Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
ekip selam,,,,,bahtiyar -erkan ilk ateş sizden gelecek yani güzergah belirleyin antreman için bu arada 29 nisan ben beşiktaşta olacağım ,,,,mayıs programlarını belirleyin ben size uyacağım, forum sabah gene yoktu, nadir uğrayacağım buraya, tamamı ile boşlamayacağım merak etmeyin, buraya lagara lugara mesaj atmak için girmiyoruz ,,,,evet son çalışma eksiği var bahtiyarın ,,bahtiyar bu pazar gelse idi iyi olurdu 3 kişi kartepe olmaz ,,,,talep olursa gidilir,,,,10 adam en sondur bu arada envere daha fazla destek vereceğim forumun istanbul temsilcisi, face den sadece onun duvarına mesaj atıyorum face den bi hareket yaparsa performans tarzda haber ederim gerçi burayada topik açıyor, edirne diyor enver ama dönüş sakat ,,,,edirnede pek olamam herhalde ve izmire topuklayacak uzun hikaye,,,,evet anadolu yakada bıçkıdere ne zaman olur bilemem artık çünki kartepeci yok anlamı yok bizim bıçkıderede ve şilede olmamızın ,,,,,evet artık diğer arkadaşların bisiklet gezilerinede dahil olabilirim düşük tempolu,,,bu arada bisikletliler derneğinin turları olacak,,,burda performans yapmanın anlamı neydi kartepe içindi ve görüyorumki anadolu yakada ve avrupa yakada sınıfta kalmıştır,,,aytek soner ve onur bu adamlar ile filim koptu artık ne yapıyorlar bilmiyorum,,,onlarda kartepe olayından vazgeçti ise bu iş bitmiştir,,,

Scudo
eksiğimi tamamlıyacağım üç kişi yaparız kartepeyi

valla 20 mayısa kadar eski adamlardan ses gelirse olur,,

1- mehmet şer
2- aytekin erzan
3- onur berberci
4- soner
5- ogün
6- çağatay bey,,

diğer 3 biz eder dokuz yeterli sayı herkezin partneri var yukardaki ekip ideal ama 6 adamdan ses yok bu nedenle yatar,,,

reyting okunma 7932 anadolu performans
performanstanbul okunma 148 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
açılış tarihimiz 25 ocak 2012 de bayağı reyting bu,,,,,,,,,,,,,,
performanstanbul açılış 13 nisan 2012

@Kudret Kurtcebe

Evimin salonunda kondüsyon bisikletiyle çalışıyorum ben her gün, gidilirse ben de varım :)

kudret abi semirde aramızda artık bu kartepeyi yapacağız

@semir karabulut

nerdesin yahu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,foruma giremiyoruzki he babam göçüyor burda bi tarih yazacağız lagara lugara edenleri orda ezeceğim bunlar sevdiğim saydığım adamın grubundan aytekin erzan hariç soner hariç ve onur hariç ama onur bence bisikleti bıraktı ben bu adamlar ile çok pedalladım en fazla aytekin ile evet semir gidiyoruz cehenneme 20 mayıs saat 07.00 haydarpaşa garı gebzede ineceğiz daha önce senle yaptık kartepe otele çıkacağız dönüşü topçulara yapacağız suadiye iniş topçular allah bize yardım etsin konuşanları göreceğiz ama yukardaki adamlara lafım yok ,,,

davetli konuklar

1- aytekin erzan
2- onur berberci
3- soner

anadolu kadro

4- mehmet şer
5- erkan
6- bahtiyar
7 -semir

gönüllü misafirlerimiz

8- ogün
9- çağatay bey

ve ben 10 adam yeterlidir başka tanımam bu işin rajonuna hazır adamlar bunlardır diğerleri yalandır kadro taş gibi eskisi gibi suha volkan akboga ali emre akcan, evren tuğutlu harun gerçi onlar burda olsalar idi iyi olacaktı ve yener ile toplam 16 kişi çok sıkı bi ekiptir bu ....................evet gelecek olan sıkı adamlar var,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,gidiyoruz 20 mayıs ama önce 6-13 mayıs bıçkıdere talim bölgesi 60 km durmak yok 6-19 eğim rampalar alınacak,,

erkan ile buhafta sonu bir plan yapacağız anadolukavağı olabilir

günaydın ekip,,,29 nisanda pendik -gebze tren hattı tam 2 yıl kapalı geldi kartepeyi vurdu olay, alternatif çok ağır saat 06.00 da bostancıdan hareket olması lazın 12-14 saatte bu işi yaptık yaptık 15 saat en kötü senaryodur olayı tartarız,,,,

kudret abi 1 mayıs boştayım bi bıçkı yapalımmı

@Erkan Közen

erkan sen takıl 1 mayıs işim var ,,,,,,20 mayıs kartepe olayı trene takıldı malesef,,,,

erkan ve bahtiyar semir 232 e talip oldu evet son kararınızı verin 6-13 mayısta bıçkıdere olacak toplam 320 km evet kimse gelmez ise tek yapacağım bisiklet 28 jant oldu teker sayko kros yol tekeri stabilizede giden asfaltta giden , sahilde bastım poyraz kuvvetli idi buna rağmen uçtum evet 26 ya artık dönüş yoktur ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

20 mayıs,,kartepe otel,,,,,,,,,,,,,,

1- kudret
2- erkan
3- bahtiyar,,
4- semir,,,,,,,,,,,,,

durum kesin ve bu durumda memoda gelir ve beş kişi kesin oldu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

iyi çalışmalar iyi haftalar ekip,,,
erkan bahtiyar bu pazar bi plan düşündünüzmü,,,dünki 18 km kısa mesafe yüksek tempo bana iyi geldi yarış çatalı ve 28 jant ile işi bitirdik ,,,,,,,,,,,,,,,6 mayıs iki ağır olay olursa fazla gelebilir,,,,ama duruma göre ben bi ayar çekebilirim bıçkıdere için 6 mayıs ya da 13 mayıs ama 20 mayıs için 13 mayıs bıçkı olabilir,,,,

kartepeyi yapacağız kudret abi

haftasonu yüksek tempo yaptım durmak yok

@bahtiyar közen

bahtiyar etap bostancı-kartepe otel-pendik olunca 217 de kalır son 15 km düz yol bu yola gerek yok diyerek en kısa zamanda olayı noktalama şimdi 217 km az gözükebilir 18 i hesaba katınca 250 km lik bi olay olur tahminim, bizim için en önemli olay 113 km sonra 18 km lik rampayı almak dönüşte aman aman rampa yok rahmiyeden gölcük karamürsel oralar düz yol,,,feribot ile geçiş 3.5 lira sadece yol parası artık tren yok bitti bundan sonrada yok etap bostancı- kartepe otel- ve pendik şimdi,topçulardan feribot ile geçeceğiz sonra d-100 den tuzla orda 10 km lik yola dikkat emniyet şeridinin olmadığı yerler var ,,eskihisardan tuzlaya 14 km oluyor 4 km tırmanış var dönüşte 10 km boyunca hafif eğim tırmanışlar olacak ,,,tuzlaya varınca iş bitti ordan pendik e bi şey kalmıyor trene biner siz bostancıda inersiniz ben erenköyde son 15 km düz sahil yolu zati pendik bostancı arası ,bu devreden çıktı,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri