Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@bahtiyar közen

bahtiyar salcano var ve eğer sana uygunsa disk frenli var yol sayko kros ,,,,,,2500 lira aliminyum tahminim10 kilo ben benim bu karbonu 1000 yurodan okutursam ki 2400 lira yapar sayko düşünüyorumda ,salcanonun diskli olanları var ama ben sevmiyorum disk olayını bilmem sen ne düşünürsün yeşile gelecek ,,,ya da sen senin bisikleti modifiye edecen bahtiyar hava iyi forum gümlerse son mesajları orta kanaldan atarım sana,,,,zati o face başka işe yaramaz,,,

Scudo
@Cem Şentin

cemooo geçmiş olsun ,geçen sene bıçkıdere de oldun bu sene gene bekleriz seni, nasılsa biliyorsun yolu ama bu sefer biz bıçkıderede durmadan devam ederek göçbeyli köyünün dışındaki bakkalda kısa mola vereceğiz..70 km durma yok çok kısa mola olabilir,,

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/254270_217319434967305_100000677512973_696056_8128510_n.jpg

sene 2009 temmuz ayı 1640 da üç adam ,,calbiyik,sado ve ben artık kartepenin bu zirvesi ile işimiz yok zirve çok alındı işin zoru 20 mayıs,,her sene bi tane kartepe otel, zorun ne olduğunu anlamak isteyenler için ,bizim misyonumuz bu ,zora talip olmak 15 milyonda bizden başka kaçık yoktur,,,,

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/305984_3611581137713_1519304548_33161645_219040551_n.jpg

tekirdağ gidişi,,,,8 nisan 2012,,sabah araç yok idi saat 10.00 da rüzgar 18 km ye çıktı lodos batı ,karşı yandan dövdü bizi emniyet şeridi gidişte hemen hemen her yerde var ama yolun dönüşü ofsayt ,,,,tehlikeli ,en azından yolun durumunu öğrendim araç trafiğin fazla olduğu ve emniyet şeridinin olmadığı yerler bana göre değil gebze tuzla arası aynı şekilde tehlikeli bi yol kamyon fazladır ,,,bu bakımdan gebzeden direk maşukiye sabah saatlerinde fazla araç olmadığı emniyet şeridinin olduğu yoldur çok kısa bi yerde yol daralır,,,suadiye inişinde çok az araç vardır ilk kez gideceğim yol ise 20 mayısta rahmiye ve gölcükten karamürsel yoludur tahminimce yollar orda dar değildir bıçkıdere her zaman gözde yerimiz sessiz sakin yollarda antreman tarzı tempolu sürüş daha zevkli olmakta ,,,

benim bisiklet bana yeter bir on sene daha binerim,hafta sonu görüşürüz kudret abi

@bahtiyar közen

şimdilik hava iyi gözüküyor ,22 -29- 6-13 dört pazarımız var ,,,,,,,,,,,,,,,hazırlanacağız ,,,,,,,,,,,,,

7280 okunma bu topiğe kim giriyorsa okuyup kaçıyor burda 3 tane adam var yahu erkan mesaj atmıyor bu ara ama izliyor bahtiyar, saat 10.00 da bi bakıyor ve saat 16.00 da bi daha bakıyor,,bu 7280 kişi kim yahu ,,25 ocakta açtık burayı 56 sayfa oldu bile burayı götüren sadece 3 kişi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,anadolu yaka kısır bu yakada performanscı kalmamış anlaşılan,,

(link)

hevesimiz kursağımızda kalabilir ct yağmur pazar yağmur,,,

aşağıda accu ama çuvallayacakmı bakalım,,,

(link)

bakalım kim kazanacak,,,,,,,,,,,,,,,

okunma 7451,,,,saat 12.51 itibari ile ,,,171 kişi girmiş bi mesaj attım 171 adam okumuş,,,,,,,,,,,,,,,performans diyoruz 70 km durma yok diyoruz,,bir kişi bulamıyoruz,,,,,,,,,,,bahtiyar millet uyumakta ,,millet gelsede yaza doğru tozumuzu kusura bakmasınlar yiyecekler eski dostlar için bekleme yok artık,,,,,,,,,,,,,,,,,

bahtiyar haritayı incele sol üst köşede artı işaretine tıkla yaklaştırır şimdi gebze izmit arası 50 km dir ordan sonra 23 km kalıyor esas noktaya adapazarı izmit yolunu takip et sonra uzun tarla köy yolu var sağdan iner direk aşağı maşukiyeye çıkar kavşaktan en kestirme kartepe otele çıkış var orda ,,,,,,,,

