A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 3 Aralık 2013 #1 Alacağım bisikletin fren takımı başlıktaki gibidir, kullanan veya hakkında bilgiye sahip olan biri varsa benide bilgilendirebilirmi? İnternette araştırdım fakat pek bir bilgi yok ne fiyatı nede performansı hakkında, bilgilerinizi bekliyorum.
Alacağım bisikletin fren takımı başlıktaki gibidir, kullanan veya hakkında bilgiye sahip olan biri varsa benide bilgilendirebilirmi? İnternette araştırdım fakat pek bir bilgi yok ne fiyatı nede performansı hakkında, bilgilerinizi bekliyorum.
enes savaş Forum Bağımlısı Kayıt 5 Mayıs 2013 Mesaj 1.569 Tepki 297 Şehir İzmir Bisiklet Salcano 3 Aralık 2013 #2 @Abdülsamed AKBULUT Fiyatı nedir ? Baktım ama bulamadım.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 3 Aralık 2013 #3 @enes savaş Bende bulamadım :S ama üst seviye bisikletlerde kullanılıyo, kötü olacağını zannetmem.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 3 Aralık 2013 #4 benim ghost cross 1800de bu sistem var. fren performansı gayet iyi. hatta çok çabuk arka tekeri kilitleyebiliyor.
benim ghost cross 1800de bu sistem var. fren performansı gayet iyi. hatta çok çabuk arka tekeri kilitleyebiliyor.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 3 Aralık 2013 #5 @halil ibrahim duran Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için, bende bugün babamın ani kararıyla bisikleti almış bulunuyorum şuan yanımda, yakında fotoları koyarım inş
@halil ibrahim duran Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için, bende bugün babamın ani kararıyla bisikleti almış bulunuyorum şuan yanımda, yakında fotoları koyarım inş