Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ahmet Gökdere

Aynen Ahmet Hocam ,,,

Yağmurdu , kardı , lodosdu , termal oteldi derken antrenman yapamadım .. 5 kilo aldım birden ...78 den 83 e çıktım :D :D :D

evde de trainera binemiyorum ufaklık izin vermiyor :)

Allah hepinizden razı olsun , hepiniz sağlık ve huzurla kalın

@Tolga Gürgün
Tolga hocam bu hafta c.tesi yağmur demejm çamur demek çıkarım beklerim

@Ahmet Gökdere

abi bak günahımı alıyorsun, kuzu kuzu çevirdim haftasonu.
c.tesi saatin 9:00'a alındığını unutup, 8:30'da hareket sabiha yaptım, kulaklarınız çınladıysa ben o sıra saydırıyormuşumdur... arada emre hocam koşuyordu, selamlaştık...
dönüşte mami'nin orda parmaklarım donmuştu, nasıl ayaz... ama güzeldi.
pazar necmi abi sağolsun çekti kaynarca'dan döndük çamur içinde, arada seni görür gibi olduk, ama bizde çok hızlı gittiğimizden durana kadar ara açılmıştı...
özet olarak bizde söz namustur, ağızdan çıkınca tutulur. nasıl erdoğanım jargonu öğrenmeye başlamış mıyım??? :D :D :D

@Bülent ERYILMAZ
abi sürç i lisan ettiysek affola:eek: lakin Erdoğan ımla Emre Hocamın jargonunu biz faniler ancak taklit edebiliriz onlar doğuştan öğrenmişler abi:D :D JDO abi onlar(jargonu değiştirilmiş genleri olan yaratılmışlar, hatta J-man abi onlar ):D :D abi hafta sonu bekliyorum yalnız kışlıkları giy sonra hastalanmayalım dillerine düşeriz:D

:D :D :D :D @Tolga Gürgün
Tolga hocam bostancı-tepeören-formüla1-paşaköy yapalım diyorum, yaklaşık 110-120 km yapıyor bu havalar için ideal sanırım sen ne dersin hoş olmaz mı

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Tolga Gürgünlacivertken soğuk olmaz mı hocam sararırken çıksak:D :D hepsi 120 km hocam 1 saat kadar sürer zaten bence 8 de çıksak 9 da kahvaltıya yetişiriz:D

@Ahmet Gökdere

pattron demin hava durumuna gene baktım da cumartesi ve pazar günleri kuzeyden 45 km / saat hızla rüzgar esecekmiş :D :D

10 saatte alırız İzmir ' i hem ben yoluda biliyom diğer arkadaşlarda okey derse bitirelim şu işi bak hazır arkadan 45 le rüzgar ittirecek hiç çevirmeden gideriz :D :D :D

@Tolga Gürgün

:D :D :D :D :D :D :D
koptum abi:D :D :D :D
rüzgar 45 le iter bizde hafif 30 la çevirirsek 75 le gideriz ben antalya yapalım bide denize girelim derim uygunsa:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
abi bu nedir yav kartepeler izmirler antalyalar çevirmeler uçmalar kaçmalar panterlerle kapışmalar kendimden şüphe etmeye başladım valla yaa bakın abiler erdoğanımla bana fazla sataşmayın bana verdiği tiyolarla aynı gün bodrum yapıp gelirim zaten erdoğanım kadrosunu da satışa çıkarmış yeni alacak heralde bizden korkun derim yani bi yol takımı kuralım derim yarışlara girersek rakipleri topuğundan vururuz bizden tırsarlar valla zaten bu yaz ıronman yapıcam(ahmet hocama göre köfteayran)bol bol çeviricez tolga hocam yazdıklarımı oku derim erdoğanım kadroyu değişşsin gene şile yapıcaz

İlk mesajdan beri takıldıldım kaldım, yahu ne yazsam ne cevap versem bilemedimki siz ne yaptınız arkadaşlarım abilerim ben en iyisi araba ile geleyim en azından fazladan ağırlık taşımazsınız ben malzemeyi taşırım:) Tolga herşey senin başının altından çıkıyor niye insanları yoldan çıkarıyorsun ne güzel kenardan kenardan gidiyorduk bak şimdi ne Emre abi ne de Ahmet abiyi tutabiliyoruz, yaktın beni yaktın:)

@Alp Aslan

alp im görüyorum ki mesajları gizli takip edip aniden gizli güçlerden aldığın talimatlarla hemen bir mesaj atıyosun bunları yazıyorum bir köşeye bu yaptıklarını görmüyorum zannetme senin sonun pek iyi değil bakalım ahmet hocam seni kurtarabilekmi şile yollarında

@Ali Emre Akcan
valla Emre hocam kartepe rutine binmiş bikere gidelim yeter, artık şehirlerarası plan yapıyoruz, minimum ağva, şile kesmiyor, Erdoğan ıma söyle kadro işini Serkan ım kadroyakarım çözmüş boşuna fazla para harcamasın:D

@Ali Emre Akcan
Yok abi vallahi ajanlık yok sadece ecel terleri döküyorum acil birşeyler yapıp kendimi geliştirmem lazım ama ne yapacağıma karar veremiyorum en iyisi bütün mamülleri çevreden toplayıp harman yapmak biraz Ahmet abiden biraz Mamiden pestil birazda Erdoğandan malzeme aldımı hepsini birbirine katarımda belki bir işe yarar

@Ahmet Gökdere

hocam kartepeyi bi yapsak tadı ağzımızda kalacak ama şehirler arası yollar sakat ya kıyılarda asfalt kalitesi hem az hemde pislik çok ama tolga hocam yol gösterir bize ağva olayı aklımda var zaten bakalım ne zaman kısmet olacak,alp im maaşallah dilinde 5 karış cevap gecikmiyor bak eskiden şileydi rota ahmet hocam bir anda ağva yaptı şimdi sonunu sen düşün bakalım

• Beğen
Tepkiler: hız ve bulent40
:D :D :D

arkadaşlar transporter kiralayalım , yada ben burda bizim fabrikanın servis şöförleriyle görüşeyim uygun fiat yaparlar , aslında bize solvent getiren kamyonlar var kesin şöförü bağlarım 20 lira veririz bizi çeker burdan direk çıkarız bodruma ineriz 75 e fixleriz km yi yorulan kasaya atlar dinlenir ama en az 5 kişi olalım :D :D :D

Alp ' im elektrikli bisiklet benim bildiğim en fazla 30 yapıyor geç kalırız abi evdekiler bekler :D

Ali Emre Abi evet haklısın şehirler arası uzun yolda kenarlar kötü ama ben yolu biliyom ayrıca mtb lerle gidecez silik latik sivalbe kocak mutlaka takmamız lazım :D :D

Ahmet Hocam sabah lisansı yeniledim , unutma bak yarışlar başlayacakmış , pistler bizi bekler :D :D

@Ali Emre Akcan

ali dostum
mayıs ortalarında düşündüğün kartepe gezisini ne ile yapacaksın yollamı mtb ilemi valla yolla yaparsan ben seni yakalayamam bilmiş ol
gerçi ben yolu biliyorum kartepeye maşukiyeden de suadiyeden de artık beni beklersin kimbilir kaç saat sonra gelirim yahu

Geri