Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@kudu

abi yol bisikleti köpeğin olsun senin sen nasıl istersen öyle gideriz yeterki alp ime ve ahmet hocama yakalanmadan gidip gelelim slik lastik mtb ile gidersek tolga hocam da gelir ama bu alemde en korktuğum isim erdoğan kesgin dir sevgili kudu bu yol bisikletçileri çok tehlikeli olmaya başladılar yav abi şaka bi yana mayıs ayının sonu gibi ancak kendine gelir kartepe o zaman gideriz senden destur almaya gerek varmı kudu hocam sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Scudo
@Ali Emre Akcan

estafurullah ne demek bana ne hacet
şimdi 10 mayısta otelin oraya çıkmıştık mtb lerle zirveye olan yolu bilmiyorduk vericiler uzaktan gözüküyordu kar vardı ama fazla değildi offroad yol karla karışık çamurlu idi
senin anlayacağın mayıs ayındada kar olur 1640 offroad yolda birde ali dostum
bu sefer maşukiyeden çıkalım şimdi o suadiye yolu kulağı tersden tutmak hem yolu gördün oranın bozuk maşukiyeden 14 km cillop gibi asfalt var sonra kuzu yaylasından zirveye çıkarız daha önce biliyorsun indik ordan tekrar aynı yerden ineriz tabi ben büyükderbentten trene binerim toplam 153 km gelir bana
bostancıdan saat 07.00 de çıksak 6 saatte gitmiştik biliyorsun daha önce izmite saat 13.00 de maşukiye taraflarına yaklaşırız tahmini 109 km olması lazım bostancı maşukiye oraya biliyorsun 21 km inmiştik zirveden maşukiyeye 30 ağustosda aynı yeri çıkarız bu sefer ve aynı yerden ineriz

@Ali Emre Akcan

ver gazı ver gazıııııı:D :D

bakalım nereye kadar gaz yiyeceğiz , ince lastik MTB ince lastik MTB , ne farkı var yol bisikletinden ağabeyim :D :D yol bisikletine bin allahsen:D :D

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@Ali Emre Akcan

o zman bu kardeşine iyi ve ucuz bir 19inch mtb ayarlayacaksın, buradan söylüyorum gruppo şahittir, ayarlamazsan topukları unut:D :D bisiklet ve koşu hayatını bitirirm abiiii:D :D :D :D

@Ali Emre Akcan

erdoğan dostum ali emre doğru der bir adet mtb ile bu iş biter

@Bülent ERYILMAZ:D :D :D abi dünya fani ölüm ani pes deyip başka bişey daha desen nolur yani, arkadaş yabancı diil abi:D :D abi pazar kışlıkları giy gel polonez yapalım abi Tolga hocam hertürlü hazırım diyo

@ERDOGANKESGIN

erdoğanım topuğa sıkanım herkese gider yapanım şımdı mtb kısmında var bı tane 19 ınç çok güzel bı trek yanılmıyosam ful xt li olması lazım bakayım onu bır ınceleleyım yoksa topuk ıle vedalaşmam lazım ahmet hocam erdoğan tetıkçılığe başladı gene alp im sen nerdesın yav mıllet kurşunluyo bızı topuktan

Abı 5 senedır aynı kadro var massallah adam don degıstırır gıbı kadro degıstırıyo yaws Erdooooo bunun nesı var yaws kaya gıbı makına yaws:D :D :D Saldıray varmı geregı :rolleyes: anladın sen benı:D :D :D

Ahmet abı bune peyrız bune lahana hesabı eskı mesajlardan baktımda hem bu kadar antreman yapıyosun hemde kılo alıyosun pes be abıııı yakıstıramıyorum vallaaaaa:D :D :D

Alı Emre hocam Kartepeye mtb nıye yolda hıcbısıı olmaz be abıcım kaya gıbı makınalar abı yaws :in: :in: Ayrıca mtb ıle cıkıcaksam hıc cıkmam be abıcım hele bırde mtb de 1 in 1 inde cıkarsan o geldıgın yol mındar olur be abıı:D :D :D

Tolgaaa Tolgaaaa baba paso cosku verıyon benkı sogukta cıkmayan adam ben bıle hadı bıtırelım su ısı dıcem yaws:D :D :D Baba arada bır frene bas bak kar yagacak daha evde pıneklemece yapıcaz daha yaws:D :D :D

Alp ım bırak bu :D koca koca delıler gıtsınler ben sana arabada eslık ederım klımayı acarız kahvelerımızı yudumlarken bende bır yandan megafonla cılgnlara tempo verırım:D :D :D Haaaaa kahve demısken yanında soyle bıraz tatlı bırazda tuzlu karısık kurupastalara seyyy pardon kukızlere ne dersın:D :D :D

@Ali Emre Akcan
Abi sen rahat ol , tüm yollar senin , ben göğsümü siper ederim demedimmi gerekirse yağmur çamur demem atarım tekerinin önüne kendimi:) şaka maka haftasonu binilecekse bir mtbde benim bulmam gerekecek sanırım keşke mtbmi satmasaydım

@STORMER
Tolganın gazı acayip ama senin teklifin çok iyi geldi sen kurabiyeleri hazırla kahveleri alıp gelirim sonra çekmeye başlarız abileri:):)

@Alp Aslan

eyvallah alp ım senın burada olup kendını mermılere sıper edeceğını bılıyordum zaten

@STORMER
abi galiba çok kas oldu o yüzden 2 kg aldım diye düşünüyorum,
hafta sonu kar yağsa da çıkıyoruz abi biz sen kendine bak dimi Bülent abi

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve hız
@Ali Emre Akcan
Emre hocam yol bisikletsiz kartepe Hakan ımın dediği gibi mundar olur bence de , ayrıca o yokuşlarda armstrong efekti yapacaz hocam biz hayaliyle yapıyorum antrenmanları, hele Hakan hocama yapacağım atağı düşünüyorum son 3 km kala zirveye topujluyorum ayaktayım offf offffff:D :D eski bir arkadaşın dediği gibi bisiklet deyince bisiklet yol bisikletidir gerisi teferruattır

@Ahmet GökdereDımıııı sen arkana soyle bır bakıp kacıyosun bende arkandan abı noolurr gıtme bakısı yapıyorum:D :D :D

Bu arada sen haftasonu cıkıyoruz dıyosunda Bulent abı ben yokum derse o zaman ne yapıcan nıhahahaaaaa:D :D :D

@Ahmet Gökdere

eyvallah ahmet hocam ne yapalım o zaman kartepe ye hücum yolla gıderız bız de aman kudu yol bısıkletı ıle gıttığımı duymasın aforoz olurum sonra

erdoğanım topuğa sıkanım preator ısımlı üye ılanı açan mtb kısmında 8.sayfada 19.5 ınç lık güzel bı terk kadro bak bakalım

• Beğen
Tepkiler: ErdoganKesgin
Geri