Scudo Sports

Geotech e-Mobile 3 CX Shimano Steps Elektrikli Bisiklet Türkiye'de

Elektrikli bisikletlerin yaygınlaşması zorlu yollarda veya yaşa bağlı durumlarda bisiklet kullanımını daha da arttırmaktadır. Bisikleti herkes rahat kullanamamakta. Örneğin adalarda günlük yaşantısında neredeyse herkesin bisiklet var. Fakat bazı bayanlar ve belli yaştaki erkekler kullanmakta zorlanıyor. Zaten çoğu elektrikli bisiklet kullanıyor. Çabuk bozulan ve bisikletten uzak motosiklet görünümlü elektrikli aletler yerine bildiğimiz bisikletin elektrik destekli olması tercihleri oluyor.

Scudo
@ulas Selam, Delta bisiklete bu bisikletle ilgili email attım ama geri dönmediler. Sormak istediğim, bu modelin hangi kadro boyları mevcut ve beden tablosu var mı? Ağırlığı nedir belli mi? Bir de ayrıca İzmir şubesine teşhir gönderilecek mi?

Gerçekten üstündeki ekipman-motor ve batarya kalitesiyle iyi fiyat.

• Beğen
Tepkiler: mektupla
"şube istemezse yaprak düşmezmiş,
şube istemezse e-bike gelmezmiş..." :)

Teşkkürler cevabınız için...

• Beğen
Tepkiler: mektupla ve ulas
@ulas

Ulaş Bey teşekkürler.:)

Ben ürünü bugün tesadüfen google da arama yaparken farkettim.
Bisiklet türleri başlığında "elektrikli bisiklet" olsa bence çok faydalı olur.
19.5 kg ağırlık ile ülkemizde satılan başka bir markanın karbon bisikletine oldukça yakın (17 küsur kg) ve fiyatı daha uygun.
Delta bisikleti tebrik ederim.:)

Ben kendi adıma ulaşım için bagajlı ve çamurluklu versiyonunu 20 kg altında olacak şekilde orta vadede almayı düşünüyorum.
Çünkü daha ağırı motoru kapattığımızda yorucu olacaktır.:)

• Beğen
Tepkiler: mektupla
@ulas carraro katalogunda e-viva shimano steps sistemli bisiklet fiyati 5950 tl. Mayis ayinda gelmesini bekliyor bayiler. Bisikletlerin uzerindeki donanimlara bakinca geotech bir adim onde yalniz eviva da da camurluk be bagaj seti var. fakat 3000tl katalog uzerinden fiyat farki bana cok geldi.
Bir diger sorum ise, Nexus sistemli olarak sunabiliriz demisssiniz fiyat farki ortaya cikiyormu? Birde steps sisteminin otomatik vites ozelligi nexus ile calisiyor bildigim kadariyla disardan vites olunca otomatik vites degisimi yine olabiliyor mu?
Son olarak mayis sonuna kadar carraro beklemek istemezsek fiyatlar da ne kadar esneklik soz konusu?:)

Geri