Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
(link)b

berbat 15 i gökgürültüsü şimşek,35 km rüzgar , bu pazar bu iş yaş,,,ct dahil havalar berbat önümüzdeki haftaya bakacağız 22 nisana....

Scudo
(link)

kararsız kazım hava istanbulun kadınları gibi,,,;)
yağmur yok bu durumda 08.00 de buluşmaca dudullu kavşak ,,,30 km ye düştü rüzgar sadece dönüşte tutacak istanbul bulvar yolunda,, yandan vuracak bıçkıdereye gelirken, göçbeyliye doğru önden fena vuracak lodos batı,,durum bu olursa gidiyoruz, cumartesi akşamı bakacağım,pazar sabahı saat 06.00 da buraya mesaj atarım, son durum hava için ,forum göçerse orta kanaldan mesaj atarım pazar sabahı saat 06.00 da,,
bıçkıdere tam ring son durum
kaptan kudret -scott,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,hibrit ,,26 jant karbon scale -30 large kadro -9.9 kilo,,
bahtiyar-whistle-mtb
erkan-geotech -yol
prosedür,,,sürüş disiplini,,,,70 km durma yok kısa mola olabilir,,en fazla 2 dakika,,,göçbeyli çıkışındaki bakkalda duruş,,
dudullu hareket saat 08.00 şile rampalarına dalış ömerli sonrası kömürlük girişi bıçkıderede mola yok, göçbeyli köyünün çıkışı
,,15 dakika mola,,serbest sürüş istanbul bulvar yolu ve viaporttan aydos ve kartal yakacıktan teme geçiş ve ideal tepeden bostancı son ,130 km rampalar ile 160 km ye denk..
not,,
forum ct göçerse orta kanala geçiş,,,

günaydın ekip,,,,
hava pazar iyi orta kanala geçecem bahtiyar pazar sabahı saat 06.00 da sana mesaj atacağım bura gene gümlemeye başladı,,,,,pazar için,şu an durum iyi, yalnız ct hava bozuyor bu akşam bulutlanıyor yerlerin ıslak olma durumu pazar sabahı olursa iptal, ama zannetmiyorum ,yüzde 90 bıçkıdere ,saat 08.00 de dudullu kavşak ,ilk 70 km kendimizi sınayacağız ,kopma olacak, dudulluda bi resim çekeriz ,ondan sonra bi daha görüşemeyiz belki istersen kamera getir

tamam abi hava iyi olursa gideriz 08:00 dudullu

forum göçerse face den görüşürüz kudret abi

abi özel bir durum oluştu bu pazar gelemiyorum

selam ekip,,,

bahtiyar ,erkan ,,mahşerin üç atlısıyız artık, bu pazar takıldım ,,yalnız 194 km yaparak kartepeye hazırlanmış sayılmam ,tekirdağ turunda tabi, şimdi 22 nisan sağanak 29 nisan çok bulutlu 6 mayıs gene sağanak mayısın ortasından itibaren hava iyi olur 13 mayıs bıçkıdere olur akabinde 20 mayıs kartepe otel olur yalnız en erken saatte haydarpaşaya gelmeniz lazım kapasite 3 bisiklet alıyor 4 yasak ,,,,,dönüşte saat 20.00 den sonra gebzeden kapasite 3 bisiklet oluyor evet sadece 3 kişilik rezervasyon var kartepede eğer hazır değilseniz yapmayız ,,,bıçkıderede ilk 70 km durmadan gideceğiz bunun nedeni gebzeden maşukiye 73 km dir rampalar gebzede başlar eğim fazla değil ama uzundur,,,,dil ovasından 5 km iniş sonra kısa bi rampa çıkışı 300 metre,,,,izmite kadar düz yol sapanca yoluna sağdan girmeyerek ora suadiyeye çıkar direk uzun tarla istikametinden sağa dönerek maşukiye kavşağına gideceğiz 18 tabelası kartepe otelin çıkış noktası olup ,18 km rampadır eğim 9 dur buraya en erken saatte ulaşmak için bıçkıderede ilk 70 km durmadan sürmeliyiz,,,evet saat 07.00 de haydarpaşada olalımki erken başlayalım ağır tura yoksa geçikiriz,,,saat en geç 09.00 da gebze tren istasyonunda olacağız evet kontenjan dolmuştur sen ben erkan başka yok bu işi anca 3 kişi yapar allaha emanet olun zora gidiyoruz tabi hazır olursanız,,,

kartepeyi yapacagız kudret abi geçen hafta binemedim ama kondisyonum iyi bu pazar iyi olursa yaparız

@bahtiyar közen

hava durumu yağışlı son gün ct orta kanaldan hava durumunu gönderirim bahtiyar bu hafta sonu yağmur var ,sağanak ,,,,

(link)

ct akşamına kadar durum değişmez ise iptal,,,

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/389801_318347291531185_100000677512973_1043973_369151751_n.jpg

son aşama türkiyede olmayan bisiklet sayko kros araziye giren çamura giren yol bisikleti bu bisiklet tam benim tribim ama bu ülkede olmayan bi bisiklet dışardan getirtmek lazım ya zıplayıp alıp gelmek lazımda valla çok para bunun servisindende tek kişi anlar pinarelloyu toplamış yeşilden hakan ve üzeyir başka adam anlamaz bunun servisinden,,

güzel abi uçak gibi

@bahtiyar közen

ne kelime bahtiyar füze füze emme çokkkkkkkkkkkk para,,,nefes yetmez buna kompenantları çok pahalı valla o kadar para verip bu bisikleti bir yılda harcarsın araziye giriyorsun çünki sponsörün olacak pro kadro,,, yarışlara giren bisiklet bu trigon model ,,,,,,,kimsenın haberi yok bu bisikletten scott,yok trek bunlar bence bitti ,,daha bilmediğimiz sayko kros modeller vardır elbet bu arada hiç şaşmıyorsun bahtiyar saat 16.00 da zank foruma giriyorsun ,,,,

(link)

32 km lodos ısı 19 derece güneşli,,,evet şimdilik durum bu tabi bi süpriz olmaz ise,,,saat 08.00 de dudullu kavşakta olursanız ilk 70 km tempolu sürüş yaparız göçbeylinin çıkışındaki bakkalda durmaca.....15 dakika mola ,,,giderken itecek dönüşte istanbul bulvarında duvar olacak 32 km oldukça fazla,,,,,,bakalım hafta sonu rüzgar değişebilir,,

(link)

wunder
açık ,,,,

@bahtiyar közen

Tam forma girmeye başlamışken 18 Mart'ta Büyükada'da inişin başında önümde duran bir bisikletliye çarpmamak için fren yapınca düştüm ve sol elimin tarak kemiği kırıldı. Şu an sol elim başparmak destekli atelde. O nedenle 2 gün önce 14 km'lik yürüyüşle yetindim. Artık elimdeki ağrının geçmesi için dua ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
geçmiş olsun cem elin iyileşince turlara bekleriz

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
kudret abi işyerinde çay molalarında foruma giriyorum sabah 10 ikindi 4 de rast geliyor bizim işimiz bisiklet bu hafta sonu hava iyi olursa 70 yapalım,bisiklet fiyatı nekadar yeni bisikletler çıkıyor bizimki demode olmaya başladı parada yok daha eksikleri bile tamamlayamadım

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri