Scudo Sports

Maşa hasarı

"Lawyer lips" denilen çıkıntıları kırmış, tekeri QR somununu gevşetmeden maşadan çıkartabilmek için. Kırmayıp taşlayarak yok etseymiş iyiymiş. Yine de bişey olmaz maşanın o kısmı alüminyum çünkü. Tek dikkat etmen gereken orada gereksiz stres oluşturmamak. Bunun da 2 maddesi var:

1 - Milin genişliği maşanın genişliğine uygun olmalı. Mil, maşaya göre dar veya geniş olursa maşayı kasar. Dar ise pul ilave ederek doldurulmalı. Geniş ise dar somun kullanarak ideal genişliğe getirilmeli.
2 - 1. şart sağlandıktan sonra, QR sıkılığı önemli. QR somunu, mandal kapatıldığında "tekerin aşağı kaymamasını sağlayacak kadar" sıkı olmalı. Fazlası maşa uçlarına gereksiz yük veriyor.
Hocam sen bilgili bir abiye benziyorsun 😅 ben spacerlerı çıkarıp gidonu aşağı aldım ama maşanın borusunu kısaltmak istiyorum spacerlar üstteyken görüntü kötü duruyor bu kısaltma mümkünmü mümkünse nasıl bir yol izlemem gerekir?

Scudo
Hocam sen bilgili bir abiye benziyorsun 😅 ben spacerlerı çıkarıp gidonu aşağı aldım ama maşanın borusunu kısaltmak istiyorum spacerlar üstteyken görüntü kötü duruyor bu kısaltma mümkünmü mümkünse nasıl bir yol izlemem gerekir?
Bilgili bir abi değilim ama ben de aynı işlemi yapmıştım, bisikletcim istersen keselim kötü duruyor böyle demişti. Ben de tekrar yukarı alırım belki diye hayır demiştim. Dümdüz kesiyorlar yani olay bu

• Beğen
Tepkiler: AbdullahAktas
Bilgili bir abi değilim ama ben de aynı işlemi yapmıştım, bisikletcim istersen keselim kötü duruyor böyle demişti. Ben de tekrar yukarı alırım belki diye hayır demiştim. Dümdüz kesiyorlar yani olay bu
o içindeki papatya kesiliyormu nasıl oluyor vida nereyi tutuyor

Geri