Scudo Sports

Sözün bittiği yer; Kartepe -sefer- 12

@İskender Şerit

evet doğru ama işin ucunda birazda para olacak değilmi ,şöyle bir 250.000 yuro gibi ,adamlar onun peşinde zati,ha bu arada aytekin erzanın hakkını burada bi daha vereceğim aytekin erzan iki yaprak ile yanılmıyor isem 50-34 ile istanbuldan geldi maşukiyeye ulaştı ve rampayı aldı, ora daha sert ve km fazla orada aşağıya indi bi daha aldı 50-34 ile ,üstüne istanbula döndü aytekin erzanın bu derecesini istanbulda kıranı ben bilmiyorum ,,ultra aytekin erzan ,

Scudo
hahaha valla haklısın kudret abi :D işin ucunda yüklü bir para olursa öyle bi çıkılır ki dimi :D

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@İskender Şerit

yav iskender 250.000 yurolar 500.000 yurolar uçuşuyor havada ,tabi adamlar hazırlanıyor buraya adamların derdi o parayı kapmak değilde nedir yahu ,az paramı ,,ha bu iş aynen futbola döndü diyecemde ama avrupada futbol havuzu çok sermayeli bisiklet o kadar değil senin anlayacağın millet para derdinde yahu ,,:)

zamanında izmitteki Brisaspor bisiklet grubuna katılmadığıma yanıyorum. valla ben yapardım. yıllar önce amcam brisasporda avrupada yarışlara katılmış. 100-110 km sürate çıkıyorduk diyor

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Geri