Scudo Sports

Yeni markaların eklenmesi isteği

:) v bulletin eklentisinde sadece o kadar sayıda ekleme yapılabiliyor. Kodlarda Gelişme olursa tabiki ekleriz. Niye eklemeyelim ki? Forum düzeni açısından bütün markaların olması mesajların düzeni ile bizi daha çok ilgilendiriyor.

Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: CevdetÖZTÜRK
Scudo
@kerem seckin

haha anarşi için çok yaşlıyım ben :p eminim site yönetimi ilgilenecektir bu konuyla :)

Carraro eklenebilir.Forumda carraro kullanan arkadaşlar var ama forumda carraro yok?

Ümit kervanına bir katarda benden olsun. Ümit bisikletin eklenmesini istiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: CNC
Ulas beyin açıklamasından anlaşılacağı gibi beklemek lazım. Carraro kullanıcısı çok fazla,ilk eklenmesi gereken bu.Bi başlık altında toplanırsak bizde bibribirimize daha iyi yardımcı oluruz.

Kawasaki'de bisiklet çıkardı ve Türkiye'ye geldi abilerim. Kawasaki de koyarsanız sevinirim... :)

Malesef konulamıyor. :)
Çünkü V bulletin daha fazla eklemeye izin vermiyormuş.Ulaş abi sayfa başında yazmış :)
BEnde carraro ile ilgili yorumdan sonra gördüm :)

Ah şu sorun olmasaydı. Carraro alıyorum bende ama mecburen bıanchı secıcez... :( [ 4 Haziran- Carraro 475JRace ] :) <3

sanırım balıkesir de üretilen yerel bir marka var . kesirwen o da eklenebilir mi acaba?

bencede birden çok bisiklet markası girebilsek daha iyi olur. çünkü forum üyelerinin nerdeyse yarısından fazlasında 1 den fazla bisiklet var.

@ulas

Ulaş Bey konuyu açıklığa kavuşturmuştu

Sanırım bir tek "surly" adı geçmemiş. :) ben de onu rica ediyorum. Kendim kullandığım için değil tabi! Türkiye de bilinmiyor pek ve belki bir yardımı olur. (Turcular için)

marka destek bölümün de focus ta yok :(

Bulls markası da yok malesef.....

Geri