Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Bugün koşu günü... Karşıyaka belediyesi Zübeyde hanım koşusu...

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Asfalt düzgün değil yol titreşimli ve herifler bütün virajları limitte dönüyor, apeksleri sonuna kadar kullanıyor. Ben anlamıyorum, jantı elimize alırız maşa kırılır korkusu hiç mi yok?
Yok, çünkü sırf viraj dönerken yatmayla kırılmaz o maşa ve jant. Her türlü zorlamaya tatbik edilip test ediliyor o ürünler. Fiyatı el yakan markalardan bahsediyorum.

Ha, sen fazla yatarsın, tekerin tutunma kuvveti az gelir kayar düşersin, o zaman kırılır. O başka.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Yok, çünkü sırf viraj dönerken yatmayla kırılmaz o maşa ve jant. Her türlü zorlamaya tatbik edilip test ediliyor o ürünler. Fiyatı el yakan markalardan bahsediyorum.

Ha, sen fazla yatarsın, tekerin tutunma kuvveti az gelir kayar düşersin, o zaman kırılır. O başka.
virajda yatmayla tabi kırılmaz ama asfalt çok titreşimli düzgün değil, ben 30 ile giderken plastik hortum üstünden geçsem ble kırılacakmış gibi geliyor.

virajda yatmayla tabi kırılmaz ama asfalt çok titreşimli düzgün değil, ben 30 ile giderken plastik hortum üstünden geçsem ble kırılacakmış gibi geliyor.
iyi kalite, bakımı yapılmış bisikletlerin sürerken kırılması çok düşük ihtimal, düşsen de zor kırılır, bayağı yüksek bir enerji lazım kırılması için. Sürüşlerinde hiç aklına getireceğin bir durum değil yani.

Karbon bisikletim olmadı hiç tabi ama benim alümimyum bisikletle daha önce öyle çukurlara girdim ki başlarda kesin bi tarafları kırıldı diye düşünüp hemen durup kontrol ediyordum. Kilo 100+ olunca tabi :) Ama baktım ki bişey olmuyor.

Hatta bi defa öyle bi çukura girdim ki kolların ikisi birden gidonun üstünde aşağı doğru kaydı. Çukura düştükten sonra devam ettim durmadım ama giderken sonra bi gariplik olduğunu farkettim. Sağ kol sol koldan biraz daha aşağıda gibi geldi, aha dedim yamulttum kesin bi taraflarını bu sefer, durdum bi baktım ki kolların ikisi birden kaymış :(

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Bisiklet ehliyeti geri gelsin mi

Tüm hemşirelerin gününü kutlarım.
Sağlığımız onların zarif ellerinde ve şefkatli yüreklerinde ...

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Asfalt düzgün değil yol titreşimli ve herifler bütün virajları limitte dönüyor, apeksleri sonuna kadar kullanıyor. Ben anlamıyorum, jantı elimize alırız maşa kırılır korkusu hiç mi yok?
Karşıdan araç gelir korkusu da yok galiba 😄 Yolun solundan virajı görmeden dönüyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Kemerburgaz kent ormanına gidip bisiklet süren var mı? Yol bisikleti ile gezilecek asfalt yollar var mı?

Kemerburgaz kent ormanına gidip bisiklet süren var mı? Yol bisikleti ile gezilecek asfalt yollar var mı?
Orası için yazan olursa iyi olur öğreniriz ama ben daha önce bi kaç defa onun önünde arabayı yola park edip şu loopu yaptım. Daha önce yapmadıysan tavsiye ederim keyifli bi güzergâh.

1747040845360.png

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Karşıdan araç gelir korkusu da yok galiba 😄 Yolun solundan virajı görmeden dönüyorlar.
Çift yönlü yolda sürdüğü de oluyor. Öyle durumlar için dron uçuruyorlar, dronu izleyen önündeki virajı kessin mi kesmesin mi söylüyor.

Geri