gruppo tekrar ateşlenmiş gibii, sezon sonundaki durdunluğu atmışşş gibiii oh miss. yeni makinelerrr, benim yeni jantlarımmm ve kilolarım oyy oyy
Beyler sabiha yokuşlarında önde olmaktan yine büyük şeref duyacağım dönüyorummm
@STORMER olmuşun sen artık yokuşlarda değil yokuş aşağı bile beni geçsen gam değil böyl başlıyo bu durumlar Hakan ım yakında benim gibi olursun saatte 60km ortalamayı inmezsin
Ohhhhhh senin askerliğin çok kardeş 24 saatmi ayyyyy bitmez o
Ahmet abi tabiki limit yok, Benim kendime örnek aldığım Padişahlar vardır mesela Sanırım Abdülmecitti 2 mt 140 kiloymuş bir oturuşda 1 kuzu ve üzerine 1 tepsi baklavayı indiriyormuş he 2mt olabilme ihtimalim kalmadı ancak 140a çalışacağım bu sebeple sende limitlerini zorla abi hepbirlikte yapabiliriz
Ve bugün çıkıldı arkadaşlar patlayacağım sandım rüzgar ve soğuğu tarif edemem şöyle diyim yarın çıkacaklar ayakkabı kılıfı kesmez çift kat çorap tabana gazete kağıdı filan koyun ayrıca yandan gelen rüzgar dalağı söküp atacak gibi oluyor dikkatli olun. 8 kişi çıkıldı yeni arkadaşlarda vardı sağolsun herkes grubu çekmeye yardım etti, Osman ve Halil çok iyiydiler çekip durudular ben kaçak oynadım ama Necmi abiyi nasıl tarif ediyimki eli öpülecek adam yahu o olmazsa benim naaşı kaldırırdınız her halde 2 haftadır beni kurtarıyor aslan necmi abi. Bülentttt abi yine yoktun dönnnnn dönnnnnn artık.
Emre abi seni gidi seni sahilde özel çalışmalar yaparsın valla helal olsun o soğukta tek başınaydın sanırım bravo ama bu antremanların altında gizli taktikler var diye düşünüyorum ama neyse,Ahmet abi dikkat!
alp im seni ahmet hocam beni takip etmekle görevelendirdi galiba sabah senden demek bana bağıran aferin takip görevini iyi yapıyosun raporu özelden yolla ahmet hocama dönüşte felaket rüzgar yedim ama 23 km yi 2 saat 06 dk da bitirdim hepinize sağlıklı sürüşler
erdoğancım çok geçmiş olsun allah çocuklarımıza elem verici hadiseler göstermesin benim kızında 3 yaşındayken kırılmıştı neler çektim ancak ben bilirim tekrar geçmiş olsun acil şifalar tolga hocam havalar düzelince en kısa zamanda vede ahmet hocam izin verirse şile kudu da izin verirse kartape diyorum başka da bişey demiyorum
@STORMER Hakan ım motivasyonu bozmak için seni gazlıyorum dikkat et ışın kılıcıyla gözümüzü çıkarma abi ama harbi soruyorum, biz ben Serkan Ali önden kaçtık sen normalde basmazdın nasıl oldu da yetiştin bu işin sırrı nedir samimi soruyorum Hornet im sabiha tepeciği diyelim istersen biz artık kartepe adaylarıyız orada önde bekliyoruz seni Serkan ım sen şu kadroyu yakmadan önce frenleri tak sonra gel bizi de yak boynumuz kıldan ince su dökersem namerdim
@Ahmet GökdereAbı olay E5 Kaynarca koprusunde basladı söyleki o esnada sız zaten görünmuyodunuz bızım gruptan da nıck lerın bulundugu kalabalık grup kactı hatta baya guzel tempolu kactılar kı onlarda bıranda fark tahmını olarak 750mt gıbı oldu.Gerıde bırtek Necmı abı Halıl ve ben kaldık.:rolleyes: Sonra bırara ben ondeyken tempomuzun arttıgını hıssettım ama ıyıydım yanı kendımı rahat hıssedıyordum:rolleyes: kı zaten sızı yakalayacagımız aklımın ucundan gecmıyordukı bu esnada Nıcklerın grubundan kopanları yakaladık sonra nıck ı yakaladık tabı ordan sonra tabı bu olay oldugunda mevkımız saklıbahce kavsagı gırısıydı ve sızı sabıha yokusu cıkıs baslangıcındaydınız.Sadece nıcklerı gecmeden 4-5sn deryelerınde dınlenıp tekrar atak yaparak ılerledık.O noktada halılımı nıcklere bıraktım hatırladıgım kadarıyla:rolleyes: :ci: Sonrasındada sızı gordugumuzde hala yakalamak gıbı bır amac yoktu ama yaklastıgımızda asıkardı gerek benım makınadakı 2cmlık kısalma (göbekten göbege 98 olduda ) gerekse gunumde olmanın verdıgı rahatlıkla tempoyu yukselterek yanınıza geldık ve olanlar oldu Aslında dahada devamını da getırebılırdım ama ılerde sabıhada bekleyıp sogumamak ıcın pedal kesıp 39/21 e kadar dusup bacagı sıcak tutmaya calıstım Yanı anlıyacagın abı olay tamamıyla gununde olmakla baglantılı bısey Ogun fınısh de guzel oldu kı son ıkı km kalana kadar Halıl Serkan Nıck ve ben 40 ın altına hıc dusurmeden geldık ama son 2km de halılım tempoyu 45 yaptı bende 55 oldu nıck devan-mını getırdı Serkanımıda fırlattık kı cok zevklıydı olmanı ısterdım yanı:in: :in: :in: