Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Dönüş benim için maceralı olur,
Aytaç Kardeşim Ortaköy seni kasabilirmi acaba (herkes kendinden sorumludur turlarımızda nihayetinde, bu kadar mesafe beni bile zorluyor? )
Sefa geliyo musun, beraber mi döneriz?

Scudo
Ortaköy mü? Puff :( Levent abimle Kuaför Volkan abim gidelim diyorsa boynumuz kıldan ince yahu. Gidelim bre

@Selim Siliğ

Çoğunluğa uymak için diyorum,
Yoksa paşa paşa Yeşilköyde muhabbete varım ben.
Ortaköy birde bebeği var devamı yani (bunlar benim fikrim değil)
Zaten Ortaköy olursa da her an vazgeçme hakkımı saklı tutuyorum.
HAtta hakkımı kullanıp, " Ortaköye gelemem, beni kasar Cuma Cuma"
diyip son noktayı (kendi adıma) koyuyorum.

Ortaköyden vazgeçilirse ne ala!

Selamlar AYPG; Rotayı kesinleştirebilirseniz, ben de ona göre size nereden katılacağımı çözeyim :) Tercihim Ortaköy tarafıdır, ama her türlü uyar bana ;)

Sadece benim için güzergahınızı değiştirmeye kalkmayın, herkes istiyorsa ancak değiştirin.
Şu an için güzergah Ortaköy. (Ben yokum)
Kafa karışmasın.

@Aytaç
Haberin ola Sefaköyde beklemem Ortaköy için.
Kendin gitmelisin bu şekliyle.
Buluşma yeri Zeytinburnu Tekzen Önü. BurgerKing Önü haberin ola.

@Levent_K

Abi ben pertim bugun gelirsem,
Pazar'a adım atıcak halim kalmaz,bu finaller çok yordu beni. Bende bir talihsizlik var anlamıyorum,tura gelirim florya olur ,gelmem ortaköy bitmişim ben yorgunluktan size iyi eğlenceler.

Ben kaçtım,
Floryaya dönüş olursa haber verirsiniz forum harici iletişim araçlarıyla...;)

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Herkes geçen Bebek turunda da Bebek Bebek dedi, döndükten sonra nereden gittik şu Bebek'e dedi. Niye bu çelişki bilmem:bilmiom:

Zevkinizden önce formayı düşünmeniz lazım ama kimsenin umurunda değil. Söylemeyecektim ama baktım gidişat kötü, söylüyorum. Gidelim Florya'ya, güzelce mangalımızı yapalım, çayımızı içelim, muhabbetimizi edelim ki mangal günü ayrı bir muhabbetimiz oluyor, formamızın son bilgi alışverişini yaparak noktamızı koyalım. Eee bu eğlence değil mi şimdi? Hem iş hem eğlence, her şey bir arada.

Görüyorum ki, ikilemde kalınmış.

O zaman, Tekzen'de buluştuğumuzda çoğunluk ne tarafı ister ise o yöne pedal basılır. Yön Florya olur ise, Levent abiye bilgisini geçeriz.

Herkesten ricam, toplanma merkezimiz olan Tekzen'e gelmeleridir. ;)

Bu saatten sonra liste yapmaya da gerek yok sanıyorum. Hareket saati 20:30 en geç 20:35 de alandan hareket edilecektir.

@AlperTemircan

alper sen zaten ortaköyü mesken edindin herhalde geçen çarşamba aytaç biberle arabada beşiktaştan eminönü istikametinde seyrederken kabataş civarında birkaç kişiydiniz beşiktaş istikametine doğru sanki süngü hucumuna kalkmıştınız hele sen finiş yapacak gibiydin onun için florya ya gelin bu akşam derim.......

Hala buradayım,
Önümüzdeki hafta izinde olacağımdan işleri bitirmem lazım.
biraz daha buradayım.
Bebek diyip kastırmayın, gelin paşa paşa Floryaya muhabbetimize bakalım. :) :)

yarın sabah enaz bi 100lük antreman var büyüzden bebek ortaköy falan bana ağır gelir pazarda en az bir 100-150 yapacağımı varsayarak gece gece boğaz trafiğine girmek istemiyorum floryaya gelirseniz görüşürüz zaten ortaköyde bozar yaz akşamları beylerrrrrrrrrrrr....

bebek turunu görüyorum ve arttırıyorum :)

Florya Turu

Levent
Sefa
Selim
Aytekin

• Beğen
Benim de gelesim yok, çok fazla yorgunum, Ortaköy olsa bile gelmeyeceğim için oy da vermiyorum :)
ama Ayekin abi haklı, Ortaköy'de trafikten ilerlenmiyor..:)

Yaz geldi, kimsenin bir şeyler yapası yok Levent abi. Öyle gidelim gelelim ister millet :) Grup Ortaköy yapsa da ben Florya'ya gelirim büyük ihtimal; gelirsem arayım, bana numaranı ver özelden de Levent abi.

@VOLKANRR

Şu an itibarıyla işten çıkamadım daha,
Floryaya bile arabayla gelmeyi düşünüyorum ufaktan ufaktan.
Bu Cuma uzun ben yapamam zaten, ama arkadaşları bilemem.

Hafta içi genellikle muhabbet sohbet birazda bisiklet hep böyle kafamda yer etmiş. Cuma cuma bebek sizi bilmeme ama beni zorlar.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri