avrupa yakası pedal grubu ile tanışmış idim,bu topik gerçekten yüksek bi görüntüleme elde etmiş idi,
aypg 'den yarışlara katılanlar odu ,iyi derece alanlar oldu,aypg forma anlayışı ile olaya renk kattı,
herkes aynı forma ile grup olmanın sevincini yaşadı,
beni bilirler baştan beri hiç forma olayı düşünmedim ,anadolu performans ismi değişerek performans216 oldu,
yalnız 2015 'de kendime tek bi forma yaptıracağım niyetim o,turuncu renk,siyah şeritli bi forma öne sola küçük yazı ile performans216,takım kaptanı sağa ise ismim olacak ,arkayada performans216 ve kartepe fatihi yazdıracağım,
neden fatih derseniz 14 .tur düzenledim 15 .tur ise 2015 nisan yada mayısta olacak tabi gene araçsız olacak,ayrıca performans216 ekip çalışmalarına gelen korcan bu formayı hak etti istanbuldan kartepeyi aldı araçsız döndü,ve erkan közen bahtiyar közen ,evet başka alanlarda var tabi ama onlar bizle çalışmadılar,onlarıda tebrik ederim ,performans 216'ın farkı bu ekip ile çalışanlar kartepeyi istanbuldan aldıkları takdirde güzel bir anı olarak performans216'ın formasına sahip olacaklar genede isteklerine bağlı tabi,
güzel bir anının formasına sahip olacaklar, evet ,bu forma oldukça zor bir anınında hatırlatıcısı olacak.