Scudo Sports

Hafta İçi Sarıyer-İstinye Kısa turları

@gizer

ben de bu hafta cıkmayı dusunmuyordum ama en azından tanısmak acısından faydalı bır gezı olabılır. bana saati bildirirseniz sevinirim. gorusmek uzere

Scudo
@GeYiRCaN

Bu akşam saat 18:30 gibi Büyükdere' den çıkıyorum. Beşiktaş yönüne doğru 40 dakika gidip geri dönmeyi düşünüyorum. Gezi toplamda 1 saat 50 dakika kadar sürer. Büyükdere' deki balıkçıların önünde buluşabiliriz. Ramazan' da Tarabya' ya gelirse çok güzel olur:) Onu da oradan alırız. Görüşmek üzere..

Daha erken çıkma durumunuz olursa sarıyer dönüşünde eşlik edebiliriz belki.

@Lütfü Çolak

Ben aslında 17:00 gibi evde oluyorum. Ama eşim işten çıkana kadar kucağımda duran ufaklığa bakmak zorundayım:)
1-1,5 saat oğlumla oynadıktan sonra, saat 18:30 gibi çıkabiliyorum. İlerde yine Sarıyer tarafına geldiğinizde, erken saat için bir şeyler ayarlayabilirim.
Görüşmek üzere

dünkü sarıyer gezimiz sırsında önce çağrı ile karşılaştık,
sümer ile tanışmamıza vesile oldu ve sarıyer e kadar birlikte pedalladık.
oldukça tempolu ve güzel bir gezi oldu.

Özgür bey bu arada sizinde kulaklarınızı çınlattık.

inşallah bir dahaki sefere daha kalabalık gezeriz.

@Lütfü Çolak

Ben de o gün Bülent' le (geyircan) beraber sahil turu yaptım. Saat 17:00 gibi bizim evin sokağına girerken, Sümer' in arabasını gödüm. Bisikleti arkaya atmış, evine doğru gidiyordu. Muhtemelen, Kireçburnu' nda sizden ayrılıp, bisikleti de arabaya yükleyip geri dönmüştür :)

Ben yine 18:30' da çıktım. Bu Cumartesi de boğaz turu yapıyorum. Bu haftanın en sıcak günü olacak. Gideceğim yol yaklaşık 90-100 km.

En kısa sürede görüşmek üzere.

@gizer

evet, yokuş çıkmamak için iyi bir yöntem.
Sümer'i bıraktıktan sonra bizde sarıyer e devam etmiştik.

En kısa zamanda görüşmek üzere...

@Lütfü Çolak
bu karsilasmamiz ben bisikletsizken oldu. ama ben yururken bile gozum yolda bisiklet ariyor. sonar gibiyiim :p:) donen tekerlek gordum mu ozellikle daha once tanistigim biri ise patlatiyorum bi islik:) dun besiktas-dolmabahce arasinda uzaktan sumer'i gorunce durup 5 dk. kadar muhabbet ettik. sariyer yonune dogru donus yoluna koyulmus. sumer'le sohbeti tam bitirdik ayriliyoruz sevgili lutfu'nun dedigi gibi lutfu ve ahmet'e rastladim. sumer'le ayni yone gidiyolardi. onlarla da 3-5 dk. konusup ayrildim. daha sonra ben taksim yonune yuruyerek, sumer lutfu ve ahmet de sariyer yonune bisikletle gittiler. guzel bir karsilasma oldu. bisikletsiz de olsak buluyoruz forumdan birilerini. :D

gunun sonunda ozgurle bulusamamis olmalari kotu ama olsun. bi dahaki sefere sanirim. bu arada c.tesi gunku fikir guzel gibi duruyor. bi ihtimal de olsa katilabilirim bogaz gezisine. uzun zamandir beykoz tarafina gitmedim. gorusmek dilegiyle.

@Çağrı Tosyalı

Ben sabah yola çıkıyorum. İstersen Beşiktaş' ta ya da istediğin bir yerde buluşabiliriz. Yaklaşık 10 saatlik ve yüksek tempolu bir gezi olacak.
Görüşmek üzere.

Selam hocam,
Tarabyalıyım, uygunsa ben de katılmak istiyorum.
Saygılar...

Geri