Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

@Atilla Gobel

Ben uzun zamandır takip ediyorum. Katılmak istiyorum fakat etkinlik saatleri bana pek bir ters oluyor. Ancak belki bir hafta sonu etkinliklerine denk getirip katılabilirim.
Siz de bana yakınsınız. Sakızağacına kadar beraber gidebiliriz. Sonrası grupla... Kulağa hoş geliyor.

Scudo
@elcnerman

Hocam sen o bayan arkadasının nasıl davrandıgını bılıyormusun kı bızı yargılıyorsun.
Bak ne guzel soylemısler. Bır grubun formasını gıyen kısıler yalnız oldugu zamanlarda bıle o grubu temsıl ederler. O nedenle tanınmayan, grupla hıc turlara katılmamıs bırısıne forma verılmemesı cok dogru bır karardır.
Ayrıca, A.Y.P.G. forması tıcarı bır unsur olmadıgı ıcın arkadasına verılmedı.
Hee senın begenıp begenmemen de cok onemlı degıl bızım ıcın bızler A.Y.P.G. formasını her yerde gururla gıyer, gururla tasırız...

Tasarımı kumaşı vs. Çok kotu olmuş . Arkadaşım görse zaten o da istemezdi sizden. K.çekmece nin formasına bir bakın inceleyin markası kipeo ve tasarım denen bişi var. Herkese kapıları açık sizler gibi kabadayı takımı değiller.

@elcnerman
Düşüncenize katılmamak mümkün değil, herkesin düşüncesine saygımız var, bizim aklımıza gelmeyen bir başka yeni katılan arkadaşımızın aklına geliyor. Sizin gibi düşünenleri mutlu etmek için kumaş kalitesini artırıp daha renkli çok daha uzaklardan görünüp herkesin bir anda tanıyabileceği formalar tasarlayıp size sunalım, sizin beğeneceğiniz tarzda forma tasarımı yapacak arkadaşlarımız var. Forma, tasarım gerçekten önemli, mutlaka beğenirsiniz, severek giyersiniz. Sizin beğeninize ilgi gösteren, onaylayan, saygı duyan arkadaşlar çıkarsa, sizler o formayı giyersiniz. Bizde eski formalarımızı giymeye devam ederiz. Herkesi mutlu etmek mümkün, yeter ki isteyelim.

avrupa yakası pedal grubu ile tanışmış idim,bu topik gerçekten yüksek bi görüntüleme elde etmiş idi,
aypg 'den yarışlara katılanlar odu ,iyi derece alanlar oldu,aypg forma anlayışı ile olaya renk kattı,
herkes aynı forma ile grup olmanın sevincini yaşadı,
beni bilirler baştan beri hiç forma olayı düşünmedim ,anadolu performans ismi değişerek performans216 oldu,
yalnız 2015 'de kendime tek bi forma yaptıracağım niyetim o,turuncu renk,siyah şeritli bi forma öne sola küçük yazı ile performans216,takım kaptanı sağa ise ismim olacak ,arkayada performans216 ve kartepe fatihi yazdıracağım,
neden fatih derseniz 14 .tur düzenledim 15 .tur ise 2015 nisan yada mayısta olacak tabi gene araçsız olacak,ayrıca performans216 ekip çalışmalarına gelen korcan bu formayı hak etti istanbuldan kartepeyi aldı araçsız döndü,ve erkan közen bahtiyar közen ,evet başka alanlarda var tabi ama onlar bizle çalışmadılar,onlarıda tebrik ederim ,performans 216'ın farkı bu ekip ile çalışanlar kartepeyi istanbuldan aldıkları takdirde güzel bir anı olarak performans216'ın formasına sahip olacaklar genede isteklerine bağlı tabi,
güzel bir anının formasına sahip olacaklar, evet ,bu forma oldukça zor bir anınında hatırlatıcısı olacak.

@Kudret Kurtcebe

Hepsi yeşilkoye kafaları çekmeye gidiyor ne derecesi :)

@elcnerman

isminizi bilmiyorum ,yanılmıyor isem hasan türker dostum idi yarışlara giren,olabilir tabi bi şey diyemem,evet bu saatte niye ayaktasın diyenler olabilir saat 09.00 da sıkı bir offroad için bostancıdan çıkış yapacağım .

tuna bey,
gidiş nasıl oldu ,dönüş nasıl oldu,
04.30 çıkış yapıyor benim ekibim ,ve bostancıdan 39 km sonra eskihisara varıyoruz ,güneyden kolay kartepe, topçular-suadiye köyü 58 km ,yalnız 15 eğim ile başlıyorsunuz sonra 7 'lere düşüyor,yol bozuk özellikle son 5 km ,yarılmış asfalt ve toprak çıkmış,suadiye köyden yukarı 3 km asfalt yapılmış ,tırmanış 16 km ,15. tur 23 nisana senede bir kartepe düşünüyorum,
iniş 16 km aynı yer
yalovaya 72 km toplam 203 km en iyi derecem ise topçular -suadiye arası 58 km 'de 2 saat 25 dakika,25 dakka mola 16 km eğimi 3 saatte aldım sistem 44-32-22 arka 11-34 ve zirvede 10 dakka mola yaptım 16 km indim ,suadiyede çarşı lokantasında et yedim saat 18.15 de yalovada idim.

@Kudret Kurtcebe

sadece kartepe tırmanışı için gittik biz. yani araçla maşukiyeye gidip 10 km ısınıp tırmandık. sonra geri iniş.

AYPG bir yaşam biçimidir.
AYPG bilgi edinmek isteyenler, etkinliklerimize katılabilirler.
AYPG tanıtıma ihtiyacı yoktur.
AYPG akıl alır, akılda kalır, zihin açar.
AYPG çözücüdür, pislik bırakmaz.
AYPG anlatmaz, anlatılır.
AYPG derstir.
AYPG derdini söyleyene derman olur.

@Levent_K
Bir zamanlar bir tekerleme vardı...

Herhalde şunun gibiydi..

Hatırımda bunlar kalmış ..

"....bir tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye boz ala boz başlı pis porsuk dadanmış,
..."

Durum buna benziyor. :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Bu hafta yapılacak Edirne yol yarışı katılım listesi
Calibre
F.sevinc
F.inan
B.tatlidil
Tuna
Furkan
Haşim