Scudo Sports

Eskişehir

Bazen gözle görmek iyi oluyor. Farklı türde (MTB, Şehir, Yol) bisikletleri incelemek için Akın Bisiklet'i ziyaret edebilirsiniz. (link)
Osmangazi Üniversitesi'ne giden yolda tramvay durağına yakın bir yerde.

Scudo
olabilir. aslında dogru söylüyorsunuz. canlı canlı görmekte etkili olur

fark ettimde yolda hız yapmaktanda hoşlanıyorum yaaaa. bi yarış bisikleti mi alsam acaba ?

Bence direk yolla başlama Sedona 310 tam sana hitap edebilir hem spor duruyor hemde akıcılığı iyi olur. Bir müddet bindikten sonra gözlerin yol bisikletine kaymaya başlar zaten hem inceliklerini öğrenmiş olursun bisikletin.

• Beğen
Tepkiler: buzçetin
yol bisikletinin kullanım zorluğu olduğunu duydum biraz da bundan dolayı çekiniyorum.

@T. Korkut

Aman Allah korusun, çalınmasın. Çok dikkat çeken bisiklet de iyi değil.

• Beğen
Tepkiler: MeTaLioNs
aslında su anki bisikletim bir dağ bisikletinin tekerlekleri kadar kalın değil ama bir yol bisikletininki kadar da ince değil. acaba ince bir tekerlek mi taksam?

Bence kimsenin dediğine bakma git birzat birinci elden tecrübe et.

Selam arkadaşlar.Hepinize günaydınlarımı iletiyor iyi pazarlar diliyor.Kazasiz belasiz bol pedallamalar diliyorum. Bende bisikletle amatörce uğraşmaktayım. Hepinize Selamlar. Saygı ve sevgiler diliyorum. Hayırlıpazarlar.

@Hakan Can Onrat

bazen gruplarla takılıyorum ama daha çok kendim tur yapıyorum ben :)

Nasipse Temmuzda Eskişehirdeyim 2 Aylığına. Umarım beni kabul edecek bir bisiklet grubu bulurum :)

Selamunaleyküm arakadaşlar,

Eskişehirde ikamet ediyorum.Bisikletim Merida Crossway 300 şehir bisikleti

Antrenman/Gezmek amaçlı grup arıyorum.

Genelde yol bisikleti yada mtb grupları var,şehir bisikleti olanlarla bir grup kurmak veya bir gruba katılmak istiyorum.

Ben şimdiye kadar hep Ankara yoluna gittim yalnız olduğum için hem korkuyorum hemde canım sıkılıyor biraz.

Yaşım 18 bana göre turlayacağım kişilerin yaşının çok da önemi yok ama yinede belirtmek istedim.

• Beğen
Tepkiler: 1brah1mmm
Bisiklet dünyasının her hafta çarşamba akşamları ve hafta sonları turları oluyor aramızda görmek isterim :)

Temmuzda bende Eskişehir'deyim. Bana da yer ayırın :)

• Beğen
Tepkiler: 1brah1mmm
Kadir bey sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

yakup malum havalar su ara guzel ve gec karariyor.
yol bisikleti kullaniyorum bende.
birbirimizi ayak uydurabilecek olcude ortalama ile antreman, tur vs yapabiliriz.

calistigim icin aksamustleri 5ten sonra musait oluyorum.
uygunsa eger bu hafta bulusurz bi turlariz. gerisi sonra gelir herhalde

@Cagkan Dur

Bana uyar ,genelde müsait oluyorum işimde yok okulumda açık lise okuduğumdan dolayı,senin müsait olduğun bir zaman buluşalım.

Facebookta ekledim seni oradanda konuşabiliriz.

Geri