Scudo Sports

Geotech mercur elektrikli erkek bisikleti promosyonlu 1600 tl garantili

Tepki
17

http://www.yukleturkiye.com/php/images/2011-04-06_13.56.11-1302124842.jpg

GEOTECH MERCUR ELEKTRİKLİ ERKEK BİSİKLETİ 2011 36V
Yarı Fiyatına !!1600 TL

!!!Yanında 200 TL DEĞERİNDE Orjinal Lüks Sele Çanta, Gidon Çantası ,Zincir, Yedek Şamyel , Çift Subaplı Liks Pompa!!!

Faturası Bulunmaktadır.Garantisi Sorunsuz Devam Etmektedir.

!5 YIL KADRO GARANTİSİ!
!1 YIL DONANIM GARANTİSİ!

Sadece 10 Ay Kullanılmıştır. 0 DAN FARKSIZ HİÇBİR ÇİZİK VB BULUNMAMAKTADIR.

Fiyat ile ilgili sorularınız için 0535 687 11 72 ARAYINIZ!

GEOTECH MERCUR ELEKTRİKLİ ERKEK BİSİKLETİ 2010 36V
SIFIR Fiyatı:!!!2.800 TL !!! BİZDE SIFIRDAN DAN FARKSIZ SADECE 1600 TL !!!

Delta Bisiklet Fiyatı:(link) 2800 TL
HepsiBurada Fiyatı:(link)

KULLANICI TIPI : MTB, YOL
KADRO : GEOTECH ULTRA HAFİF ALUMINYUM
ÖN AMORTİSÖR : ZOOM AMORTİSÖR SİSTEMİ
ARKA AKTARICI : SHIMANO
VİTES KOLLARI : SHIMANO REVO SHIFT
RUBLE : SHIMANO MFTZ21
AYNAKOL : ALLOY
ORTA GÖBEK : RULMAN SİSTEM
FREN ÖN / ARKA : PROMAX V BRAKE
FREN KOLLARI : PROMAX V BRAKE
ARKA GÖBEK : 36V 10AH 250 W MOTOR
ÖN GÖBEK : SHIMANO NEXUS DİNAMO SİSTEMİ
GİDON : ALLOY
BOYUN : AYARLANABİLİR ZOOM
SELE : JELLİ AMORTİSÖR SİSTEM SELE
SELE BORUSU : ALLOY
SELE KELEPÇESİ : ALLOY
JANT : V ÇİFT KAT JANT
LASTİK : CST 26X1.75
JANT EBATI : 26"
VİTES SAYISI : 7
MATERYAL : Alu
AĞIRLIK : 19 KG (BATARYA ÇIKARTILDIĞINDA BİSİKLET 14 KG OLUYOR)

DİGER : ÇİFT TARAFLI ORTA SEHPA ÖN ARKA FAR SİSTEMİ HAFİF ÇAMURLUK SİSTEMİ JELLİ ÖZEL ELCİK

GEOTECH MERCUR BİR TEKNOLOJİ HARİKASIDIR.

36 V 10 AH ( DIRECT DRIVE ) GÜCÜNDE BU SAYEDE YOKUŞLARI DA RAHATLIKLA ÇIKABİLİYOR. 26 JANT OLMASI MOTOR GÜCÜNE EK OLARAK %20 DAHA DA GÜÇ KATIYOR

