Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Selamlar Grup, Tur sağsalim tamamlanmış olup.Gece saat 11-12 sularında bitmiştir. Pek fazla konuşmakta istemiyorum,bu turda bütün eksiklerimi gördüm,Asıl konuşucak olanlar Öbür Abilerim ve Resimlerdir ...

Her turda olduğu gibi bu turda'da birlik ve beraberliği yardımlaşmayı seven A.Y.P.G grubu'na teşekkürler ediyorum ..

Aytekin abi :D Seni seviyorum Harbi baba adamsın hepiniz öylesiniz :D :)

@Yalçın Çanak

Yalçın geliceksen eğer kumkapıdan 9.30 da yola çıkıcaz en geç 9.50 hareket.Başka gelicek kişilerde bizmle irtibata geçebilirler.Bu arada bilmeyenler için büyük ada ya gideceğiz mangalımızı yapıcaz adayı gezicez sohbetimizi edip geri gelicez.

05555775108

arkadaşlar pazar günü sizlere katılamadıqım için çok üzgünüm malum bisikletimi görenler anlamıştır neden gelemediği allah ın izniyle biraz sağlamlaştırdım pazar günü biraz yol yapayım dedim hiç bir problem olmadı inş çarşamba günü sizlerde eksiklerim hakkında yardımcı olursunuz levent abi çarşamba günü saat 20:15 kapının önünde bekliyor olacağım en fazla 20:20 de olurum gecikirsem eğer herkeze iyi geceler dilerim biraz yoruldum uyumam gerekir hoşçakalın arkadaşlar

gününüz aydın olsun tüm A.Y.P.G :)
herşey planladıgımız gibi olmasada çok güzel bir pazar günüydü.
katılan sevgili arkadaşlarıma dostlarıma sonsuz teşekkürler:)
Aytekin abicim sanada bizleri yanlız bırakmadıgın ve rehberligin için ayrıca teşekkür ediyorum.
böyle güzel başka gezilerde tekar görüşmek üzere.
Aytekin abi güne ait birkaş fotograf eklemiş.
bu kadar sanmayın gerisi bugun gelir:D
bu arada gruptan bazı arkadaşlarda ADA yapmış anlaşılan:)
umarım güzel keyifli geçmiştir:)
görüşmek üzere arkadaşlar

Gününüz Aydın olsun A.Y.P.G

Aytekin abinin resimleri göremiyorum ben bir yardımcı olurmusunuz :)

Ve Baldırlarım şişmiş durumda bacaklarımı sokacak pantolon bulamadım :D havasını almam için ne yapmam lazım :)

Gününüz aydın, haftanız bol kazançlı ve stressiz ola Avrupa Yakası.

Müthiş bir pazar gününü daha kazasız belasız geride bıraktık. Katılan ve eşlik eden bütün dostlarıma teşekkürler.

Toplamda tamı tamına 200 km. yol yapmışız. Dönüş daha uzun olmuş sanıyorum hesaplarımda bir yanlışlık yoksa.

Fotoğraflar günün ilerleyen saatlerinde ilgili topiğe eklenecektir. ;)

Ada yapmadık Ramazan abi yapacağız 15 dakika içinde inşeallah =D

Son davet: 09:45 gibi Kumkapı Petrol Ofisi'nden hareketle Büyük Ada'ya mangal ve türevleri dahilinde bir organizasyona gidiyoruz.

Davetiye ve rezervasyon için; 0555 577 51 08

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
günaydın avrupalı pedalşörler. iyi dersler, hayırlı işler bol kazançlar.:D

mecidiyeköyde hava güneşli, hafif esintili,güzel bir gün. tur için şartlar uygundur.bol bol sıvı içecekler tükettelim.

ayrıca hafta sonu sınava giren arkadaşlara sonsuz başarılar dilerim.:D

@Selim Siliğ

Şuanda Kumkapı'dan çıkış yapıyoruz. Gelecek varsa arayabilir, uygun bir yerde bekleriz.

@Selim Siliğ

anladım selimcim:) tarihe pek dikkat etmedim:)
gelebilmeyi isterdim ama oğlumlayım.
sizlere doya doya eglenceler:D

@Nedret Günaydın

Teşekkürler abicim. Çok özledik seni haberin olsun, kulaklarını çınlatıp durduk dün yollarda. ;) :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri