Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Çok daraldığımda safkan bi akp'li bulup tartışıyorum iyi geliyor

Scudo
Yine Teslanın sitesini çökertmiş Türkler :D

Image 9.05.2025 at 18.12.jpeg

Beş sene önce kanımda normalden fazla "jelibon";) bulundu,suikasttan kurtuldum. Kim yaptı sormayın, :tskler: söylemem.:snzdglsn:

Screenshot_20250509_234209_Komoot.jpg

Cumartesiye inşAllah. 🙄😕

Dün bi 5 git 5 gel şeklinde 10 kilometre kadar kot pantolon gömlek ceket yol bisikletiyle sürüş yapmak zorunda kaldım. Yani benim mi dibim bu kadar hassas bilemedim ama abi siz nasıl çıkıp 1 saat 2 saat kotla şortla falan sürebiliyorsunuz bu aleti yav? Valla sabah kalktım hala ağrıyor kaba etlerim.

İlk kez hızla giderken rüzgar beni alıp yolda hareket ettirdi, çok şaşkınım. Neyse rüzgara soğuğa rağmen bu hafta da boş geçmedim.
Dün bi 5 git 5 gel şeklinde 10 kilometre kadar kot pantolon gömlek ceket yol bisikletiyle sürüş yapmak zorunda kaldım. Yani benim mi dibim bu kadar hassas bilemedim ama abi siz nasıl çıkıp 1 saat 2 saat kotla şortla falan sürebiliyorsunuz bu aleti yav? Valla sabah kalktım hala ağrıyor kaba etlerim.
muhtemelen selen çok sert

bisiklet bilgisayarları çok pahalı. uzun vadede iş görücek alet garmin 540 solar gibi duruyor o da 20 küsur milyar. aynı fiyata taş gibi telefonlar satılıyor.

Hava bugün çok güzel, tam Playstation oynamalık 🤪

Günün fıkrası:

Yer: Çalık Holding. Damat bakanımızın eskiden CEO'luk yaptığı mekan. 10 yıldır tazminatını almaya çalışan Erol Eğrek, holdingin otoparkında güvenlik görevlileri tarafından öldüresiye dövülüyor ve (link)

Giro d'Italia izlemek varken kim ne yapsın PlayStation'ı...
Elimin ve dikkatimin meşgul olması lazım yoksa bir şeyler atıştırmaya başlıyorum. Bir de saatlerce izliyorsun son birkaç yüz metreye giriyorlar seyircilerden bir şey atıyor, çarpışıyorlar amaaan sıkılıyorum yahu :D

Elimin ve dikkatimin meşgul olması lazım yoksa bir şeyler atıştırmaya başlıyorum. Bir de saatlerce izliyorsun son birkaç yüz metreye giriyorlar seyircilerden bir şey atıyor, çarpışıyorlar amaaan sıkılıyorum yahu :D
Son 30 km izliyorum genelde

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
tanıyorum seni, hatta seni yazanı da tanıyorum Şeyh Pir bizim köylü.

biraz kafa dağıtıp eğlenmek için video oyunu açıyorum oyunda Mozart'ın kapısına ev sahibi dayanıp "aylardır kiranı ödemiyorsun" diye yakınıyor.

Son düzenleme:
Geri