Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Ahmet GökdereYok abı kurmalı bu model:D Serkanınkının cakması:D :D
Nasıl gectı bugun ruzgar ve soguk fenaydı yaws:rolleyes: :ci: :in:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Scudo
@STORMER
valla çok keyifliydi, çamurlanan gözlük nedeniyle gece sürüşü efekti dışında harikaydı kendimi yağmurda alp d huez de antrenman yapan armstrong un 80 yaşındaki hali gibi hissettim , o kadar hızlıydım yani:D bundan sonra beni hava şartları durduramaz siz düşünün artık:D

bizim istanbulun en organize en hızlı en müthiş en dehşet en muhteşem la gruppo bugün yağmur var diye çıkmadı ama mtb li bir ekip bu havada 1640 m kartepeye tırmandı , arkadaşlar kasklarımızı önümüze alınıp düşünelim bence, ben düşündüm ve şu karara vardım....
.....
.....
......
bunların akıllarından zoru var abi yatıp uyunur bu havada:D :D :D :D :D

@Ahmet Gökdere
Abi ben sizi bilmem ama ama ben eğer müsaitsem Ahmet Gökdere isimli bir yarışçı ile yağmur çamur çıkıyorum.:)

@Ahmet Gökdere

ahmet hocam 10 ocakta gittim hava bu kadar kötü değildi ama dediğin çok doğru nitekim rakım yükseldikçe rüzgar hızını arttırdı yanımdaki arkadaşın bisikleti bianci 19 kilo olunca sağ dizine kramp girdi ve 1640 da offroad da ise
fırtınalar estiği kesindi haftaya en iyisi ben gitmeyeyim gerçekten gitmek delilik bu havalarda

:D :D :D :D :D :D :D :D

@Ahmet Gökdere

hojjjaaaam bizim pestilller yolda,geliyoooor:D :D :in:
artık bu yaz,ortalama 100,un üzerini düşünebilirsin:D :D :Skull-175
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@kudu
kudu hocam sen kategori dışı bir bisikletçisin seni yorumlara katmıyorum , kartepeye 10.kez çıkmazsan kudu demem:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız
@Ahmet Gökdere

sağol dostum teşekkür ederim
boynum kıldan ince 24 ocakta gideyim bari 8 .tur olsun kaldı iki
onuda bilare tamamlarım

:in: :in:

@Ahmet Gökdere

valla ahmet hocam şimdi bende mtb var yol yok artı kuzu yaylasından sonra stabilize yolu yarış bisikletleri alır yalnız son bir 5 km lik bela bir yer var kayalıklı offroad yol orda yol bisikletleri zorlanabilir bir de mayısda ali dostumda düşünüyor mayıs ortaları demişti bana uyar amma siz beni geçersiniz yahu yolla
valla ben sizi 109 km boyunca nasıl yakalayacağım kara kara düşünürüm şimdi

:D :D :D :D

Pazartesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 11 °C . Rüzgar Kuzey 25 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 0.79 mm).

Pazartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Düşük: 5 °C . Rüzgar Kuzey 46 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 4.19 mm).

Salı
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 7 °C . Rüzgar Kuzey 32 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 3.41 mm).

Salı Gecesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Düşük: 2 °C . Rüzgar Kuzey 32 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 0.75 mm). Rüzgar Etkisi: -2 °C .

Çarşamba
Az Bulutlu. Yüksek: 4 °C . Rüzgar Kuzey 39 KM/S . Rüzgar Etkisi: -1 °C .

Çarşamba Gecesi
Parçalı Bulutlu. Düşük: -3 °C . Rüzgar Kuzey 10 KM/S .

Perşembe
Az Bulutlu. Yüksek: 8 °C . Rüzgar light.

Perşembe Gecesi
Yağmur. Parçalı Bulutlu. Düşük: 2 °C . Rüzgar light. Chance of precipitation 50% (water equivalent of 6.76 mm).

Cuma
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 3 °C . Rüzgar KD 36 KM/S . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 8.84 mm).

Cuma Gecesi
Kar Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 2 °C . Rüzgar Kuzey 28 KM/S . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 6.68 mm). Rüzgar Etkisi: -6 °C .

Önumuzdekı haftasonu ılk kar tutar gıbı gozukuyor haftaıcı bınenler saglam gıyınmeyı unutmasınlar:in: :in: :in:

@STORMER

sen şimdi karyağacak diye de çıkmazsın:D yoldayım abi önümüzdeki hafta sonu, büyük ihtimal haftaya c.teside yoldayım bu sefer kaytarıyorum işden:p

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@kudu
Kudu hocam maksat gönüller bir olsun mesela bizde Hakan hocamu yakalayamıyoruz ama ne yapalım kadar diye basıyoruz pedala, şaka bir yana azminizle bizim gruppoya örnek olacağınızı düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: hız ve Alp Aslan
@Ahmet Gökdere

evet hocam,iran çok uzak olduğu için(2000 km)bozulmaması için,anneme ambalajlı gönder dedim:D :D :D

Tolga hocam senden ses çıkmıyor ilk mesajı ben yaziyim o zaman
Bülent abi hafta sonu gelmedin bu hafta sonu bekliyorum ona göre , Alp im kesin gelir sende gelirsen eski günlerdeki gibi bineriz abi:D

@Ahmet Gökdere
Ahhh o eski günler nerde mirim,

Günaydıınnnn tüm pedal dostları havaların kapalı olduğu şu günlerde kalbinizin pırıl pırıl olduğu bir hafta geçirmeniz dileği ile.......

@Alp Aslan
Alp im bozma moralini, sabırla antrenmana devam, diyete başlıyoruz, bak bana 3 ay önce 78 kg idim, antrenmanları artırdım 81 kg oldum, sende yapabilirsin:D :D

Geri