Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Kolay gelsin Ahmet abi , sıkı giyinmeyi unutma iyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Scudo
@Alp Aslan
saolasın Alp im inşallah bidahakine beraber çıkarız 30 dk sonra yoldayım bostancıya doğru geliyorum gelen varsa beklerim,

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan ve hız
hadi ben çıkar dostlar göbek eritme modunda sağdan sağdan bi tur yapiyim

• Beğen
Tepkiler: hız
@Ahmet Gökdereyok abı yaw uyku tutmadı erkenden dıkıldık yoksa cadı bırakılımı:D :D :D

Bugun ortalamanı yuksek beklıyorum mazeret tanımam bugun sınavdasın eger 50nın altına dusersen cerveloyu alıcam altından:D :D :D

bugün bostancı-tepeören-formüla yaptım, bizim gruppo dışında herkes yoldaydı 10 kişi kadar rastladım yolda bizde ses var görüntü yok millette ses yok görüntü var gibime geliyor:D yağmurda bisiklet bir başka güzel bide çamur olmasa:D

@Ahmet Gökdere
bravo hocam,nasıl bizimkileri yolda görmedinmi?ben sabah erkenden,çıkıp,
caddebostan sahilinde turladım,saat 9 da,necmi bey,ve bülent abi geldiler,bostancıya kadar eşlik ettim,sonra onlar devam ettiler

@Ahmet Gökdereortalamanı alabılrmıyım abı ona gore cerveloyu alıcam altından:D :D :D

HOOOOOOOOOOORRRRNETIIIIIMMMMMMM hosgeldın beaaaa:D :D :D Arkadaslar artık benım ıcın tatıl bıttı sayılır malum adamım geldı 1Nisana kadar bacakları alıstırır sonra da malummmm:D :D :D

@Ahmet GökdereHadı yaws desene tutturdun yıne ortalamyı oysa bende ne guzelhayal kurmustum cervelo alırım dıye:D :D :D Abı bak eziyosun yıne:D :D :D

• Beğen
@Ahmet GökdereHıhııı :D teflon masadan mangallık masaya gectım abııı:D :in: 98cm oldum:D :in:

• Beğen
@STORMERhayırlı olsun Hakan ım demek o yüzden o kadar hızlıydın sen elektrik motorlu maşa mı yoksa bu
:D :D

Geri