ali_ihsan21
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.687
- İsim
- Ali İhsan
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Yok, çünkü sırf viraj dönerken yatmayla kırılmaz o maşa ve jant. Her türlü zorlamaya tatbik edilip test ediliyor o ürünler. Fiyatı el yakan markalardan bahsediyorum.Asfalt düzgün değil yol titreşimli ve herifler bütün virajları limitte dönüyor, apeksleri sonuna kadar kullanıyor. Ben anlamıyorum, jantı elimize alırız maşa kırılır korkusu hiç mi yok?
virajda yatmayla tabi kırılmaz ama asfalt çok titreşimli düzgün değil, ben 30 ile giderken plastik hortum üstünden geçsem ble kırılacakmış gibi geliyor.Yok, çünkü sırf viraj dönerken yatmayla kırılmaz o maşa ve jant. Her türlü zorlamaya tatbik edilip test ediliyor o ürünler. Fiyatı el yakan markalardan bahsediyorum.
Ha, sen fazla yatarsın, tekerin tutunma kuvveti az gelir kayar düşersin, o zaman kırılır. O başka.
iyi kalite, bakımı yapılmış bisikletlerin sürerken kırılması çok düşük ihtimal, düşsen de zor kırılır, bayağı yüksek bir enerji lazım kırılması için. Sürüşlerinde hiç aklına getireceğin bir durum değil yani.virajda yatmayla tabi kırılmaz ama asfalt çok titreşimli düzgün değil, ben 30 ile giderken plastik hortum üstünden geçsem ble kırılacakmış gibi geliyor.
Bütün ağırlığınızı dümene verdiğinizi düşündüm. 🙄baktım ki kolların ikisi birden kaymış
Aynen, belden yukarım pek bi güçsüzBütün ağırlığınızı dümene verdiğinizi düşündüm. 🙄
Karşıdan araç gelir korkusu da yok galiba 😄 Yolun solundan virajı görmeden dönüyorlar.Asfalt düzgün değil yol titreşimli ve herifler bütün virajları limitte dönüyor, apeksleri sonuna kadar kullanıyor. Ben anlamıyorum, jantı elimize alırız maşa kırılır korkusu hiç mi yok?
36. saniyeden sonra yol tek yön.Karşıdan araç gelir korkusu da yok galiba 😄 Yolun solundan virajı görmeden dönüyorlar.
Çift yönlü yolda sürdüğü de oluyor. Öyle durumlar için dron uçuruyorlar, dronu izleyen önündeki virajı kessin mi kesmesin mi söylüyor.Karşıdan araç gelir korkusu da yok galiba 😄 Yolun solundan virajı görmeden dönüyorlar.
Strava’da neden cafe olarak görünüyor bilmiyorum ama o yol boyundaki mesire alanlarından biri aslında orası.@Umur Bora Yalnız Irmak Cafe güzel yeri parsellemiş![]()