helal olsun sinan valla iyi yakaladın beni
evet ben ne demiştim 3 saat 30 dakika ama 5 dakika rötor yaptım,
evet güzergahımız biliyorsun dudullu- bıçkıdere-darlık-mundarlı-ovacık ve göçbeyli idi
evet 70.7 km idi
şimdi sabah senin teker azizlik yaptı dudulluda ben aport yaptım 08.35 de ve saat tam 12.10 da göçbeyliye girdim
sen yoktun herhalde dedim formula tarafından gitti ovacık köyünden sonra sağa dönülüyor idi 100 metre sonra sağa giren bi yol var idi ora göçbeyliye gider ,
diğer soldan giden geniş yol formulaya bağlanır ama ben bitişi göçbeylide yaptım iki tane orelet içtim bu arada hiç üşümedim ,
evet gördün olayı bura gene olacak ve hatta artık dudullu-göçbeyli bitti artık etap 2 yani dudullu -darlık
yalnız benim arka sayfada verdiğim o toprak rampaya raslamayadık çünki ora tekeden sonra idi ,sonta hatırladım ve böylelikle bela rampalardan yırttık ,
evet 40 dakika sonra başladın ve beni darlık taraflarında yakaladın valla iyi yakaladın
bu arada oruçoğlu köyünün rampasında hep ayakta çıktım o neydi yahu darlıktan sonra pek o kadarda dik eğimler yok idi mundarlıdan sonra ovacık köyü arasında 13 eğimler yok idi,ama mesafe fazla tabi
evet hesap yapayım ,bura 70.7 km idi
3 saat 35 dakika rampalar ile boğuştum pedal kesmedik ,
3 +35/60=3.583
70.7/3.583=19.73 ortalama yani 20 e yakın
kısa mesafede dudullu-göçbeyli hattında 50 km boyunca ortalama daha yüksek idi ama bura 70.7 demekki mesafe uzadıkça ortalama düşüyor
(link)
evet bu yolu ilk kez gittim