Scudo Sports

Neden v frenli mtb jantı satılmıyor?

hakan64

Forum Bağımlısı
Tepki
479
İsim
hakan
sitelere bakıyorum da fabrika çıkışı dağ bisikleti jantı yok hiç. hepsi de sonradan örülmüş. çember,tel,göbek ayrı alıp toplanmış satılıyor. acaba bunun sebebi nedir? illa hidrolik diskli bisiklet mi alalım. sırf bu yüzden bisikletimi hidrolik diskli aldım.

Scudo
e kardeş v frenli en kral model 1500 lira onada gidip 2000 liralık jant takmayacağına göre :D

@Angel Bende arıyorum şahsen, anca çıkma jant ile bu iş olur. Sıfır olarak Alexrims, Mavic'in birkaç modeli var fakat oda 2000 senesi jant gibi görünüyor şahsen. Daha bugün bir araştırma yaptım, ancak çember alınarak kendimde bulunan jant telleriyle örülerek kullanılabilir gibi duruyor.

bu gibi örnekler mevcut bunlar da çember.

@Osman Tuğrul bu işte uzman olsam kendim örerim de bir de ustaya para verecez o kadar. en az 60tl yapar 2sini ördürmek. hele arka jantın örümü çok zor. sol taraf sağa göre tel uzunlukları farklı falan filan. hadi 60tl yi verdik, usta işinin ehli mi? kötü yaparsa kiminle muhatap olacaz. adam da üste çıkacak mal elimizde kalacak. fazla kötümser yazdım ama burada sağlam bir usta da yok;)

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@Angel Dedikleriniz gerçekler, karamsarlık değil. Şahsen benim iki jant yamuk, bu jant düzeltilir mi? bilmiyorum ama sıfır alıp takmak daha iyi gibi geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: hakan64
@Osman Tuğrul geniş mazgalı olan bir yerde düzeltebilirsiniz belki ama düzen tutar mı bilinmez. siz yine de deneyin olmazsa sıfır alırsınız.

Geri