Scudo Sports

Vites ve fren dış kabloları

alperen_69

Forum Bağımlısı
Tepki
302
Bisiklet
Giant
aldığımız marka bisikletlerde kablolar tam kadroya uygun geliyor bu shimanoya özelmi yaptırılıyor yani kabloların başları kendinden kapsüllü oluyor dışardan aldığımız kablolarda kapsül sonradan ekliyoruz böyle marka bisikletlerdeki gibi kablolar satılıyormu

Scudo
Özel yapım olduğunu pek sanmıyorum açıkçası, muhtemelen bizimle aynı şekilde yapıyorlar kabloları...

Kablolar bildiğimiz şekilde 20 mt lik felan rulo halinde geliyodur bisiklet üreticilerine ve onlarda kes ve ayarla şeklinde yapıyorlardır bu işlemi... Ama mesela Shimano nun xtr yada Avid Flak Jacket gibi yada nokon nun vites fren kablolarını aldığınızda onlarında bir uçları kapsüllü diğer uçları açık kesmeye hazır oluyo...

işte bende bundan bahsediyorum genellikle vites dış kablolarının iki ucuda kendinden kapsüllüydü aldığım bianch ide ondan sordum normalde ise başı kasüllü oluyor dediğiniz gibi arzuya göre kesip başlığı biz ekliyoruz ama işte büyük firmalarda boyutlar standart yada şöyle diyim üretim sayısı fazla olduğundan özel talep olabilir diye düşünmüştüm

Geri