Scudo Sports

1 Mayıs

Scudo
1 Mayıs işçi bayramı kutlu olsun,emeğin alınterinin karşılığını tam anlamıyla alacağımız günlere!

1 mayıs işçi bayramı tüm proleteryaya kutlu olsun. Şunu da unutmayın demokrasi adı verilen bu tiyatroda sizi temsilen meclisde kaç işçi var kaç patron var? sizi yönetmek için sizin gibi olmayanlara yetki vermek kasabın bıçağını yalamaktan başka bir şey değildir.

En kutsaI kazanç, aIın teri iIe kazanıIan heIaI kazançtır.
1 Mayıs’ta bu heIaI kazanç üzerine kuruImuş en önemIi gündür. Tüm işçi ve emekçilerin bu özeI gününü kutIuyorum.

kadinlar-1-mayisi-kutluyor-1-mayista-saat-21-00de-balkonlardayiz-30042020-012953.jpg

Tüm emekçi kardeşlerimin bayramını kutlar; emeğin sömürülmediği, insanca yaşam sürebileceğimiz günler dilerim...
Her 3 işçiden 1’i gelirini kaybetti...

(link)

memurlar tatil, işçiler çalışıyo. böyle işçi bayramı mı olur!!

Bunu sorgulamaktansa şöyle demeliydiniz: işçiler fabrikalarda çalışıyor ama 1 Mayıs kutlamaları yasak. Makul mantık çerçevesi böyle olmalıydı.
terör gruplarının istismar ettiği kutlamalara yasak koyulması doğru bir karar bence. benim derdim üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil

terör gruplarının istismar ettiği kutlamalara yasak koyulması doğru bir karar bence. benim derdim üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil
Terör topluluklarına o bayramları kullandırmamak yasak koymakla olmaz ama.

Terör topluluklarına o bayramları kullandırmamak yasak koymakla olmaz ama.
1 mayıs işçi bayramında işçilerin çalışıp memurların tatil yapması kadar saçma bir durum olabilir mi? rodyum isimli arkadaş da çıkmış kutlanmaması mantık çerçevesinde daha büyük tezatlık diyor. karantina zamanında gösterilerin yasaklanması mantıklı değilse ben bişey demiyorum

600 kişilik iftar yemekleri, kongreler, sağlık bakanının bile bir organizasyonda resimleri çıkmışken, dertleri sadece yürüme eylemi ile seslerini ve haklarını duyurmak olan işçilere bu günü reva gören, ceza da verebilirdik ama iptal etmeyi bir lütuf olarak gören zihniyet ve yandaşları lümpen kafanın ta kendileridir.. Yıllardır marx ve das kapital i şeytani bir kitap olarak yasakladılar, aşağıladılar.. Yozlaşmış her ideoloji ye karşı aynı davranırım ama yozun da yozu böyle kararlar alınca insan mala bağlıyor..

1 mayıs işçi bayramında işçilerin çalışıp memurların tatil yapması kadar saçma bir durum olabilir mi? rodyum isimli arkadaş da çıkmış kutlanmaması mantık çerçevesinde daha büyük tezatlık diyor. karantina zamanında gösterilerin yasaklanması mantıklı değilse ben bişey demiyorum
Karantina zamanı yasaklanması gereken çok şey vardı ama lebaleb dolu olmasına rağmen yasaklamadılar 😁

Tam 1 Mayıs öncesi, anayasa ile korunan haber alma özgürlüğüne aykırı, damdan düşme genelge manidar. Bilmeyenler için detaylar haberde: (link)

Son düzenleme:
Tüm emekçi kardeşlerimin bayramını kutlarım ...
Yoksullaştırılıp, köle gibi çalıştırılıp sömürülen, hak ve hukukun yok sayıldığı bu düzende alınteri ile yaşama tutunmaya çalışanlara selam olsun...

Tam yerine de yazayım.Tüm emekçilerin bayramı kutlu olsun.Alınterinin ,emeğin karşılığını alacağımız günler gelsin.İnsan onuruna uygun yaşayacağımız günleri görelim .1 MAYIS KUTLU OLSUN

Mastercard hakkimiz soke soke aliriz

Geri