Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
(link)

haritaya bakın yol bu idi ekip çeçenistan caddeye girmedi ve onu pas geçerek mehmet akife daldı ve yolu kısalttı..
evet bu rotayı izledim çeçenistana girdiğim de yani çekmeköye girdiğimde hiç kimse yok idi. orda ....zati adamın dediği doğru idi ağbi dedi aşağı yoldan gittiler dedi evet şimdi olaylara bakışlarımız değişti herhalde...
evet bundan sonra kusura bakmayın benim aldığım bi karar bu ve bu topiği bağlayacak anadolu performansta yaş ortalaması 20 nin altında olmayacaktır bundan sonra 20 yaş altı olan gençleri anadolu performans turlarına almayacağım ailevi sorunlar ile uğraşmak istemiyorum burda ,,ayrıca insanlara kaskın önemini anlatmaya çalıştım çünki sürat yapıyorduk
insanları asla ajite etmeden kaskın önemini anlattık ,,kaskı olmayanlara tabi kağıt imzalatacaktım sorumlu ararlar ölümlü vakada turu kim düzenliyor diye bu işi hafife alamam....
evet bu topikten isteyen çekilir istemeyen kalabilir yöntemlerimi beğenmeyenler olabilir ama benim durumum budur..

Scudo
çeçenistan yerine mehmet akiften devam ettik. sahada dönerken farkedemedik ya neyse.

yukarıdaki Kudret abinin mesajına tam okumadan teşekkür ettim .

nerden saptık sorusuna yanıt aldığım içindir teşekkür.

bıçkıdere etabında şu anda 3 adam vardır...9 eylül sıcaklar dolayısıyle olmayacaktır..16 eylül bıçkıdere olacaktır ama sıcaklar dolayısı ile 16 eylülde güme gidebilir rüzgarın makul seviyelerde olması gerekmektedir bundan sonra bazlarımız uzun etaplardır ve rüzgar ve ısıyada endeksli olacağız yapacağımız kadar tur zati çok yaptık bundan sonra uzun turlar çokça olmayabilir...ayda bi adet uzun tur düşüneceğim 3 pazar ise illa tur olacak diye bi olay söz konusu olmayacak önümüzde sadece şile ve bıçkıdere ve kartepe var bunun dışında etaplar gündeme gelmeyecek.....bu topik zati 25 ocaktan beri istediği hedefi bulamadı istediğim an yönetimden bu topiği kapattırabilirim .....burda bulunmamın nedeni en başta enver avcı dostum içindi onun hatırına burda var oldum ama şimdi enver dostum burda pek fazla olmuyor...evet kadroyu büyütmek istemiyorum artık , nerde çokluk orda zorluk mevcut kadro bana yeter 2 adam var bu yeter ....bundan sonra buraya gelmek isteyen şileye ve bıçkıdereye tüm kriterlerini yazacak 130 km yi kaç saatte aldıklarını zati 130 km yi durmadan 4 saatte alanların bizim ile işi olmaz onlar bizim üstümüzdedir..tüm sistem değişmiştir artık..ve kontenjan en aza indirilecektir.bu da en çok 6 kişidir ,,halen 3 adam vardır aranan 3 adam olacaktır toplam sayı 6 yı artık geçmeyecektir eğer eksilme olursa sürekli 6 ya tamamlanacağız eski dostlar ozan ve ogün kadro dışından misafirlerimiz olmaya devam edecektir......face de ise anadolu performans topiği lav edilecektir değişiklikten ötürü özür dileriz...

anadolu performans

ve ayrıca,,,,gerek yılgörün gerek doğaçın gerek barışın çalışmalarını takdir ediyoruz onlara kapımız açık.. tabi zorlamıyoruz...murat ise dışardan misafirimiz olmaya devam edecektir

saygılarımla....

abi bu turda birtane rampayı atladık buda 5 km ediyor neyse sağlık olsun güzel antıraman oldu kudret abi son durumun nasıl

@Kudret Kurtcebe

bu güzergah 28 km yazdı bana dönüşte

@bahtiyar közen

sağol bahtiyar bu sızlama sabah bastım ondan oldu sıcak yaramıyor ve rüzgar beni sersem etti tempo 21.7 rüzgara karşı o çekmeköyde bi rampa var resmen duvar ve bitmiyor 4 km yakın neyse en kıdemli adam olarak en sağ kolum olarak senle ölüme giderim biliyorsun seni her zaman takdir ettim sen beni çok iyi anladın ve bana saygı duydun bende sana duydum bir tane erkan sizin sülale hakikaten iyi evet bu hafta bi doktora gideceğimde ama bence bu sıcaklar bana dokunuyor artık evet eylül geldi hale bak ağustos sıcakları 16 eylül bıçkı dere sıcağa ve rüzgara bakıyor..

@bahtiyar közen

aynı güzergahı tersten alınca 28 olur 5 km lik rampa çekmeköy ve hekimbaşı rampası artı iki adet polinez rampayıda hesaba katarsan oraya biz 32 km dedik aslında 32 km den fazla ora bu da benim tempomu yükseltir neyse biz gene bıçkıdereye bakalım, bakalım 2 saat 10 dakikada gidebilecekmiyim 60 km yi durmadan biraz galba düşeceğim neyse haziranda iyi derece yaptık zati ölsekte gam yemeyiz ...

https://www.bisikletforum.com/signaturepics/sigpic32646_1.gif

kurduğum en iyi kadro bi daha bi araya gelemedik soner askere gitti o sonerki birinciliği aldı o çocuk bi tane idi korsan buradan emekli oldu....çağatay bey valla arıyoruz onu ama yol bisikleti uygun değil bizim oralara ve bu gün odin- ogünü gördük onu özledik tabi inşallah şileye gelecek hasret gidereceğiz..

ben bu sefer iyi derece yapacağım bıçkıderede

@bahtiyar közen

eminim 15 dakika bi fark olmuştu bu sefer sen bana takacan 15 dakika ödeşiriz..hohoho ;)

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=105677&p=1365908#post1365908

yeni topik hayırlı olsun burdan devam edeceğiz..

sevgili ferhat dostum senden ricam sistemi değiştirdik hazırlık antreman kısa mesafe anlayışlarını bırakıyoruz yeni sistemde herkez 100 artı pedal basacak zamana karşı..yeni etaplar gündeme gelecek senden istediğim, bu topiği kapatman, çok teşekkür ederim

saygılarımla ..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri