Scudo Sports

Samsun 19 Mayıs Granfondo

Mesela burada 3.lük kürsüsüne kim çıkacak,
6. mı 3. mü ? hepsi aynı süre, aynı şekilde diğer kategorilerde de mevcut bu durum.

1747835972125.png

Scudo
Mesela burada 3.lük kürsüsüne kim çıkacak,
6. mı 3. mü ? hepsi aynı süre, aynı şekilde diğer kategorilerde de mevcut bu durum.

327308 dosyayı görüntüle
O en sondaki 41 saniyenin çip kaydında salisesi de var, klasmanlara yazılmayan. Çipteki RFID transponderı okuyan alıcı var finiş çizgisinde, belli bir açıda okuma yapıyor. İtiraz olursa kamera kaydına bakılıyor GF yarışlarında

Evet hocam biz aynı gruptaymışız başlangıçta :) Evet baya kötü düştüler.Ben sizin grupta baya gittim.Baktım tempo baya yavaş gidiyor solo atak yaptım.Siyah forma siyah bisikletli simsiyah gormussundur belki :D
15 km rahat solo gitmişimdir.Onde 5-6 kisilik grup vardi onlari yakalamaya calistim ama her seferinde tempoyu artırdılar onuda başaramadım.Sandwich usulu ortada kaldım :D Baktım arkadan grup geliyor onları bekleyip bu sefer o 5-6 kişilik grubu yakalayıp finishe ulaştık :)

Benim icin sadece 25-30 km grup surusu oldu onun disinda full solo time trail seklinde gecti desem abartmam.

istesek başlangıçta öyle bir ekip olmazdı seni hatırladım tek çok gittin rüzgara karşı çok yordun kendini en son birlikte finish oldu ama grup gitmek ayrı bir keyifli oldu.
Kazayı tam arkamdaki 2 arkadaş yaptı. Çok kalabalık olmayan 10 kişilik grupta ilerliyorduk. Ben grubun içerisinde 4 yada 5. sırada olduğumu hatırlıyorum. Arka tekerime sağ arkadan kuvvetli sürtmeyle dengemi kaybettim ancak öndeki bisikletle aramdaki ufak mesafe sebebiyle ona temas etmeden toparlayabildim. Arkamı döndüğümde turuncu ve beyaz formalı iki kişinin yuvarlandığını gördüm. Finish noktasında bir süre bekledim acaba bitirdiler mi diye ama o arkadaşları tekrar göremedim. 19 mayıs çıkışına doğru arkadan gelen 15 kişilik bir grup bizi yakalayınca dönüş yolu daha keyifli hale geldi. 1:39 sürede bitirdim. Seneye sağlıkla tekrar yarışmak dileğiyle.
150 metre önümde düştüler düştüklerini gördüm kontrollü olarak yanlarından geçtim. 10 dk önce giden grupla gitmişsin ben o gruptan su içerken koptum onlar güzel gitmişler sonuçlarda baktım.

düşenler sonradan geldi gördüm onları ben expo da birşeyleri yoktu birinin dizinde ufak bir sorun var gibiydi konuşmadım ama rahat hareket ediyorlardı.

O en sondaki 41 saniyenin çip kaydında salisesi de var, klasmanlara yazılmayan. Çipteki RFID transponderı okuyan alıcı var finiş çizgisinde, belli bir açıda okuma yapıyor. İtiraz olursa kamera kaydına bakılıyor GF yarışlarında

2023 Beykoz GF yarışında yaş grubumda çizgiyi 1. geçtim ama yanımdaki arkadaşım Bora Tirki'yi çip okuyucu 1. okumuş, sözlü olarak ikimiz gidip izah edince sıralamayı değiştirdiler. Anlaşma olmazsa kamera kaydı foto vs. incelenecekti

1747837062110.jpeg

Kazayı tam arkamdaki 2 arkadaş yaptı. Çok kalabalık olmayan 10 kişilik grupta ilerliyorduk. Ben grubun içerisinde 4 yada 5. sırada olduğumu hatırlıyorum. Arka tekerime sağ arkadan kuvvetli sürtmeyle dengemi kaybettim ancak öndeki bisikletle aramdaki ufak mesafe sebebiyle ona temas etmeden toparlayabildim. Arkamı döndüğümde turuncu ve beyaz formalı iki kişinin yuvarlandığını gördüm. Finish noktasında bir süre bekledim acaba bitirdiler mi diye ama o arkadaşları tekrar göremedim. 19 mayıs çıkışına doğru arkadan gelen 15 kişilik bir grup bizi yakalayınca dönüş yolu daha keyifli hale geldi. 1:39 sürede bitirdim. Seneye sağlıkla tekrar yarışmak dileğiyle.
Sizin grup 5 kisiydi sanirim.Ben sizle gidiyordum sulugu dusurdum gittim suluk pesine yerden aldim devam ettim 🙉 Sizi yakalamaya tek basima calistim ama basaramadim.19 mayistan donustede biraktim bir baktim arkadan 15 kisilik grup geliyor onlarla sizi yakaladim :) Seneye muhtemelen Samsun'a gelmeyecegim.Trabzona katilirim.Guzel deneyimdi tesekkur ediyorum 🤩

Benim suanda kalan yarislar,
-Bursa,Ankara,Caycuma,Istanbul,Cesme

Belirsiz olanlar Pamukkale ve Antalya :)

Boyle yarisli olunca motive oluyorum hazirlaniyorum diger turlu sporu birakiyorum.

link atabilir misin tekrardan göremedim.
(link)
Teşekkürler İrfan hocam bilgi için.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
2023 Beykoz GF yarışında yaş grubumda çizgiyi 1. geçtim ama yanımdaki arkadaşım Bora Tirki'yi çip okuyucu 1. okumuş, sözlü olarak ikimiz gidip izah edince sıralamayı değiştirdiler. Anlaşma olmazsa kamera kaydı foto vs. incelenecekti

327309 dosyayı görüntüle
hocam yüz ifadesinden de belli sizin 1. olduğunuz :)

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: lrfan ve TeamO2.cc
Ben de kısa parkuru 1:39'da bitiren gruptaydım.

Yarışın tamamını videoya çektim ama son 1 saati kurtarabildim :D Kamerayı ilk defa kullandım. Loop ayarı açık kalmış 1 saat olarak.

Ben de kısa parkuru 1:39'da bitiren gruptaydım.

Yarışın tamamını videoya çektim ama son 1 saati kurtarabildim :D Kamerayı ilk defa kullandım. Loop ayarı açık kalmış 1 saat olarak.

Iyi calistiniz abi tebrik ediyorum :) Tandemliler cok iyiydi.Ben sonda sprint aticaktim baktim yaris bitmis kapiyi son 1 km diye dusunmustum 🤣

Teşekkürler @_Marrusia_ 442 değil mi senin numaran :D Güzel sürüştü, sen de iyiydin. İlk defa grup halinde bu kadar uzun süre gittim. Keyifliydi.

Geri