Scudo Sports

nabız yoklaması-18 nisan pazar -153 km bir günde

Scudo
@porter3434

valla müdür 16 mayısa da çok var yahu artık gidiş trenle beni sıkıyor en iyi gidiş şekli burdan basıp gitmek dönüşü trenle almak mayıs- haziran -temmuz -ağustos-eylük ve jübile ekim der sezonu kapatırız

:in: :in: :in:

sabahtan ideal tepeye yüksek tempo basılmıştır evet bütün hafta boyunca bisiklet antramanları ferdi olarak gerçekleştirilmiştir mart ayı çok yoğun geçecektir

:in: :in: :in: :in:

bu gün
aydosun çamurunu yedik
2- bora
3- mehmet karaçam

tüm arkadaşlardan ricam lütfen benim topiklere yıldız işareti vermeyin biz yıldızlı turlar yapmıyoruz açıkçası performans turlar yapmaktayız bir yılı aşkındır yaptığım organize ettiğim bütün turlar performans ağırlıklı olmuştur çalışan insanlar çok olduğu için malesef herkes performans antramanlarına gelememektedir yalnız çok az azınlık bir arkadaş kesimi ki onları tanıyorum hem çalışıyorlar hem de performanslarını geliştirmişlerdir
evet sizden ricam lütfen bizi yıldızlamayın
selamlar sevgiler

not
bazı arkadaşların turlarına iki yıldız verilmesi benim turlarımın yıldızlarının hep mükemmel olması benim canımı sıkmaktadır
hassasiyetinize güveniyorum lütfen beni yıldızlamayın
ben hiç kimseden üstün tur düzenlemiyorum sadece prosedürüm farklıdır

http://i865.photobucket.com/albums/ab219/narcosius/SANY1477.jpg

aydosun güzel rampaları

:in: :in: :in: :in: :in:

bu sabah antraman tur ferdi olarak tamamlanmıştır

:in: :in: :in:

mart ayı programları

7 mart -şile -23 nisana kaydırıldı
14 mart -21 mart -28 mart antraman turları performans ağırlıklı olacaktır grubun güzergah tercihi topluca alınacaktır

@Kudret Kurtcebe

18 nisan kartepe turu yapılmayacakmı ?

@soner sergun

şimdi soner dostum
18 nisana kadar antraman yerlerimiz
1-kurtköy
2-bıçkıdere
3-esenceli

bu güzergahlar oldukça rampalıdır buralarda antraman yaparak kartepeye hazırlanacağız
tabi talep olursa antramanlara
o vakit18 nisan kartepe turu gerçekleşir

Geri