman oluruz bulut var ama güneş çıkınca dağılacak bugün 18 derece,,,

(link)

wunderdeki yağmur olasılığının saati geçti,,,

yağmur bulutları yok şu an baktım bulutlar seyrek güneş çıkınca dağılır bu bulutlar, bütün gün güneş var zati en kötü durumda yağmur başladığı an tur biter aynı noktadan geri döneriz böyle bi durum bence olmayacak,,
sağanak yağmur doğuda olacak amasra orduda kısa süreli sağanak var bahtiyar yağmur başlarsa tur biter meraklanma ölmeyiz yahu,,
saat 06.45 de evden çıkacağım 10 km tek sürerek geliyorum saat 08.00 de dudullu kavşakta olurum,,,belli olmaz 30 dakika önce olurum ,45 dakikada alıyorum 10 km yi ,,
saat 05.49 güney yönü alabildiğine açık lodos var ama etkisi yok ,,,
saat 06.03 hava aydınladı son derece güneşli bi hava bizi bekliyor güney yönünde tek bulut yok,,

evet millet havada tek bulut yok 8 de dudulludayım

@Erkan Közen

saat 06.45 de ben pilot kabinine geçerek geliyorum, gelirken tempoyu düşürürüm 10 km var zati ısınma yapmam lazım ilk yarım saat,,saat 08.00 de ordayım,,,
06.22,,forumdan çıktım görüşmek üzere,,

bıçkıdere 145 km çıkış saati 8:30 varış saati 15:30

kudret abi iyi anteraman yaptık hiç durmadan göçbeyliğine kadar bastık göçbeyliğinden sonra serbest bastık dönüşte iyi rüzgar yedim

@Erkan Közen

tebrikler erkan bu gün saat 08.31 dudulludan çıktık ve göçbeyli köyünün sonundaki bakkal tam 51 km yazdı yalnız alemdardan sonra gelen hatırı sayılır rampada durmadan devam ettik evet şile rampalar adamın belini kırar,ferdi çalıştık ,evet ,erkan bıçkıdereyi geçtik ve durmadık bıçkıdereden sonra gelen o ölüm rampalarını nasıl geçtik gördün eğer bıçkıderede dursa idik o rampalar bile azap olurdu evet kömürlük girişine benden önce ulaştın 15 dakika takdın sende yol bende hibrit yalnız bu bisikleti okutup acilen sayko kros 28 janta girmem lazım vakit geldi ,,şimdi ben hibritte 20 tempo yaptım bu güzergah 51 yazdı ama rampalar ile kaç km düz yola bedel ona bakarız ben 10 km diyorum 60 km durmadan bastık göçbeyli bakkalına saat tam 11.20 de vardık iki saat 50 dakika bundan daha iyisini yapanları alkışlarız ,,evet dönüşte zati ben sana dedim bas diye ve arkana bakma dedim ve rüzgar evet 25 km var idi batıdan dövdü bizi istanbul bulvarında ,yalnız viaportta biraz azaldı aydosunun orda kesildi bana 130 km yazdı ama çok rampa devirdik 160 eşdeğerdir ,,,sen 160 ın üstündesin,,170 vardır,,

@Erkan Közen

ben bostancıya saat 16.00 gibi vardım muhanmede uğradım ordan yeşile gittim standın orda takıldım şimdi girdim,,,evet bu gün boşa gitmedi erkan bu gidişle senle ben bu kartepeyi yaparda iki kişi zevksiz olur ve hatta bahtiyarlada 3 kişi gene zevksiz olur forumdan bizlen 10 adam lazım da bu işi kıvıracak 7 adamı bu forumdan zor buluruz,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri