Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

geçen Cumartesi kaza olana kadar olan değerler...

<script src='http://img832.imageshack.us/shareable/?i=grnt0926.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

Scudo
@cagatay-taha

haftaya pazar günü olabilir yani 23 ocak a
110 km olabilir...

@Kudret Kurtcebe

kaptan ben uskudardan katılıcam nasıl gıdıcem onu acıklarmısın uskudardan baska gelen varmı ?

30 mesaj atmışsın onun için bana özel mesaj atamazsın 50 mesajı doldurman gerekiyor mecburen burdan konuşmaca...
şimdi doğancılar avrupa yakasındamı ....

üsküdardaysan sen üsküdara nasıl gideceğini nasıl bilmezsin bu bana şaka gibi geldi kaç senedir üsküdarda oturmaktasın üsküdar iskelesini biliyormusun ...

@Hasip Çehre

ne bileyim arkadaş üsküdarda oturuyor
sonra üsküdara nasıl gideceğini söylüyor sen anladınmı bu işi ben anlamadım link gönderdim ....
bakalım işin sırrı nedir ....

aşağıda çağatay arkadaşın mesajı hafta sonu antreman topiğinde ...

kaptan ben uskudardan katılıcam nasıl gıdıcem onu acıklarmısın uskudardan baska gelen varmı ?

şimdi arkadaş anladığım kadarıyle buluşma yerine nasıl gideceğini soruyor ama atılan mesajda böyle bi soru yok ayrıca arkadaş arka sayfalara hiç bakmamış hafta sonu antremanlarımıza sadece 3 kişi geldi ,birde arasıra barış geldi barış kanlıcada, üsküdardan bize hiç kimse katılmadı ve hafta sonu katılacakta olmaz bize ....

hasip aga gelesen yarışlara 16 ocak ...ümraniye izci kampı ...
üsküdardan hekimbaşına gitmece ordan ümraniye izci kampı çok yakın gene sen ayarlarsın bi araç...

kayıt yaptırdım servis otobüsü için...
büyük ihtimal geleceğim...Onurla birlikte....
bu ay sonunda Alanya da yol yarışı vardı Sn.Neversle gitmekti planımız kaza olmasaydı....:(

Krank bence oraya tur yapsın hem yarış izlenir hemde piknik yapılır...

@Hasip Çehre

alo alo krank ............
merkezi duydun...........
krank piknik işi mükemmel..............

Geri