gravelworld
Daimi Üye
- Tepki
- 214
- İsim
- Ömer
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Boks yaptığı için bu kadar suratı dağıldı.bu kadar kötü yaşlanan kimseyi görmemiştim
(link)
muhtemelen selen çok sertDün bi 5 git 5 gel şeklinde 10 kilometre kadar kot pantolon gömlek ceket yol bisikletiyle sürüş yapmak zorunda kaldım. Yani benim mi dibim bu kadar hassas bilemedim ama abi siz nasıl çıkıp 1 saat 2 saat kotla şortla falan sürebiliyorsunuz bu aleti yav? Valla sabah kalktım hala ağrıyor kaba etlerim.
Giro d'Italia izlemek varken kim ne yapsın PlayStation'ı...Hava bugün çok güzel, tam Playstation oynamalık 🤪
Elimin ve dikkatimin meşgul olması lazım yoksa bir şeyler atıştırmaya başlıyorum. Bir de saatlerce izliyorsun son birkaç yüz metreye giriyorlar seyircilerden bir şey atıyor, çarpışıyorlar amaaan sıkılıyorum yahuGiro d'Italia izlemek varken kim ne yapsın PlayStation'ı...
Son 30 km izliyorum geneldeElimin ve dikkatimin meşgul olması lazım yoksa bir şeyler atıştırmaya başlıyorum. Bir de saatlerce izliyorsun son birkaç yüz metreye giriyorlar seyircilerden bir şey atıyor, çarpışıyorlar amaaan sıkılıyorum yahu![]()
Orhan Veli, sen mi geldin; ben Hamlet.Hava bugün çok güzel, tam Playstation oynamalık 🤪
O dediğin ben değilim bro, ben Kral Hamlet.tanıyorum seni, hatta seni yazanı da tanıyorum Şeyh Pir bizim köylü.
Bunu görünce aklıma gelenŞeyh Pir