Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Aytekin Erzan

Biz yine her zaman ki gibi Bakırköy otobüs durağında toplanırız Aytekin abi. Seni nereden alacağız orasını anlamadım ben. Bizler dediğin? Sefa ve sen yani?

Scudo
@Sefa Yıldız

Anladım. Öyle deyin, sapak maka felan ne. Yanlış yerlere sapmayalım ondan sonra. :)

Tamam abicim. Yarına kendinizi iyi hazırlayın. Akşam erken yatın, yarın uzun ve yorucu ve aynı zamanda çok eğlenceli ve zevlki bir gün olacak inşallah.

tamam beyler tren istasyonu olsun yanınıza güneş kremi almayı unutmayın yalnız buluşma ve hareket saati arasında 30 dakka var bunu 10 dakkaya indirelim
yani 06:00 da buluşma florya tren istasyonunda 06:10 hareket
yada 06:20 buluşma 06:30 hareket olsun birini seçip yapıştırın ona uyalım

iyi günler Avrupa Yakası

nasılsınız iyimisiniz? Uzun süredir göremedim sizleri özledim sizleri (Haşim abi hariç:D ) iş yüzünden erken çıkıyorum, akşamda ancak gelebiliyorum eğer akşam turlarına katılırsam direkt gittiğiniz yere gelebilirim. 19:30 iş çıkış saatim yolunuz düşerse beklerim;) kışın da mobil servis olmayı düşünüyorum:D :D tüm grubun bisikletleri benden sorulacak:D

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
@AlperTemircan

en kötü 6.30 geçe florya'da olacak şekilde ayarların dostlar kendinizi :) Ben yatıyorum yol acayip uzun ve bir o kadarda zevkli geçicek .:D YUPPPYYYY:D

kardeşim iyi dinle,

www.nirvanaboya com bu adreste boyaların

boya sökücü ve diyer renkler beyaz-siyah-kırmızı gibi vb.

hadi rasgelsin sana.

sevgili AYPG...

daha öncede msj atmıştım ayağımdaki sıkıntı geçti ve bisikletimide sonunda aldım...

şu sıra kondisyon çalışıyorum yoksa bebek turlarında yarı yolda kalmak istemem :)
kısmetse cuma günkü turda 3 arkadaş yeni katılıcaz grubunuza...

son olarak bilinçli bir kullanıcı olarak diyorumki..

1-) kask ve aydınlatmamız mevcut..

2-) cuma günkü turda tüm çaylar / 3 kişi hesaplı bir cuma olucak gibi.. :)

kasasız belasız pedallamalar... saygılar..

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Selamlar Avrupa Yakası..

Öss muhabbetimizde sağ salim bitti :):):) Kimimiz belki hala tur için şuan yolda. Kimimizde yatıyordur :D:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri