Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Sefa Yıldız

L*n çiko eve yeni geldim dün Selim'lerdeydim. Şimdi de okula gidiyorum halı saha var çocuklar bekliyor. Ne var ticaret yapmakta anlamıyorum yahu? Sözüm sana değil, laf sokmaya çalışıp sokamayanlara; laf sokmaya çalışanlara... Çatlamanın bir anlamı yok, çatlamak isteyen varsa da endi kendine çatlasın; insanlara bulaşmasın. Bir daha uyarı yapmayacağım.

Sefa kızma kardeşim sen hatırlattın diye yazdım, sana değil :)

Scudo
@Selim Siliğ

Tamam Bebişim sinirlenme ya, Ben takılıyorum sana
senin yaptığın en doğalı zaten, Satarsın ! Alan Alır ! Almayan Keyfi bilir ;) :)

Bozma moralini akşam benim müzikleri atma dosya'ya bak napıyorum yakaladığım yerde sana :) :D

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Kafam davul gibi Eart'den Rota Bakıyorum ama Hep aynı yerlermiş gibi geliyor bana ne dersiniz dostlar bu sefer'de Anadolu Fenerine gidelim mi ?

@Nedret Günaydın

Nedret kardeş henüz tanışmış olmasakta forum üyesi olarak mesajını okuyunca gerçekten çok üzüldüm...
hayat işte.. mekanı cennet olsun inşallah yiğeninin sizlere bol sabır dilerim başınız saolsun..

@Sefa Yıldız

Selim'lerdeyim gülüm ya maçtan geldim akşam eve gidince bana hatırlat tekrar. Olmadı sana cd yakarım bir tane yahu ;)

Başın sağolsun Nedret Abi; Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

iyi akşamlar avrupa yakası

iş nedeniyle eve geç gelidiğim için turları kaçırıyorum :eek: okulda bitti ama bütünlemeye kaldık 2 puanla bıraktılar:boese157: birde ona çalışıyorum :D

selam arkadaşlar ben kanaryadan aytaç çarşamba günü gurubunuza rastladım ve hoş güzel bir muhabbet ortasına denk geldim ve cok hoşuma gitti bu yüzden sizin grubunuza katılmak istiyorum ve sizlerde aranıza kabul ederseniz ayrıca sefaköyde oturan levent abiye evim cok yakın 2 sokak yukarımda oturuyormuş yolculuk boyunca sohbet ettik tek kişiyle bile bu kadar güzel bir sohbet edebiliryorsak grup olarak dedim daha eylenceli olur diye düşünüyorum saygılarımla

günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı cumalar bol kazançlar, iyi dersler:D

mecidiyeköyde hava ateş topu kızgın bir güneş, bol bol su-çay-kahve yüketelim. bol pedallı günler dilerim.

selamlar sevgili dostlar :)
bu akşam kısmetse güzel bir boğaz yapalımmı:D
malum geçen bogaz turuna malesef katılamamıştım.
tabiiki bu benim teklifim başka fikirlerde varsa alabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
İyi günler avrupa yakası Selamiçeşmede hava günlük güneşlik:D akşama ders çalışacağım için aranızda olamayacağım:(

@aytaç macar

selamlar aytaç:)
tabiiki aramıza katılabilirsin.
ama bana kalırsa hem kendin hemde başkaları açısından şuan kullandıgın bisikletle trafikte yol alman çok sakıncalı.
çarşamba günü bahsini yaptıgın bisiklet eline geçtiginde aramıza ve turlarımıza katılman çok daha dogru olur kanısındayım.
kendine iyi bak görüşürüz

@Ramazan Okyay

Selam ahaliiii.

Ramazan abi sen istersinde biz gitmezmiyiz:) Bana uyar ne diyorsunuz avrupa yakası?

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
@Haşim Okyay

Bebek hüsran geçmişti zaten ortaköy on numara oldu grup ağzının tadını biliyor vallaaaa:D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
evet şuan kullandığım bisiklet eski olduqu için fazla güvenmemem lazım çarşamba günü bahsettiğim bisiklet büyük bir ihtimalle c.tesi akşamı yada pazar akşamı ulaşıcak sanırım ben yarın hurdacıdan bisiklet alıcam tek sorunu ön lastiğin takıldığı ayagın yamuk olması yarın itibariyle o bisiklete ağırlığımı vereceğim pazar günü sizlerle olamayacağım için üzgünüm şimdiden katılacak arkdaşlara iyi eylenceler dilerim bu kabul ederseniz bende sizinle gelmek istiyorum ben bisikletime güveniyorum tek sorun daha yorar ve susarım o da bana pek fazla bir sorun yaratmıyacaktır tabi sizlerde uygun görürseniz ben levent abi ile gelicem toplandığımızda karar alırız sanırım herkeze hayırlı cumalar dilerim

@VOLKANRR

Boşanda semerini ye Volkan abi. Boğaz ( İstanbul Boğazı değil ha ;) ) lafını duyunca nasıl da kulaklarını diktin hemen. :)

@Haşim Okyay

abi sözü dinle can boğazdan gelir hazır boğaz sefası yapıcaz herşeyiyle tam olsun bari :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri