Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Osman Tuğrul

Forum Bağımlısı
Tepki
1.084
Bisiklet
Bianchi
Merhaba, şuan içinizden ne söylemek geliyorsa yazın. Alakalı alakasız, garip, garip değil, doğru, yanlış (bu size göre) saçma sapan. (Tek isteğim hakaret, küfür, itham gibi cümlelere yer verilmemesi.)

İlk kelam benden olsun; Canyon gibi bisiklet, Türkiye gibi Memleket, Crysis gibi oyun, Smallville gibi dizi, Logitech,Asus ve Sony gibi teknoloji ürünleri, görmedim. (Şaka, gördüm tabi ki yoksa nereden bileceğim :D )

Scudo
Benim canim su an havai adalarinda kumsala şezlonk serip ayran simit yemek istiyo :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Yazsam küfür yazardım..Engellemiş beni ya daha doğum günümde mesaj atan kız engellemiş amacın ne ya!
Hadi tamam ben ayrıldım haklısın da doğum günümde mesaj atmak nedir tam unutmuşken kendini hatırlatmak nedir tamam ona da okey ama niye engelledin şuan aklım böyle

@Rampage
Kadinlari anlamak imkansizdir dostum ama evrenin sirrini cozmek daha.kolaydir

Can sıkıntısı çook kötü bir şey.
Can sıkıntımdan dolayı Google Street View de dolaşıyordum sonra aklıma Eiffel Tower'de ki ülkemizin konumunu bulayım dedim, malum gidemedik bari bu şekilde bakalım :)

Screenshot_1.png

• Beğen
Yetenek sizsiniz izliyorlar evde yıl oldu 2016 hala taklit yeteneğiyle yürütüyorlar şu programı deli oluyorum

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
"Hemen burs paraları yatsın da üstüne para koyup alayım şu bebeğj (carraro rc 022) of of pahalanmasa bari,, 3 gündür bu düşünce kafamda dolanip duruyor

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Bisiklet forumdayız, tabi ki pedallamak geliyor insanın aklına :) Yazın terleye terleye tur yapmak istiyorum, sonra soğuk bir suya dalmak... 2007 yılında Mersin'de iki kişi yaptığımız tur geldi aklıma :) Dur arayayım o arkadaşımı.

• Beğen
Tepkiler: Anılzei
şömineli ve sobalı bir evim olsa ağaçların arasında. yorucu ve eğlenceli geçen bir günün ardından eve gelip yumuşacık koltuğa uzanıp ayaklarımı havaya diksem, oh be rahatladım:)

Pislik içindeki ruble ve zincirimi benzinle mi, mazotla mı, gazyağıyla mı temizlesem ?
Yarınki duruşmamda tahliye alabilecek miyim ?

Engelsiz corba noldu hala devam ediyolar mi?

İkinci bisikleti mtb mi yoksa çamurluksuz city mi olsun diye düşünüyorum günlerdir.

Derdim hafiflik

@Taxonera
Yol bisikleti alıp, amortisörlü maşa takmak güzel olur bence

@Yusuf !!WOW!!
Neden?
Amortisör normale göre daha ağır olmaz mı?
Ayrıca yol Bisikleti hiç bir şekilde tarzım değil.

• Beğen
@Taxonera
Yine mtb tarzı bir şey düşündüğünüz için böyle bir şey yazma gereği duydum

Geri