@Ali Kılıç 35.5
PISA'nın açılımı Programme for International Student Assessmenttır. assessment olan bir kısaltmanın sonuna sınavı yazan biri nolur gelip bana anlamıyorsun falan demesin. ki direkt enayi demedin, bir de deseydin? millete rant kazandırıyor falan demişsin. gerçekten, sen kimsin de ironi veya nükte yapabileceğini düşünüyorsun? bazı sürücüler var ve performanslarına baksan insan değil dersin ama onlar ağzını açıp tek kelime etmezken kimseye ama özellikle sana kalmıyor bu tespitleri yapmak. lan kelimesini sana karşı kullanmadım ama haddini bilmeyen birine de nezaket gösterme endişem yok zaten, haberin olsun. birinin yüzüne bir şeyi söylemen önerildiğinde bunda tam olarak neden dövülme tehditi algıladığın senin sorunun, benim değil nitekim ben dövülürsün diye düşünerek söylemedim onu. söylersin ama eline verirler yani söylediklerini, onu düşünerek söyledim. fixie ile de gran fondolara katılmak zaten mümkün olmadığı için sen ne anlarsın gran fondodan demiştim. ancak yerini bilmeme hadsizliğinin yanı sıra okuduğunu da anlayamamak gibi bir şeyden muzdarip gibisin, evet.
her yazdığının sonuna aynı smileyden 5 kere koyunca provoke edebileceğin insanlar senin IQ seviyendeki insanlardır, herkese sökmez o. fixie ile yaptığın turundaki 22 km/h ortalamana da tebrikler, gerçekten matah bir şeymiş gibi onun linkini atıp bana "çıldır" demen bisikletten ne kadar anlamadığını baya gösteriyor. nükte ya da ironi yapmak sana kadar düşmedi, yazı yazmadan önce daha yiyeceğin bin fırın ekmek var. onunla ilgilenmeni öneririm.