(link)

saat 14.28 okunma 7520 ,,,amma reyting alıyoruz,,

haritaya bakıcağım,kudret abi senin dediğin gibi bu topiği sen ben erkan oguzhan ogün birde cem 57 ye kadar ulaştırdık başka kimse yok kubilayı unutmayalımpazar hava iyi olursa 70 yapalım

kaptan kudret-scott
bahtiyar-whistle
erkan-geotech

@bahtiyar közen

evette insanlara bi olayı sevdiremiyoruz o da disiplini ve aşkı ve partnerli çalışmayı kubilayın yaşı daha küçük antremanlarda durumunu irdeledik kendide gördü artık ferdi çalışması lazım,ve ayrıca bi partneri kesin olacak yaşıtı olursa olur partnersiz hiç bi şey olmuyor uzun yollarda ,daha ben anadolu yakada 50 yaş üstü bi partner bulamadım 7 yıldır, böyle hobisi yok insanların, neden çünki millet sele üstünde eğlenmek işkembeyi doldurmak istiyor bu da benim tribime uygun değil tekirdağ turunda 16 yaşındaki genç dostumuzun hatası onun dizinin kilitlenmesine sebebiyet verdi kubilayın temposu hızlı olunca polinez rampada ne oldu dönüşte serildi arkada kaldı bunları ben yazacağım ki burda herkez okusun ve neyin ne olduğunu görsün, herkez hatasını bilecek ve bende onlara burda hatalarını tek tek anlatacağım ,biliyorsun semir ile partnerli çalışma yaptık ama semir bıraktı çok iyi idi sonra ne oldu sen biliyorsun bu iş bırakmaya gelmez,,evet sadece resim çekmek için asla sele üstünde var olmadık olmayacağız çekeriz bir - iki tane,,,,erkan ve sen partnerli çalıştınız ve dahada çalışmaya adaysınız olay budur şimdi oğuzhan yok bu aralar halbuki ne demiştik oğuzhan sen ve erkan uzun yollarda partnerli çalışılacak idi ama başka topiklerde var oluyor buna karşı değiliz ama bizim tribimiz hiç kimseye benzemez bizde durmak ölümdür,,70 km durmadan gitmece az mola göçbeyli çıkışındaki bakkala varan bekler 15 dakika sonra serbest sürüş hava iyi olacak gibi ama bekleyelim cemoya gelince o kendi temposunda hızlı değil önemli olan kendi temposunda bizlen var olmasıdır bu sayede epey kilo attı önemli olan cem için budur,,ogün misafir gönüllümüz zati,,,

20 mayıs -kartepe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
haydarpaşa saat 07.00 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
kontenjan 3 kişi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

kontenjan dolmuştur,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
bahtiyar-erkan-ben,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

