Scudo Sports

'' nonstoptempo''

@Kudret Kurtcebe

maşan sabit bari jantların biraz esnesin....akışkanlık göbeklerle alakalı göbeklerin miyadı dolmuş olabilebilir mi???

Scudo
@Hasip Çehre

Sn. Çehre forumda sizin trainer ın yeni modelinin decathlonda uygun fiyata bulunduğunu yazmışsınız. Fiyatı nedir acaba?

@Hasip Çehre

bunu hiç düşünmedim .....
doğru....
35.000 km yi geçtim .....büyük olasılıkla göbeklerde ölüyor tabi ...
bunun çaresi nedir arka göbek jantın gerçi içi yağlanmıştı
yarım parmak yağ kondu şimdi turan hoca deltada ona yarın bi gideyim anlaşıldı....

Esnemeyi bilmem ama akıcılığı sağlayan bence de göbeklerdir.

@Onur Berberci

onur slr jantlı bi arkadaşın bisikletine bindim sonra benimkine bindim aradaki fark 1800 ytl ye takılmış...evet akışkan bisiklet slr ler çok akışkan crosride lar o kadar değil .....
şimdi arka jantın göbeğinin yağı bittiği zaman yokuş aşağı ötüyordu biliyorsun şu anda ötme olmuyor ikaz ediyor arka taraf yağım bitti diye göbeklere yağ sürülmekte ..bide hidrolik yağı bitiyor arka tarafın ....
aslında norma tabi balatalar bitiyor
şimdi ayna kol zincir ve ruble bitmiş durumda ...yaşatmaya çalışıyorum mazotla.....

Çavuş akışkanlık esneme ilede alakalı ama senin için 1800tl vererek büyük açıklar kapatmasını beklemen hata olur bence , ben senin jantlarında çok fazla esneyeceğini düşünmüyorum...öte yandan jaantların akışkanlıkla çok ilgisi var ama bizim gibiler için değmez bu kadar para vermek sadece bir kaç saniye kazanmak için bukadar para vermek bana göre değil diye düşünüyorum bniraz daha sert çalışırsan o açığı kapatırsın bu gibi durumlar artık performansta son noktaya gelmiş sürücüler için geçerli bence yani pro-racer ler için eeee birde cepte para olunca kaşıntı yapıyor...:):):):):):):)

neyse alana hayırlı olsun...

Sn.Berberci Trainer ın fiyatı baya bi uygun görünce şoke olmuştum....net olarak hatırlamamakla birlikte 345tl veya 245tl idi sanırım...

@Hasip Çehre

o.k doğru diyin.....
şimdi girdim kanlıcaya gittim iç işleri bakanı ile görüştüm hasret giderdim ....
bu arada hidiv kasrı rampası üzerine beylerbeyi rampası iyi geldi.....
evet bu gün hava güzeldi ama akşam saatlerinde ayaz kötü oluyor 15.00 de evde olmak lazım...

YOLLARIN FATİHİ BÖYLE OLUNUYOR DEMEKKİ.....

@Hasip Çehre

@Kudret Kurtcebe

Çavuş Cadde Bisiklete gittim Muhammed Hoca ile işim vardı aaa Sn. İçdağ da orada süper oldu ben sende oradasındır diyodum ama sen onlara takılmamışsın...
yanımda S.S vardı...

Sibel abla teşekkürler elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte bu iş aşk işi sevda işi başka türlü olmuyor bunun sonucunuda yolda görüyoruz...
Sevgiler abla...

@Hasip Çehre

hasip aga ....
haberleri izliyordum itfaiye sınavı için 335 kadroya 5900 kişi gelmiş üniversite mezunu çok,,,, işe bak arkadaş üniversiteliler iş bulamıyor ben lise mezunuyum ....
bu yaştan sonra hiç zati iş bulamayız , kendimize iş edindik bisiklete binme işi........

:) :) :) :) :) :) :) :)

hasip aga itfaiyeci olalımmı....:) :) :) :) :)

http://www.bosb.org.tr/image/photo/itfaiye/itfaiye03.jpg

durum raporu...
krank miliyi merak etmeye başladım ameliyat nasıl oldu....
sibel ulaşabilir aslında onda görkemin cebi olması lazım..
merak ettim hiç yazmadı....
bu cumartesi bi polinez desek hiç kimse yok iyimi aytek çabuk iyileş artık canım sıkılmaya başladı benim ,anadolu yakasında ...

:) :) :)

http://img197.imageshack.us/img197/926/rommel1944marchnormandy.jpg

normandiya sahilleri....
çöl kartalı rommel........
gece saat 03.00 ... alman mangası ile amerikan mangası çok hızlı koştukları için birbirlerini gördükleri halde hızla koşmaya devam etmişlerdir bu gerçekten olmuş bi olaydır savaşın mizah yönü...

