TeamO2.cc
TeamO2.cc
- Tepki
- 12.050
- İsim
- TeamO2.cc----Strava----
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhabalar,Merhabalar geçen yılki parkurlara katılım göstermiş olanlara bir sorum var. Neden hiç kaza olmadı ? Ya da oldu ama yansımadı mı bilemiyorum. İki parkurda da eğim yok acaba katılımcı sayısının azlığından mı yoksa organizasyonun organize olmasından mı ?
Uzun parkurda yarıştım. Uzuntaş ve 1-2 kişi ön grupta çizgiyi geçtiler. Arkadaki grup olarak sprint finishe kaldık.Yaklaşık 8-10 kişi. Son metrelerde sprinte kalktığımız sırada kısa parkurdan birileri için yolun kenarına ambulans gelmiş ve biz sprinte kalktığımız sırada tam sola kırarak sprintin önüne yan şekilde karşımıza çıktı. O anki şokla sprinti kestim ve en sağa atarak canımı kurtardım. Birden bacağıma kramp girdi ve tekrar sprinte kalkamadan düz çevirerek çizgiyi geçtim. İnanılmaz sinirlenmiştim ama bir yandan da canımı ve bisikletimi kurtardığım için seviniyordum.Merhabalar geçen yılki parkurlara katılım göstermiş olanlara bir sorum var. Neden hiç kaza olmadı ? Ya da oldu ama yansımadı mı bilemiyorum. İki parkurda da eğim yok acaba katılımcı sayısının azlığından mı yoksa organizasyonun organize olmasından mı ?
Çok sakat ve kan gölü manzarası izletebilir derken hangi açıdan acaba? Geçen sene Bursa granfondo kadar sakat ve kan gölü olabilecek bir parkur daha hatırlamıyorum şu an'a kadar yapılan yarışlarda. Araçlarla iç içe, şöförlerle küfür kıyamet koşulmuştu o yarış.''Kazasız belasız bir organizasyonu geride bıraktık'' diyenler kendi perspektiflerinden konuşmuşlar anladığım kadarıyla. Bence bu yarışın iki parkuru da ve akranın kısası çok sakat her daim bir kan gölü manzarası izletebilir.
%100 Bursa , her kilometresi aksiyon ,macera doluÇok sakat ve kan gölü manzarası izletebilir derken hangi açıdan acaba? Geçen sene Bursa granfondo kadar sakat ve kan gölü olabilecek bir parkur daha hatırlamıyorum şu an'a kadar yapılan yarışlarda. Araçlarla iç içe, şöförlerle küfür kıyamet koşulmuştu o yarış.
Bursa da neler yaşamışsın be%100 Bursa , her kilometresi aksiyon ,macera dolu![]()
unutamiyorum o muhtesem parkuruBursa da neler yaşamışsın be
"haksız da değilsin"
Bu sene parkuru görmeden kesinlikle kayıt olmayacağım. Bursa da yaşıyor olsam bile...
Şuan hiç bir şey belli değil.Organizasyonu yapacak olan arkadaş ile görüşüyoruz sürekli.Vali bey ile toplantı yapmak için gelecek. Nisan dan sonra bir toplantı yapılacak.
Başlangıç noktası tütün iskelesi olma ihtimali var ama Atakum dan başlaması şehir trafiği açısından daha rahat olacak.Geçen sene de aynı şeyleri konuştuk vali bey ikna olunca Atakumdan başladık.Rota da değişiklik olma ihtimali var.Yokuş içeren bir güzergahı dahil etmeyi de düşünüyoruz.Tüm bunlar ışığında toplantı olduktan sonra nihai durum belli olacak.Sosyal meday vs den duyduklarınıza itibar etmeyiniz.Benden haber bekleyiniz sevgiler.... 😎
Vali beyin sözü olduğu için yarış yapılacak merak etmeyin diye alınan bir kayıt aslında.Hocam bu işin içindesiniz biliyoruz ama bu kadar detay belli değilken kayıt almak ne kadar doğru ?
Organizasyon firması nasıl bunu yapabiliyor anlamış değilim.
Güzergah yada başlangıç neresi olursa olsun katılacağım ancak soru işaretleri olması uzaklardan gelecek için sıkıntı.
Maalesef bazı belirsizlikler var.Yapılacağı tarih belli , güzergah belli değil.Var olan güzergaha sadece yokuşlu olsun diye eklemek istediğimiz bir rota var.Vali beye bağlı tabi.İzin verirse ne ala.Yoksa güzergah aynı kalır.Açıkçası Türkiye'deki gran fondoların neredeyse %80'ini düzenleyen organizasyon firması belirsizlik içinde kayıtları açacağını sanmıyorum. Geçmiş yıllarda organizatörün pek çok yarışa katılmış biri olarak bence değişse değişse en fazla tarih değişebilir gibi geliyor. Tamamen şahsi fikrimdir kimseyi yermek yada yükseltmek amacında değilim yanlış anlamayın.
Merhabalar,Vali beyin sözü olduğu için yarış yapılacak merak etmeyin diye alınan bir kayıt aslında.
Maalesef bazı belirsizlikler var.Yapılacağı tarih belli , güzergah belli değil.Var olan güzergaha sadece yokuşlu olsun diye eklemek istediğimiz bir rota var.Vali beye bağlı tabi.İzin verirse ne ala.Yoksa güzergah aynı kalır.