Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Ben direk Hadımköyden çıkıp Floryaya basıyorum arabayla şimdi,
bagajda mangal teli mevcut, meraklılarına duyurulur.
20:45 gibi Floryada olurum heralde, bilemediniz 21:00.
Merdivenlere inen sokakta arabayı görürsünüz gelirseniz, ya da ararsınız. Telin şarjı bitiyor, 20.30 gibi açacağım toparlasın diye...

Not: Akşam akşam Bebeğe gideceklere kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Dönüşüde çekilmez haa o yolun, :(
Kolay gelsin, Allah bacaklarına güç bileklerinize derman versin,
bizde Floryada fanta içelim. :) :)

Scudo
ben şimdi garaja inip mtb 'nin pedlerini takmaya çalışacağım sizi görmek için Isparta daki yarışa gitmedim Ortaköy - Bebek güzel yerler ama gün itibarı ile gitmek istemiyorum Floryada olanlarla idare edeceğiz artık napalım.....

Selamlar Bizim,Bebek'e vafıll yemeye giden dostları yolda durdurdum :D biraz muhabbet ettik ve lastiği patlayan arka grubu bekledik,Bu pazar günü uzun bir tur var haberiniz olsun AYTEKİN ERZAN 'da bize eşlik edicek sözünü aldık.

avrupa yakası iyiki buluşamadık ha
tam dönerken cici bir bayanla tanıştım sohbet ettik dutlardan yedik sonra onu bakırköye evine kadar eşlik ederek bıraktım yolda iki yolcu artistlik yaptı tabii kıza hava olsun diye mtn ile onları yakaladım falan dutlar çok olduğu için kalan dutlarda eve götürmesini söyledim evde bir bayan arkadaşı ile yaşıyorlarmış beylerrrrrrrrrr......ama o kız bisiklete binmiyormuş nekadar yazık dimi
belki bir delikanlı onu bisiklete binmeye alıştırabilir varmı böyle bir delikanlı aranızda.........
pazara aklıbaşında bi rota çizinde yarın görüşelim

sefaaaaaaaaaaaaaaa aytekin abi sana diyo bak:D
bizim rotacı başımız sefadır o ne çizerse onu biçeriz :D:D:D

bu arada güzel bir bebek turuydu:)birkaç aksilik yaşandı ama olsun tuzu biberidir.
katılan arkadaşlara teşekkürler.
saat şuan 03:35:Dsanırım şimdi tüm avrupa yakası horulduyodur bir ben ayaktayım.
canım oğlum erenim sagolsun:D

Günaydın dostlar.

Geleneği bozmayıp, dün akşam ki tura katılan bütün dostlarıma teşekkürler.

@Aytekin Erzan

Olmamı. ;) :crazy292: Anladın sen onu Aytekin abi. :)

Şimdi gelelim, yarının planına.

Evet, pazar günü için Çilingoz dedik. Yapacağız inşallah da.

Süleyman Şatır abimizin bir güzergahı üzerindeydi bu Çilingoz. Ben de O'nun forumumuzda paylaştığı turunu buldum ve şöyle bir harita gördüm.

http://img92.imageshack.us/img92/2162/harita7zd.jpg

Bu haritayı, Çilingoz'un nerede olduğunu görmeniz için koydum. İzleyeceğimiz güzergah, başlangıç noktası olarak bundan biraz daha farklı olacak.

Yalnız, Süleyman abiler, Çatalca'ya kadar tren ile gitmişler. Biz ise dönüşte treni kullanmayı düşünüyoruz.

İşin garip tarafı, hiç bir haritada Çilingoz'a giden bir yol göremedim. :)

Tur rehberi Aytekin abi olacak. Aytekin abi, duy sesimi. O tarafların adamısın sen. :)

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Gününüz Aydın Keyfiniz ve sağlığınız yerinde olsun A.Y.P.G

Bu Haftaki Rotayı ,Çilingoz Olarak belirledik .

Çilingoz'a nasıl gideriz hemen anlatıyım,

Büyükçekmece - Çatalca-Yalıköy-Cilingoz .

Cilingoz , Yalıköy ile kıyıköy arasında kalıyor. Yani haşim abimin geçen günlerde bahsettiği KASTRO ile yan yana 1-2 adet fotoğraf atmakta fayda var.

(link)

(link)

Kilometre hesabınıda şöyle yapıyoruz, Yenibosna'dan kalkan mavi belediye otobüsleri Şirinevler-yalıköy arası 105 kilometre var . Yani kısacası pek fazla sözü uzatmaya gerek yok ,bu yolu gidecekler KAFADAN Gidiş-geliş 200 kilometreyi göz önüne alarak yola çıkacaklar ve sabah erken 6 gibi buluşmuş olup yola çıkmamız gerekiyor dostlarım..

Bu yol olmaz ise Rumeli Feneri A.Y.P.G yi Gördü ! Anadolu Feneri'de Görsün deriz ;) Ama benim gönlüm cilingoz Tarafında'dır 100 küsür kilometreyi Anadolu Fenerinde Devirmektense Cilingoz'a Gider Denize Girerim Daha iyi ;)

@Sefa Yıldız

Süleyman Şatır abimiz sağolsun Sefa.

Sen Aytekin abiye ulaş, ilgilensin şu güzergahla. Kaçta çıkılacak, nereden çıkılacak vs. bilgisini geçsin. Ona göre hazırlık yapalım.

