Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Daha asıl bomba var ama onu göstermem sevgili biraderimin HTR Stormer'ı var.:D :D :D :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız
Scudo
@cannonfire
O ne ya merak ettim uyumuşmudur o gidip evini talan etsek olmazmı

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
Göğsümü siper ederim be sizin için açın şu kapıları gösterin gül yüzlerini,
ipucu ver bari

• Beğen

cannon fire a teşekkürler
bu bisiklet bir ultra ferrari bisikletin ası tabi pinarello pariste güzel ama bu bisikletin tasarımı benim kafamı allak bullak etti
bu bisiklet için bütün istanbulun yolları yeniden dizayn edilmeli cillok gibi asfalt yapılmalı bal dök yala asfalt olmalıki binene zevk versin adrenalin versin istanbulun çatlak çutlak patagonyadan beter yollarına bu bisiklet asla yakışmaz

:in: :in:

Yasinim ben bu akşam itibari ile salona başladım acilen 7 kg atmam gerekiyor :)

pazar günü hava durumuna bağlı yol / mtb :p

abi hepinize teşekkürler ama vallaha bu kadar abartmayın makineyi. 5 sene sonra ilk defa böyle bişeye soyundum 12 ayda ödeyecem vallaha.Hayalime sonunda eriştim ya gerisi hikaye abi sadece yaptım o kadar.Yapılabiliyormuş onu da öğrendim. Allah herkese nasip etsin ama araştırınca inanın zor değil.

@cannonfire
Allah kaza bela vermesin güle güle kullanmayı nasip etsin rakiplerin rüzgarında kaybolsun,Hayırlı olsun kardeşim

• Beğen
Sıkı alet olmuş hakkaten:in: allah kaza bela vermesin Hakan abininkini de merak etmiyo değilim o kadar lafı geçtikten sonra ne zaman görücez yavruyu:rolleyes:

@Alp Aslan

iyidir valla, o yarım bıraktığım günden sonra tekrar binmedim hiç canım istiyor çevirmek ama buseferde hamlaştığım için sorun çıkmasın istiyorum. Dediğin gibi gelsem bile sakin sakin çeviririm heralde :D belki erik pastili iyi gelir

• Beğen
Tepkiler: hız ve Alp Aslan
Günaydınnnnn Bisiklet Forum, Yarın antreman saatleri arası yağmursuz bir hava görünmekte ancak 2 gün içinde kuvvetli rüzgar olacak sanırım pazar sulu geçeceğe benzer ama ben pazar çalıştığım için yamurdan nasibimi alamayacağım eğer pazar yağmur önemsizse çıkın yoksa Ahmet abinin gazabına uğrar yeni bir hava basıncının etkisine girersiniz:)Sağlıkla kalın

@cannonfire

mermi olmuş be kardeşim azıcık bize de acı....

allah kaza bela vermeden ağız tadıyla binmeyi podyumlara çıkmayı nasip etsin...

• Beğen
@ERDOGANKESGIN

serkan abi sen şimdi buna kıyıpta binebilecek misin? belediyeye toplu dilekçe verelim, bunun için özel bir pist yapsınlar abi, 50 cm kalınlıkta beton dökülü, mümkünse üstü kapalı...
mustafa abi ne zaman döneceksin, 2. yeni makina oldu galiba, renk muhteşem, nazardan uzak olsun...
atilla, yağmassa birbirimizi çekeriz abi, ağır ağır; alp'e kanma, o artık ahmet abi'nin rüzgarında...
erdoğanım, torbada dikkatli ol, bak dün akşam tilki selim'i de topladılar, arada sen de yanma...
ahmet abi senden korkumdan pazar yağsa da yoldayım abi, geçen ağır konuştun %60 nem filan diye, anca sindirebildim, yenisini kaldıramam.

Geri