Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

evet göbekten dinamolu . peki söktüğümüzde yerine başka bi parça koymamız gerekir mi ? sağolun bilgiler için
bir başka sorum da şu , bu bisikleti satın almadan önce acaba y. dışından bisiklet getirtmek mantıklı mı diye araştırma yapıyordum ama gümrük vergisi vs çok mantıklı gelmedi . aksesuar noktasında yurtdışından türkiyede ki piyasadan daha uyguna alabileceğimiz bir platform bilgisi olan var mı acaba sele pedal çanta vs

Scudo
evet göbekten dinamolu . peki söktüğümüzde yerine başka bi parça koymamız gerekir mi ? sağolun bilgiler için
bir başka sorum da şu , bu bisikleti satın almadan önce acaba y. dışından bisiklet getirtmek mantıklı mı diye araştırma yapıyordum ama gümrük vergisi vs çok mantıklı gelmedi . aksesuar noktasında yurtdışından türkiyede ki piyasadan daha uyguna alabileceğimiz bir platform bilgisi olan var mı acaba sele pedal çanta vs
Dinamo sökümü konusunda net bir bilgim yok , ama olan arkadaşımız illa ki vardır, yurtdışı ile de bilgiler yurtdışından alışveriş başlığında mevcut incelemenizi öneririm. Şahsen gidip alma şansınız var ise kesinlikle yurtdışı daha avantajlı ama kargo ile isteyecekseniz bence bulaşmayın.

merhabalr yaklaşık bir hafta önce 2025 model carraro crt world satın aldım . 5-6 yıl önce çekilen bir videoda bisikletin ön kısmında bulunan elektrik dinamo bisikleti biraz yavaşlattığını vs bahsedilmiş . sizce ön tekerlikte değişiklik yapsam bisikletim biraz daha akıcı olur mu . şuan da 5 km rampa çıkıyorum bisiklet akıcı ama bi tık daha akıcılık katabilişr miyim düşüncesindeyim. veya soruyu şöyle düzeltiyim bu bisikleti biraz daha nasıl hızlandırabilirim
Aynı dinamo mu eski modelleri ile? güncel dinamolar o kadar etki etmiyor. muhtemelen birkaç watt.

Bence sökmeye gerek yok, daha akıcı yapıp, yarışa mı katılacaksınız. Sonuçta ulaşım ve spor için biniyoruz bu tür bisikletlere, bir kaç watt'dan kaçınsak moped/scooter alır geçerdik. Orijinalliğini bozmayın, dinamodan faydalanın derim.

• Beğen
Tepkiler: by0ne
Geri