LITHIUM ION BATARYA SAYESİNDE UZUN ÖMÜRLÜ VE ÇABUK ŞARJ OLABİLME

KENDİ KENDİNİ ŞARJ EDEBİLİYOR

2 SAATLİK BİR ŞARJLA 2 AY KULLANILABİLME ÖZELLİĞİNE SAHİP

360 DERECELİK BİR PEDAL DÖNÜŞÜNDEN SONRA MOTOR DEVREYE GİRİYOR

FREN MÜŞÜRLERİNİN OLMASI SAYESİNDE FRENLEME ANINDA MOTORUN DEVREDEN ÇIKMASI SİZE GÜVENLİ SÜRÜŞ SAĞLIYOR

GÜÇLÜ OLMASI HIZI 30-35 KM YE KADAR ÇIKARTABİLİYOR

GÖSTERGE PANELLERİ SAYESİNDE RAHAT VE DOĞRU KULLANIM

3 KADEMELİ GÜÇ VE HIZ SEÇENEĞİNE SAHİP

BATARYA GÖSTERGESİ SAYESİNDE KALAN ENERJİYİ GÖREBİLİRSİNİZ

BATARYASINI ÇIKARARAK KLASİK BİR BİSİKLET GİBİ DE KULLANABİLİRSİNİZ

ÖN NEXUS GÖBEK SAYESİNDE IŞIK SİSTEMİ ENERJİSİNİ ÜRETİYOR

5 YIL KADRO GARANTİSİ

1 YIL DONANIM GARANTİSİ

MERKÜR MODELİ EĞİMLİ YOKUŞLARDA TEST EDİLEREK GEÇER NOT ALMIŞTIR. OTOMATİK ALGILAMA MOTORU SAYESİNDE YOKUŞLARDA KENDİ GÜÇ KADEMESİNİ AYARLAYABİLİYOR.

http://www.yukleturkiye.com/php/images/2011-04-06_13.56.32-1302124872.jpg

0535 687 11 72

Scudo
İkinci Eli 2100 TL ye satılıyor başka bir yerde ben 1600 e satıyorum neden talep yok anlamadım :S

satış sebebiniz nedir. acaba memnuniyetsizlikten mi? aradığınızımı bulamadınız. gerçi satışta olduğunuz için eksi yönlerinden bahsetmezsiniz..

@SALİH TUNÇKIRAN

Güzel bir soru... bende merak ettim bu kadar pahalı bir bisikleti alıp satmak isteme nedeninizi...ben almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum kullanım açısından...

Acil para gerektiğinden satıyorum memnuniyetsizlik gibi bir durum yok İstiyorsanız Gelip görebilirsiniz bisikleti sıfırdan farkı yoktur zaten
Yakında fiyat 1800-1900 Civarı olacaktır bilginize...

@Talip Durmuş

günümzde o kadar çok çeşit elektrikli bisiklet var ki, kime sorsam memnun değil. eksi yönlerini sormuştum fakat cevap alamadım. sadece ben değil birçok kişi merak etmektedir zannediyorum. bu bisikleti kullanan kaç kişi var acaba forumda hiç yok..

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=64480

sormuştum fakat hala cevap yok..

Ben ürünü umduğum gibi buldum.Elektrikli olmasının herangi bir eksi yönü yoktur...

@Talip Durmuş

lityum pil ömrü ne kadar, kaç km götürmekte, kaç km hız yapmakta, ne kadar sürede şarj olmaktadır. çalışma aksamı ile bilgi kullanım kolaylığı, şehir içi tarfiğe uygunluğu vs geniş bir bilgi verirmisiniz.

@Ersin Aydın

Herşey ilanda yazdığım gibi 2 saatlik bir şarjla 2 ay kullanabiliyorsunuz.Şarj etme derdi yok yani yokuşlarıda çok rahatlıkla çıkıyor.40 km kadar hız yapabiliyor.Şehir içinde rahatça kullanılabilir.İlanı okursanız hepsi yazıyor...

Ya kusura bakmayın ilanı kirletiyorum gibi oldu ama bu ve diğer ana konuda bu 2 saatlik şarjla 2 ay kullanma olayından başka hiç bir şey söylenmemiş. Neye göre, kime göre, hangi şartlara göre gibi yüzlerce soru beliriyor insanın aklında.

Yani demek istediğim o ki 2 saatlik şarjla 2 ay kullanırsın demenin bu ekmeği hiç yemezsen 10 yıl idare eder seni demek gibi bir mantığı var. Belki bu soruyu diğer başlıkta yazmam gerekirdi ama diğer arkadaşlarında ısrarla cevabını istedikleri soru bu açıkçası.

İlan sahibi rahatsız olmaz umarım, eğer olursa mesajımın silinmesine razıyım.

elk motor gücü 250 wat
akü 36volt 10 amper.
motorun yarı gücünü kullanalım, aküden çekilen akım 4amper cıvarında olur. buda demektir ki devamlı kullanımda 2,5 saatte akü biter. tek şarjla akünün 2ay gitmesi için, günlük kullanımının 2,5 - 3 dakikayı geçmemesi lazım.. hesap ortada..

Satış Devam etmektedir peşin olarak 1600 tl verene satacağım *************** a da eklenmiştir ilan bilginize..

Geri