Scudo Sports

Yeni markaların eklenmesi isteği

gurol

Forum Bağımlısı
Tepki
2.758
Resmi olarak ülkemize girdiğine göre, Merida, Marin, Dahon gibi markaların da ayrı başlığı açılmasını talep etsek?

Scudo
rica etsem birde diger secenegi ekler misiniz? Benim bisikletimin markasi yok.

@ApriL

Diğer derken, diğer markaları kastettiniz sanırım. Var zaten ;)

http://okyayhasim.googlepages.com/digermarkalar.JPG

@H.Okyay

Ben istegimi bambaska birkonu icin yazmistim. Basligi acan arkadasin neyi kastettigi anlamamis olmaliyim ki boyle bir talepte bulundum.

Kullanici Profilinde herkesin bisiklet markasi yaziyor. Benim bisikletimi bisikletci cesitli parcalari takarak yapmisti. Markasi yok. Profilde bisikletimin markasini bu sebepten secemiyorum. Tam olarak bunu yapabilmeyi istemistim.

Profildeki bisiklet markaları ile ilgili düzenlemede son aşamaya geldik.Onuda halledeceğiz.
Sabrınız için teşekkürler.

Profilde marka seçeneğine birden çok bisiklet koyabilmeyi ve kendimiz marka girebilmeyi de eklerseniz güzel olur:)

@CODE_NAME_XTR

Simplon markası var zaten ;) Aşağılara doğru biraz inerseniz göreceksinizdir. :)

@CODE_NAME_XTR

Görmemenize imkan yok.

Bakın burada. ;)

http://img395.imageshack.us/img395/5516/bisikletmarkasiii4.jpg

haşim abi özelden mesajınız var... :)

Birde size zahmet belderia eklerseniz çok sevinicem çünkü baya süper modeller getirdik

@Aytaç Biber

Birden çok bisiklet seçmek güzel olur. bende sedona, giant, amoeba, bianchi var hangisini seçeyim bilemiyom yakında 5.de gelcek zaten :D

celbinoyu da ekleyin yaygınlaştı iyice

Daha ne kadar sabredeceğiz moderatör arkadaşlar? Bu talebin ilk iletildiği tarihe dikkatinizi çekerim.. Ben de ''KOGA'', ''KOGA-MIYATA'', CERVELO, LITESPEED, LOOK, DE ROSA, KUOTA, KESTREL, PINARELLO, EDDY MERCKX, ISAAC ve RIDLEY eklenmesini rica ediyorum.

Forumun yapısı gereği mi bir zorluk var, neden bu kadar uzun sürüyor?

Kolay gelsin ve teşekkürler,

Yakında "abi PINOKYO" da eklermisin" yönünde bi talep gelirse hiç şaşırmam :D :D :D

Geri