Scudo Sports

Bmx Başlangıç Için?

hotwings

Üye
Tepki
4
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar Bmx Bisiklet Kullanmak Herzaman Hayalimde Olan Birşeydi.en Fazla 300 Ytl Verebilirim.bana Ikinci El De Dahil Olmak üzere Ne Tavsiye Edersiniz.salcano Evıl Ikinci El 225 Liraya Buldum.tip Olarak çok Hoşuma Gitti.yerde Düz Zeminlerde Değilde Biraz Daha Imkansız Zeminlerde Kullanmak Istiycem.önerilerinizi Bekliyorum şimdiden Teşekkürler

Kullanan Arkadaşlar Salcano Evıl Hakkında Yorum Yaparsa Memnun Olucam.

• Beğen
Tepkiler: orçun başbüyük
Scudo
bende bmx e başlamak istiyorum yaşım biraz ilerledi başlamak için ama hala yaramaz bi çocuğum :)

bende salcano evil-b düşünüyorum boyum 1 73 kilo 75 acaba bu kütleye o bisiklet dayanabilirmi :):)

Ya Arkadaşlar Yardım Edebilecek Yokmu Gerçekten? Benimde Kilom 60 Bu Arada.evil B Için Dayanıklı Diyolar.bilenler Kullananlar Konuşursa Güzel Olucak :d

Salcano ewil-b bende alıcam ama nerden bulabilirim istanbulda onu bilmiyom :(

bisiklet alışverişinizi sirkeciden yapmanızı öneririm arkadaşlar kesinlikle daha uygun oluyor çünkü rekabet ortamı ve ürün çeşidi var.Bende bianchi exit aldım yani başladım bmx e çok memnunum

abiler bende daa küçüüm ama bendede evıl b var çok güzel tercih ederim 320 milyona köprü altında ve bisikletçiler çarşısında bende ordan geçen hafta aldım çok fayanıklı ama biraz ağır

Geri