Bu pazar da yalan olmasın, döverim seni Sefa. :10: :box2:

Şimdi arkadaşlar, mesafe gördüğünüz üzere epeği uzun. Ben bu kadar yolu çıkaramam, yolda düşer bayılır kalırım diyen arkadaşlarım var ise, diğer grup arkadaşlarının da iyiliğini düşünerekten Çilingoz turuna iştirak etmeyebilirler.

süper üstü akşam için gelen kardeşlerime teşekkürler sizleri seviyorum :D

@VOLKANRR

Evet, senin açından çok zevkli bir akşamdı Volkan abi. Mevzu boğaz olunca, senin için her şey süper oluyor. :)

evet beyleeeeeer
çilingoza gelmek isteyenler şöyle bir adım öne çıksın bakim:)
hadi çok keyifli bir gezi olacak.
sonrasında ahhhh tüüüh etmemek için bi ses verinde anlayalım neyin ne oldugunu:)

@Ramazan Okyay

Sefa Kardeşin 1 adım önde abi :)

Haşim abi : Aytekin abiyle görüştüm 2 saat içinde gerekli bilgileri foruma yazıcak.

@Sefa Yıldız

Tamam abicim, ben şimdi çıkıyorum. Bilgileri abimden veya akşam üstü girer ben kendim alırım. ;)

Hadi görüşmek üzere dostlar.

@Sefa Yıldız

tamam sefacım
varmı arttıran sevgili arkadaşlar:)
deniz kum güneş ve daha neler neler:D:D

selam beyler gecıktim özürdilerim ama bilgisayarda bi sorun çıktı o yüzden
neyse konumuza gelelim sevgili arkadaşım kardeşim mahallemizin çocuğu Sefacığım ile birlikte uzun zamandır uzun tur hakkında konuşuyorduk ve nihayet bu hafta denk getirebildik turun hem uzun olması hemde denize girebileceğimiz bir yer olması adına benim aklıma ilk gelen yer Çilingozdur burası çatalcadan sonra subaşından sağa dönünce saray yolu üzerindeki binkılıç köyünden sağ iç tarafa giren bir yoldan orman yolu ozamanlar stabilize idi hatta rally yarışları bile yapılırdı burada deniz kum ve ormanı bir arada bulabileceğiniz ender yerlerdendir son zamanlardaki durumunu bilmiyorum ama bence bize uyabilecek bir yer gidip görmekte fyda var eğleniriz gibime geliyor artı parantez daha iyi fikirler çıkabilir bunlarıda hemen değerlendiririz
şimdi çilingoz için konuşmak gerekirse birkaç yol güzargahı alterntifi var öncelikle km yapmak istiyorsak bence araç kullanmayalım normal buluştuğunuz yerde buluşun ve florya kavşağındaki shell akar yakıt istasyonundan bizleride alıp yola
1. seçenek olarak : k.çekmece,halkalı,altınşehir,şamlar,arnavutköy,yassıören,subaşı vs
2.seçenek olara:
E-5 ten avcılar, beylikdüzü,hadımköy,yassıören,subaşı v.s
3.seçenek olarak
avcılar,beylikdüzü,b.çekmece,çatalca,subaşı vs
evet durum bu gelirken araç kullanabilirsiniz seçilen güzargaha göre florya veya halkalıya kadar tren ama gerek yok derim ben denize girileceği için dönüşte yorgunluk ve güeş yanıklarının etkisi olabili bu yüzden pedal zora girebilir ben şahsen dönüşüde pedalla yapmak isterim ama bunu şimdi söylemek kolay o anki durumuma göre hareket edeceğim
beyler yol aslında çok uzun değil gibi görünsede yorucu bir yolculuk ve gün bizi bekliyor olacak bugün +140kmlik bir antremandan sonra yarınki performansımı bende merak ediyorum birazda istirrahate çeki,lip yarın için enerji toplayacağım umarım yeterince açık yazmışımdır lütfen hemen değerlendirmeye alıp fikirlerimiz geliştirelim eğer çilingoz olursa erken çıkalım derim mesela 06:00 da burada bizimle buluşun engeç 06:30 derimki geç olur kanımca sabah kahvaltımızıda yolda kırda yapalım derim ayrıca oraya erken varıp iyi bir yer kapalım derim görüşürüz....

@Aytekin Erzan

Buluşacağımız yeri ve saati yazarsan aytekin abi .. Yarın sabah nerde toplanacağımızı bilmiş oluruz.
Yarın ki rotamızda konuştuğumuz gibi cilingoz olucak sanırım. A.Y.P.G nin uzun yola ihtiyaçı var ;)

Avrupa Yakası Pedal Grubu
14 Haziran 2009 Çilingoz gezi listesi
Toplanma yeri olarak ortak nokta Florya Tren istasyonu Yanındaki Park Hepimize Uyar .
Buluşma saati : 6:00 Hareket Saati : 6:30

1 - Haşim Okyay
2 -Ramazan Okyay
3 -Aytekin Erzan
4 -Sefa Yıldız
5 -Alper Temircan
6 -Süleyman Kara ( Mafya Babası :ci: :D )
7 -
8 -
9 -

Birinden ses çıkmasını beklemektense içimizden biri ilk adımı atması yeter :D Ben başlattım siz gerisini getirim artık dostlarım .
Uzun Tura gelmek isteyen isimlerini listeye eklesinler ..

İyi günler Avrupa Yakası..

Roto güzelmiş bee. Gidin eğlenin. Bizde o ara Öss sınavında terlerimizi döküyor olacağız :):):) Yani son bir gün. Sonrasında nereye tur varsa yollardayız :D:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri