Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Akşam alkollüyken gaza gelme, yapılan kayıt ve sabah hissedilen hafif pişmanlık hissi. Neyse, 11 ayda çözeriz bir aksilik olmazsa :)

318351 dosyayı görüntüle

Son 20 gün, oldukça tedirginim...

Çok iyi bir tempo tutturmuşken, son 2,5 ayı sakatlığım sebebiyle hemen hemen hiç koşmadan geçirdim. İyi tarafından bakınca, yüzme ve bisiklete daha fazla zaman ayırmak için bir fırsat oldu. Yine de bu yarışın bölüm sonu canavarı hala 42km lik maraton. :) Bu haftaki 16 saatlik yoğun programdan sonra , son iki hafta antrenmanları azaltıp, neler yapabileceğimi göreceğim.

Screenshot_20250512_135900_TrainingPeaks.jpg

Son 20 gün, oldukça tedirginim...

Çok iyi bir tempo tutturmuşken, son 2,5 ayı sakatlığım sebebiyle hemen hemen hiç koşmadan geçirdim. İyi tarafından bakınca, yüzme ve bisiklete daha fazla zaman ayırmak için bir fırsat oldu. Yine de bu yarışın bölüm sonu canavarı hala 42km lik maraton. :) Bu haftaki 16 saatlik yoğun programdan sonra , son iki hafta antrenmanları azaltıp, neler yapabileceğimi göreceğim.
simdiden basarilar dilerim ve tebrik ederim . sadece, boyle bir organizasyona katiliyor olmak bile bence cok gurur ve heyecan verici 💪

• Beğen
Tepkiler: gurkan
Asfalt düzgün değil yol titreşimli ve herifler bütün virajları limitte dönüyor, apeksleri sonuna kadar kullanıyor. Ben anlamıyorum, jantı elimize alırız maşa kırılır korkusu hiç mi yok?

Yok, çünkü sırf viraj dönerken yatmayla kırılmaz o maşa ve jant. Her türlü zorlamaya tatbik edilip test ediliyor o ürünler. Fiyatı el yakan markalardan bahsediyorum.

Ha, sen fazla yatarsın, tekerin tutunma kuvveti az gelir kayar düşersin, o zaman kırılır. O başka.
+ olarak arkasında koskoca scott var. Marka olsun bir şeyleri alabilmesi olsun Safa abimiz fazlası ile cesur. Arkamda böyle dağ gibi marka olsa bile o şekil sürebilecek birisi değilim.
Bir Safa Brian değil ama bu adam da ondan kalır yanı yok gibi geliyor bana

@Can Çelik
Bro, çok kötü şeyler olacak.
Sağlık Bakanlığı; park, bahçe, kalabalık yerlerde milletin götüne göbeğine, boyuna posuna bakıp vücut kitle endeksi kötü olanları ilgili merkezlere yönlendirecekmiş. :krktm: İşin içinde bu hükümet olunca korkmadım da değil hani. Ya bizi bunlar nasıl olsa muhalif, ilgili merkez diye Silivriye bizi gönderirlerse, ya da daha da kötüsü zor şart altında büyüttüğümüz göbeklerimize kayyum atarlarsa.
Durum vahim, bir süre dışarı çıkma emi dostum. :tskler:

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: M.İhsan ve Atasoy
Karbon bisikletim olmadı hiç tabi ama benim alümimyum bisikletle daha önce öyle çukurlara girdim ki başlarda kesin bi tarafları kırıldı diye düşünüp hemen durup kontrol ediyordum. Kilo 100+ olunca tabi :) Ama baktım ki bişey olmuyor.

Hatta bi defa öyle bi çukura girdim ki kolların ikisi birden gidonun üstünde aşağı doğru kaydı. Çukura düştükten sonra devam ettim durmadım ama giderken sonra bi gariplik olduğunu farkettim. Sağ kol sol koldan biraz daha aşağıda gibi geldi, aha dedim yamulttum kesin bi taraflarını bu sefer, durdum bi baktım ki kolların ikisi birden kaymış :(

+ olarak arkasında koskoca scott var. Marka olsun bir şeyleri alabilmesi olsun Safa abimiz fazlası ile cesur. Arkamda böyle dağ gibi marka olsa bile o şekil sürebilecek birisi değilim.
Bir Safa Brian değil ama bu adam da ondan kalır yanı yok gibi geliyor bana
İzledim bu manyağı da, anlamadığım şu: Tamam bisikletin bir yeri kırılmıyor da, beli de mi ağrımıyor bu adamların?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
millet resmen belasını arıyor o hızda toprak yoldan aşağı sürmek yeterince tehlikeli değilmiş gibi bir de maden kartellerine bulaşıyorlar. itchy boots kanalının sahibi noraly de aynı böyle.

millet resmen belasını arıyor o hızda toprak yoldan aşağı sürmek yeterince tehlikeli değilmiş gibi bir de maden kartellerine bulaşıyorlar. itchy boots kanalının sahibi noraly de aynı böyle.
itchy boots manyağın önde gideni, eskiden takip ediyordum. Bu tarz kanalların sürüş kısmına bişey demiyorum bayır aşağı sürülebiliyorsa sürersin toprak yolda sürülebiliyorsa sürersin (çok anlamam yol ve gravel tarzı bisikletlerden) , ne bileyim yani bu kadar tehlikeli yerlerde sürünmek anlamadığım bişey.

Bir zevzek asla, sadece bir zevzek değildir.

Terörist itler kendilerini fesh ederken bile zorlarına giden Lozan'a atıfta bulunmuşlar. İtleri bilmem ama bir Bozkurt asla u dönüşü yapmaz.
Atam benim, ulu ve tek Bozkurt.
250px-Atatürk.jpg

Üç basamaklı bir yerden inerken ayağım döndü. Acılar içinde yere yığıldım. Ayakta pirinç tanesi büyüklüğünde küçük bir kırık varmış. Alçıya sarıldı ayak. En kötü on gün alçı kalacakmış. Bu zaman zarfında maalesef lokantayı açamayacağım. Hayırlısı bakalım. Hiç öngörülemeyen işler. Hayat planlanamayacak kadar sürprizlere açık.
Kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz umarım, çok geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
PKK kendisini fesh etmiş , sizce neden ? Ve bu kadar kolay mı? E oldu da bu kadar kolay oldu? Teröristlere takım elbise giydirince ne olduğunu Suriye de gördük.. hamdolsun elhamdülillah 🇹🇷 yerli ve milli zatin sahanelerimizin böyle şeylerle ilgisi yok..cehape zihniyetini seçenler, haydi , buyrun bakalım, siz ördunuz bu işi siz çözün..

PKK kendisini fesh etmiş , sizce neden ?
(link)

Mehmet Bahçeli de açıklama yayınlamış:

"Terörsüz Türkiye hedefini bir devlet politikası haline getiren, özverili bir şekilde tavrını ve duruşunu gösteren Sayın Cumhurbaşkanımıza, partisinde ve devlet bürokrasinde mücadele edip terörsüz geleceğin mimarisine destek veren mesai arkadaşlarına, 27 Şubat barış ve demokratik toplum çağrısıyla tarihsel sorumluğu üzerine alan PKK’nın kurucu önderi Abdullah Öcalan’a, İmralı-DEM Parti-Kandil arasında temas ve görüşme trafiğini yürüten heyetlere, DEM Parti’nin eş genel başkanlarına, yönetici ve milletvekillerine, Türk ve Kürt kardeşliğine sahip çıkan her vatan evladına, elbette Türk Silahlı Kuvvetleri’nin komuta kademesiyle hiyerarşik zincir içindeki tüm kahramanlarımıza teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum."

Aynı cümle içinde hem Apo'ya, hem şehit ve gazilere teşekkür ediyor; kafayı yersin...

"40 yıldır birbirinizi öldürdüğünüz için teşekkür ederim" mi diyorsun? Bundan sonra bu ülkenin gençlerinden, hangi yüzle vatanı savunmalarını isteyeceksin?

Ergenekon-Balyoz sürecinde, Silivri'de yargılanan, ömrü terörle mücadeleyle geçmiş şerefli bir Türk subayının 90 yaşındaki annesi, polis barikatlarının önünde "TÜRK MİLLETİ NEREDE?" diye haykırıyordu.

Türk milleti yok, bitti, kalmadı. Nihat GENÇ'in deyimiyle artık bu topraklarda böcek kolonileri yaşamaktadır. Çünkü bu millet insanlardan değil, böceklerden oluşmaktadır. Böceklerin layık olduğu muamele de budur.

Bu necib millet bu malı da satın alacaktır... Kurtlu bulgur, küflü peynir demeden önüne konan her şeyi yemiştir, yiyecektir. Böcek olmayı, böcek gibi yaşamayı kabullenmiş, kendisine böcek gibi davrananı da baştacı etmiştir, edecektir.

1-1.5 ay bi pasife çekilme vakti geldi, sağ bilek ağrısı sıkıntı.

• İnanılmaz
Tepkiler: M.İhsan
Bu yapay zekanın halüsinasyonu da hiç çekilmiyor valla
Bir de yanlış bilgi verdiğini söyleyince de arka arkaya özür dilemesi... 🤣

Sonucunu bilmediğin ya da doğrulayamadığını bir cevaba %100 güvenerek adım atmamak gerekiyor.

Geri