:D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :) :)

:):):):):):):):):):)
Çavuş paso II. Dünya Savaşı Şarkıları dinliyorum...
LILI MARLEEN : Lale Andersen
THERE'LL ALWAYS BE AN ENGLAND : Vera Lynn
WE'LL MEET AGAIN : Vera Lyn
BELLA CIAO : Gruppo Folk Italıano
KATJUSCHA : La Bande Mungo Cass
BOOGIE WOOGIE - BUGLE BOY : The Andrew Sisters
RUN RABIT RUN : Flanagan & Allen
DER FUHRER'S FACE : Spike Jones & His City Slickers
LA VIE EN ROSE : Edith Piaf

@Hasip Çehre

galba reenkarnasyona göre biz 2.dünya savaşında savaştık ama ben almanmıydım yoksa abd li mi yoksa ingilizmi bi türlü anlayamadım...

:) :) :) :) :) :)

meşhur lili marleen
her iki tarafta onu dinliyormuş abd ve alman ordusu karşılıklı yayın yapıyorlarmış cephede ...müzik bazen durdurabilir savaşı...ve hatta stalingrad sokak savaşlarında ruslar şarkılar söylemeye başlayınca almanlar ateşi kesiyormuş....müzik evrensel bir dil ama müzik bitince eski tas eski hamam millet gırla birbirine dalıyormuş....pek bi şey değişmedi dünyada aytek ,benim uçan daire hazır hemen atlayarak alpha centuriye gidelim orda iki adet uzaylı bayan bizi beklemekte ...ne dersin...

:) :) :) :) :)

not...
aytek bi haber geçti ...meşhur lance amca bisikletin babası bisiklet sporuna ilginin fazla olmadığı için tekrar kanser olmaya karar verdiğini söylemiş, ben bu habere inanmadım ...
lance türkiyeye gelse kafayı yerdi herhalde....
lanse tam mazhar osmanlık olurdu burda....

http://1.bp.blogspot.com/_2WFwtCoRX88/S_aoj5DRqVI/AAAAAAAAA8Y/iKS2OUe48ng/s1600/20090808-lance-armstrong-6862304x3.jpg

lance armstrong....

forma konuşuyor.......

@Kudret Kurtcebe

Ondan daha komiği var Kudret Abi. Japonlar'ın 6 Temmuz 1942'de işgal ettiği idari açıdan Alaska'ya bağlı Aleut Adaları'ndan Kiska'yı geri almak için Amerikalı'ların Kanadalı'larla ortaklaşa düzenlediği harekat. O harekat öncesinde Japonlar, 30 Mayıs 1943'te işgal ettikleri Attu Adası'nı kaybedince ellerinde kalan son adayı sisin yardımıyla 28 Temmuz 1943'te boşaltmalarına karşın bunu farkedemeyen Amerikalı ve Kanadalı askerler 3 hafta boyunca boşu boşuna adayı bombalamışlardır. Sonuç: Dost ateşi, soğuk nedeniyle yaşanan hastalık ve donma, Japonların çekilmeden önce bıraktıkları bubi tuzakları, kara mayınları ve mayınlar nedeniyle 313 kayıp !

Çavuş Krank Mili iyi ameliyatt geçirdiği için raporlu bisiklete 5 hafta binmem diyor...
6 Ay gözlük kullanamayacakmış...selamı var...

@Hasip Çehre

aytek geçmiş olsunlarımı iletirsen sevinirim ben ulaşamıyorum cebim yok evdeki telefonuda kapattım tt netide kapattım oh be canıma değsin :) :) :) :)
kablo net daha ucuz hemide kablo tv de var paso national çoğrafya seyrediyorum kültürüm artıyor paso belgesel acaip belgeseller var...

bu arada türkiyede yapılan avrupa yol bisiklet şampiyonlarına baktım -2010-
Polonyalı sporcu Pawel Gawronski, 1. olurken Portekiz'den Nelson Oliveira, 04.03.09'luk derecesiyle ikinci, Fransa'dan Arnaud Demare ise 04.03.11'lik derecesiyle üçüncü oldu. Bu kategoride yarışan 7 Türk sporcudan 5'i tur yiyerek elendi......
adamlar ülkemize gelip madalyaları alıp gidiler....

:) :) :)
ben bu sarı kafaları çok sevdim.....

:) :) :) :)

(link)

(link)

karbonda kırılır........

bu duvar fotoğrafları çok gozel....

aytek ne bu......

Geri