everhard
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.465
- İsim
- Tolga A.
- Bisiklet
- Carraro
Bunu sorgulamaktansa şöyle demeliydiniz: işçiler fabrikalarda çalışıyor ama 1 Mayıs kutlamaları yasak. Makul mantık çerçevesi böyle olmalıydı.memurlar tatil, işçiler çalışıyo. böyle işçi bayramı mı olur!!
terör gruplarının istismar ettiği kutlamalara yasak koyulması doğru bir karar bence. benim derdim üzüm yemek, bağcıyı dövmek değilBunu sorgulamaktansa şöyle demeliydiniz: işçiler fabrikalarda çalışıyor ama 1 Mayıs kutlamaları yasak. Makul mantık çerçevesi böyle olmalıydı.
Terör topluluklarına o bayramları kullandırmamak yasak koymakla olmaz ama.terör gruplarının istismar ettiği kutlamalara yasak koyulması doğru bir karar bence. benim derdim üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil
1 mayıs işçi bayramında işçilerin çalışıp memurların tatil yapması kadar saçma bir durum olabilir mi? rodyum isimli arkadaş da çıkmış kutlanmaması mantık çerçevesinde daha büyük tezatlık diyor. karantina zamanında gösterilerin yasaklanması mantıklı değilse ben bişey demiyorumTerör topluluklarına o bayramları kullandırmamak yasak koymakla olmaz ama.
Karantina zamanı yasaklanması gereken çok şey vardı ama lebaleb dolu olmasına rağmen yasaklamadılar 😁1 mayıs işçi bayramında işçilerin çalışıp memurların tatil yapması kadar saçma bir durum olabilir mi? rodyum isimli arkadaş da çıkmış kutlanmaması mantık çerçevesinde daha büyük tezatlık diyor. karantina zamanında gösterilerin yasaklanması mantıklı değilse ben bişey demiyorum