turun prosedürü,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
gebzede trenden inince saat 09.00 da,izmit e-5 karayolundan devam ederek 73 km az mola ile uzun tarla istikametinden sağa dönülerek maşukiye kartepe otel yoluna gideceğiz en kısa sürede varmamız bizim lehimize,,,bunun için bu pazar hava iyi olursa bıçkıdere etabında çalışacağız ilk 70 km durmanın az olacağı çok kısa molaların olabileceğini öngörüyorum,,,,erkan -bahtiyar ikili basacak tempolu,dudulludan sonra gelen şile otobanındaki rampaları alarak durmadan ömerli istikametinden gene durmadan dört adet rampa alınarak,kömürlük girişinden devamla, kömürlük köyünüde geçerek bıçkıdereye ulaşarak soluk almadan bıçkıdereyi terkedeceğiz biliyorsunuz bıçkıdereden sonra gelen 19 eğimli rampaları üst üste geliyor burda nefes almak yok ,,,,devam ederek göçbeyli köyüne gireceğiz ve köyün sonundaki bakkalda duracağız 15 dakika mola ,tempo
serbest olacak zati ondan sonra rampa kalmıyor sadece viaporttan sonra aydos istikametine doğru bi adet kısa ama etkili bi duvar rampa var,,,,kartal yakacıktan teme sapış dönüşte kopmalar olacak en erken gelen foruma mesaj atarak kendi derecelerini yazar,,evet bu neden önemli çünki gebze -maşukiye arası 73 km dir burayı bi solukta almamız lazım ,,,, ki,,,,,,,,18 km lik rampaya bir an önce varalım rampa çıkış serbest kopmalar olabilir dönüş suadiye istikameti ve rahmiye-gölcük ve topçular 150 km lik bi olay ama 18 km yi hesaba katın 200 km bi günde,,,,tüm yol parası 11 liradır,,,,

şafak------30----------kartepe-otel,,,,,,,,,,ultra ıron man turu,,,,,,,,,

(link)r

rüzgar lodos akşama azalıyor 20 derece herşey müsait inşallah bozmaz,,,,,,,,,,,,,,

(link)

koşullar iyi,,,,,,,,,,,,,,

havanın iyi olmasını bekliyoruz bu turda üç kişi kaldık bekle bizi bıçkıdere üç atlılar geliyor.kudret abi bizim insanlar tembel heryere arabayla gider spor yok bisiklete binenede amele derler halbuki tam tersi biz sağlıklı yaşıyoruz göbek yapmıyoruz:
güç gaza masmak değildir,pedala basmaktır güçlü olan gelir

@bahtiyar közen

15 milyon bizi ilgilendirmiyor ve onların sorunları beni hiç ilgilendirmiyor bu halkta suçlu ayağını yorganına göre uzatmayan açıkta kalır 5 çocuk yapıyor adamın aylığına bakıyorsun asgari üçretli bu sorumsuzluk tabi bütçene göre bakabileceğin cocuğa göre düşüneceksin ,,kredi borçlusu niye birinin borcu bitmeden ikinciye yazılmış yazılırsan icrada sana yazılır bu toplum hak ediyor ,,,alman milleti gibi olamayız 5 liranın hesabını yapan bi millet tabi senden işçi alır ,,almanya sayesinde 2 milyon türk ekmek yedi yıllardır ve yemeğe devam ediyor ,,,,orada 40.000 e yaklaşan iş adamlarımız girişimcilerimiz var,,,bak almanya nasıl zengin bi de bize bak teknoloji fakiri hiç bir teknolojisi olmayan bi ülke ,,bisiklet teknolojisinden bi haberiz uzay teknolojisi hikaye, bilgisayar hikaye ,,,,otomotiv hikaye,savaş sanayi hikaye ilaç sanayi hikaye petrolde hikaye ,,son derece akıllı füzelerin yapımında yokuz,,,,,,,daha sayayımmı ,,,,,,,,,,,ne üretiyoruz ve ne kalitede buna bakarım ben biz hondaya rakip olabilirmiyiz tüm dünyadaki teknoloji oyuncaklarına rakip olabilirmiyiz şu cep telefonlarına bak gevur nereye geldi,,,,,,,,,,yav bahtiyar atı alan batı gevuru ve doğudaki çin ,japonya ve hindistan bile solladı bizi ,biz bu saatten sonra zor yakalarız sarı ırkın cin kafalı adamlarını,,,bu ülkeyi yerin dibine geçirmek için asla söylemiyorum bunları ,24 saat haber izlerim açık oturumları asla kaçirmam ,,,onca edindiğim bilgilere bakınca bu ülke hakkında, yapılacak çok şey olduğunu görüyorum her alanda tarımda doğal beslenme yolu kendi ilacımızı yapma olayı,,,,,,,dışardan ilaç alınmayacak döviz gidiyor bilimum tıp araç ve gereçlerini yapacağız üreteceğiz ve kalitede birinci olacağız dünyaya satacağız dünyaya son derece kaliteli kullanışlı otomobilden tutta teknolojik alanda her türlü mamüllerin en iyilerini yapacağız cep telefonu bilgisayar vs vs ,,enerji bakanı çaresiz petrole yüzde 64 zam bu ne demek yahu suya zam elektriğe zam gaza zam türkiye kölelikten kurtulmalıdır, bir an önce kendi elektriğimize ve petrolümüze ve boru çıkartarak enerji alanında kullanmaya başlamalı 10 senedir hiç bi şey yapılmadı,,,neden çünki daha benim öngördüğüm vizyon parti ve onun lideri daha var olmadı ,,,,,,,,

