Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

(link)

Bu ilan hakkında yorum yapabilir misiniz? Sadece 50 kadro olması kafamı kurcalıyor, iç bacak ölçüm 68 😩
Bu bisiklet çok az kullanılmamış hatta hor kullanılmış gidon boğazının vidalar bile paslanmış, aynakol filan bir çok yerde çizik var ben olsam almazdım bunu

Scudo
Bu bisiklet çok az kullanılmamış hatta hor kullanılmış gidon boğazının vidalar bile paslanmış, aynakol filan bir çok yerde çizik var ben olsam almazdım bunu
Hiç dikkatli bakmamıştım, çok teşekkür ederim ikazınız için 🙏

Takip ettiğim iki ilandan biri idi, ciddi indirim yapınca heyecanlanmıştım, iyi ki beni durdurdunuz, sağolun.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Ne kadar kullanıldığını bilemem ama bence "hor" kullanılmamış. Gidon vidalarındaki pas bir sorun değil kozmetik harici. Aynakoldakilerde basit çizikler.

Göbeklerde bir sorunu yoksa bence gayet temiz bisiklet. Disk fren + normal yol bisikletine göre daha geniş lastik destekliyor. Muadil yerli gravel bisikletlere göre de baya uygun. Bence alınabilir kadro oluyorsa. 50 kadro 170 civarı boy için olur muhtemelen. Gidon yükseltme aparatı eklemiş sanırım kadrosu kendine uygun olmadığı için yada esneklik problemi olduğu için. Onu da kendi zevkinize göre çıkartabilirsiniz ama gidip yakından inceleyip biraz sürmeyi unutmayın. Hatta arkadaşla birlikte bir bisikletçiye gidip extra masraf çıkar mı expertiz gibi sorabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Yeni nesil cues li 20 25k bandında şehir/trekking bisikleti araştırıyorum, Mosso Legarde Pro x10 ve x20 modelleri dikkatimi çekti. Ne dersiniz alternatif model var mı? Bir de x10 modeli yokuş performansı nasıl olur yeterli gelirse bu model hoşuma gitti.
Mart ayında X20 modelini aldım. Daha önceki bisikletim sportive 324 tü. Yaklaşık üç aydır aktif kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Boyum 170, iç bacak ölçüm 75. Bu değerlerle 46 kadro oldukça rahat. Ergonomik olarak bir sorunum yok. Vites oraları 324 e göre bana daha rahat geldi. Yokuş çıkarken zorlamıyor. Cues yeni nesil bir sistem. Şu ana kadar bir olumsuzluk yaşamadım.

Ne kadar kullanıldığını bilemem ama bence "hor" kullanılmamış. Gidon vidalarındaki pas bir sorun değil kozmetik harici. Aynakoldakilerde basit çizikler.

Göbeklerde bir sorunu yoksa bence gayet temiz bisiklet. Disk fren + normal yol bisikletine göre daha geniş lastik destekliyor. Muadil yerli gravel bisikletlere göre de baya uygun. Bence alınabilir kadro oluyorsa. 50 kadro 170 civarı boy için olur muhtemelen. Gidon yükseltme aparatı eklemiş sanırım kadrosu kendine uygun olmadığı için yada esneklik problemi olduğu için. Onu da kendi zevkinize göre çıkartabilirsiniz ama gidip yakından inceleyip biraz sürmeyi unutmayın. Hatta arkadaşla birlikte bir bisikletçiye gidip extra masraf çıkar mı expertiz gibi sorabilirsiniz.
Yakınlar da biri olsa bu seçeneğe kesinlikle göz atmak isterdim. Yerli gravellar a kesinlikle tercih ederim.

Merhabalar 30k Bandında bir bisiklet alacağım elektrikli alacağım ne almalıyım sizce hız limitini kaldırmak istiyorum ayrıca parmak gazı taktırmayı düşünüyorum boyum 1.87 kilom 103 cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Geri