Scudo Sports

Mosso wildfire

Hofaydin

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Mosso
Merhaba arkadaşlar. Ben mosso wildfire mtb almayı düşünüyorum fakat forumlarda gördüğüm yorumlardan anladığım kadarıyla zoom maşa çok kötüymüş. Aldığım zaman maşanın bozulacağını göze alarak mı almalıyım yada ne yapabilirim bu konuda tavsiyeniz ne olur? Bisikleti çok hor kullanmayacağımı düşünüyorum. Bu maşa beni ne kadar idare eder?

Scudo
Zoom maşa çok kötü bir maşa değil, iyi bir maşa da değil. Alacağınız bisiklet giriş seviyesi bir bisiklet ve giriş seviyesi bisikletlerde genellikle rastlanan bir amortisör. Ayrıca kötü denilmesinin veya iyi değil denilmesinin sebebi de, hemen arıza yapacak bir maşa olmasından dolayı değil, giriş seviyesi yaylı bir maşa olmasından dolayı. Yoksa düzgün bir şekilde yağlanmış, bakımları düzgün yapılmış yaylı bu tarz bir maşa kolay kolay bozulmaz.

wildfire 29 hyd kullanan bilgisi olan tavsiye verebilebilecek hiç kimse yokmu forumda. birkaç yerde daha yazdım kimse cevap yazmadı..

@erdal07700 Öncelikle merhaba bir müddet Mosso Wildfire 26 V kullanan biri olarak ve de Kron XC 150 ile karşılaştırma fırsatı olan biri olarak yazıyorum Zoom maşa Mosso da iyi iş görüyordu ancak Kron da aynı model maşam ne yazık ki çalışmıyordu. Lastikler garip bir markaydı ancak 900 km yaptım herhangi bir sıkıntısı olmadı internetten baktığım kadarıyla Mosso bisiklet modelleri çok ağır. Kron un ağırlık olarak Mosso dan hafif olduğunu söyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: erdal07700
Ben de Mosso Wildfire 29 v fren kullanıcısıyım. Zoom maşa bu tarz giriş seviyesi modeller için bence yeterli. Gerçi ben bisikletimi daha çok asfaltta kullanıyorum ve bu nedenle maşamın kilitleme opsiyonu olmadığından maşanın her iki yanından delerek diş açtırdım ve vidalı kilitleme mekanizması oluşturdum.(imzada resim linki var) Kadro olarak ise maşayla birlikte ağırlık konusunda arkadaşa katılıyorum. Kadronun yeteri kadar montaj deliği bulunuyor fakat kullanılan komponentler çok kaliteli değil. Kadro ise gayet alımlı ve sağlam zaten kadro ömür boyu garantili. Benim tercih sebebim de bu olmuştu. Maşa, gidon ve gidon boğazı hariç tüm parçaları güncelledim.

• Beğen
Tepkiler: warland
Arkadaşlar ben de daha dün mpsso wildfire 29 cant hidrolik disk fren modelini mağazaya giderek aldım ve maşada kilit olduğunu gördüm. Yoksa ben yanlış mı gördüm.

arkdaslar ben mosso wildfire hyd kullanıyorum bı sorunuz varsa sorabılırsınız tesekkurler :)

Geri