Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

merhabalar, face de hangi grup acep, sorsam çok ayıp olmaz umarım... :)

Scudo
Aynı isimle aratabilirsin.

Yol bisikleti ile sürüş yapmak isteyen Bakırköy ve civar semtlerde oturan arkadaşlar facebook üzerinden grubu takip edip sürüş lere katilabilirsiniz

Fatih, Çapa taraflarından birileri varsa iletişime geçebilir benimle.

Tam olarak buluşma noktası neresi ve rotanın mesafesi ne kadar? Facebook ta yazan çarşamba ve cuma akşamı faaliyetleri devam ediyor mu

selamlar herkese büyük adaya gidicem zirveye çıkmayı da düşünüyorum ama yalnız sıkıcı olabilir yanıma mtb kullanan bir kac arkadas arıyorum gelmek isteyen olursa mesaj atsin :)

• Beğen
Tepkiler: mrth
Facebook gurubundan 2 gündür katılım sağlamaya çalışıyorum bakan yok sanırım . Bakırköyden akşam saat kaçta kalkıyorsunuz ?

Sarıyer tarabya bölgesi yol yarışçılarla sabah erken tura çıkmak istiyorum. Bu sabah 6 da gördüm içim gitti. Tek başıma çıkmak istemedim

@Serkan Mıstınoğlu hocam beni zaten almazlar Hi sürüyorlarsa ben daha low um... Almasınlar sorun değil kızmam. 20-25 ortalama gidebiliyorum gerçi hep trafik yoğunken çıktım ama adamları ( bilmiyorum belki bayan da vardır)görünce saat 6 da dedim demek ki bunlar 5 de falan çıktı, tam da düşündüğüm gibi, en doğrusu buymuş.. öğreneceğiz işte.. o zaman ben de 25-30 ortalamalara ulaşırım diye düşünüyorum ama yokuşsuz şimdilik. illaki beklemek zorunda değil canım.. yolu kısaltırım gerekirse :) şimdi ben de kendime göre low-ride birilerini bulursam daha sık çıkabilirim. Gelsin tarabya-sarıyer-yeniköy-istinye-emirgandaki yol/yarışçılar tanışalım... hatta bir gün sütiş de buluşalım :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Gurup sürüşleri buradan takip edilebilinir.
Gurup kapalı guruptur, katılmak için başvurabilirsiniz.
Diğer ayrıntılar için....

(link)

facebookdan üye ol dedim ama beklemedeyim yönetici olan onaylayabilirmi?Teşekkürler.

Geri