Scudo Sports

İstanbul trafiği ve yol bisikleti, model önerisi (kadın kadro)

Antrenman ve ulaşım amaçlı tek bir bisiklet alsanız hangisini seçersiniz?

• Yol bisikleti

• Fitness bisiklet

• Toplam katılım
    30
@vegancycle bana sorarsanız bisikletçileri gezin tüm beğendiğiniz ve size uygun olabilecek bisikletlerin üzerine oturun ve hatta 1-2 tur atın. En rahat ettiğiniz ve içinize sineni satın alın. Kesin bir doğru bence yok ancak bu konuda çok daha deneyimli arkadaşlar daha doğru yorumlar yapacaktır.
@Gökhan BİROL gidon konusuna katılıyorum. Hele ki bayan yol kadrolarda gidon diğer yol bisikleti gidonlarından daha da dar (5-6 cm).

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
Scudo
@gokhankoc Bu şekilde seçim yapmak sağlıklı muhakkak. Ancak donanım ve kadro kalitesi anlamında da iyi bir seçim yapabilmek adına yöneltiyorum bu soruları. Sizler kadar donanımlı değilim, sağlıklı kıyaslamalar yapamıyorum o yüzden her zaman için. Ve seçimimin olabilecek en iyi seçim olması için uğraşıyorum ama belirli bir bütçeye bağlı kaldığımdan, yol bisikleti için en doğru açıların ne olduğuna bisikletin üzerinde kendim karar verebileceğimden emin olmadığımdan, kadın kadrolarının az olduğu bir türde seçim yapmaya çalıştığım için epey zorlanacağım sanırım. Vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.

Geri