Ben yarın bir tuzla yapıcam kudret abi,orda bisiklet aşkı aşıladıgım şirketten bir arkadaşım var ona bisiklete nasıl biniliri göstercem.Dizlerini falan ayarlıcam belkde yeni bir cengaver yetiştircem :)
Ben kendimi kötü hissediyorum eskiden evden işe bisikletle giderdim 45 dakkada vapuru saymıyorum :) şimdi 1 saat 10 dakkada zar zor gittim eskiden terlemezdim bile.Caddebostandan seyrantepeye.
Ne günlerdi ama bunlar hep kendi hatam box la body building e sardım hacmimi tekrar kazanmak için lakin kazandımda ama bu seferde bisiklet performansı düştü.Şimdi dengelemeye çalışıyorum haftada 100 km hedefi koydum kendime daha fazlası kaslarımı eritir :( ahh ne nerde o haftada 400 km yaptıgım günler geride kaldı.Geçen bagdat caddesinde gördüm kudret abi seni ninja gibi yayaların arasında seyrediyordun.Benim dışımda kimse seni farkedemedi :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@derşan sezer

mahsus kaldırımdan gidiyorum yavaş yavaş müziğide köklüyorum vertical horizondan tutda creed e kadar ne de olsa eski rockerız,,,geniş kaldırımlarda sürmek zevkli oluyor bu arada bu badi işi ile birlikte bisiklet devam ettirilme olayı, sonuç denge 100 ler sonra 150 ler sonra 200 çıkar yavaş yavaş ,,,tekirdağa gittim 87 km sonra son 10 km de atağa geçtim tekirdağa önce vardım sayılır ama genç dostumuzun dizi kilitlendi dönüşte onun sorumluluğunu enver hocam bana verince o genç dostu o vaziyette bırakamazdım bu performans olayında ilk kez başıma geldi ,,,derşan yavaş yavaş hazırlan sonra bakarsın kartepeye hazır olursun avantajın var 28 düz yol maşukiyeye kadar yalnız kartepe otelden suadiye inişi stabilize orda erkanda dikkat edecek ondada yol var bakalım bu pazar kartepe için ön hazırlığa başlıyoruz,,,,sonumuz hayır ola,,

Aslında 300 kmde çıkarırım fiziksel olarak kötü değilimde,eski hız yok nerde o ortalama 30 yaptgımız hızlar :) şimdi 20 lerde sürünüyoruz.Birazda masus basmıyorum fazla kalori yakmıyayim diye.Aslında yaparım ya :) hatta pazar izniğe gidicem topçulardan vapur ordan iznik bir oralarıda görelim.

@derşan sezer

bence yap derşan ,,,20 mayısta uyarsa burdan haberleşiriz gebzeye kadar tren ordan 73 km pedal sonra 18 km rampa dönüş topçular 150 km toplam,,,,,,,,,,,,,,

kudret abi yarın hava güzel bıçkıdere olayını gerçekleştireceğiz

@Erkan Közen

erkan yerler ıslak bu gün bu ıslaklık pazar sabahı sıfırlanması lazım malum şile inişleri riskli olur özellikle ömerli inişi yerler kuru olursa hareket var saat 08.00 de dudulludan alırım sizi bakalım ilerleyen saatler ne getirecek ,,,,forum göçerse orta kanaldan mesaj atacağım bahtiyara,,,
bu gün saat 14.00 de güneş açacak ve tek yağmur yok sonra ertesi günde yok evet bu durum da hazırız,,,,,,,,,

(link)

(link)

durumlar iyi,,,,,,,,,,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri